stefa_1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, Ειχα παντα ορεξη για τεννις και αποφασισα να παω καπου να ξεκινησω μαθηματα. Στην πολη μου (Κατερινη) υπαρχει ενα tennis club και ο αθλητικος συλλογος τεννις πιεριας. Τι ειναι καλυτερο να επιλεξω ? Γνωριζετε ποτε γινονται εγγραφες σε αθλητικους συλλογους για ακαδημια τεννις ? Απ οτι διαβασα ολα ειναι απο Σεπτεμβρη οποτε μαλλον εχω αργησει πολυ ...
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, Ειχα παντα ορεξη για τεννις και αποφασισα να παω καπου να ξεκινησω μαθηματα. Στην πολη μου (Κατερινη) υπαρχει ενα tennis club και ο αθλητικος συλλογος τεννις πιεριας. Τι ειναι καλυτερο να επιλεξω ? Γνωριζετε ποτε γινονται εγγραφες σε αθλητικους συλλογους για ακαδημια τεννις ? Απ οτι διαβασα ολα ειναι απο Σεπτεμβρη οποτε μαλλον εχω αργησει πολυ ... Πήγαινε σε όποιον ζητάει λιγότερα...
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πέρνα μια βόλτα και από τα 2 να μιλήσεις με τους προπονητές και όποιο δεις ότι είναι πιο οργανωμένο, πιο όμορφο, με πιο καλά άτομα πήγαινε εκεί. Όποιο σου αρέσει περισσότερο δηλαδή
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πέρνα μια βόλτα και από τα 2 να μιλήσεις με τους προπονητές και όποιο δεις ότι είναι πιο οργανωμένο, πιο όμορφο, με πιο καλά άτομα πήγαινε εκεί. Όποιο σου αρέσει περισσότερο δηλαδή Δεν ειναι γυμναστηριο για να σε αφησουνε να κανεις βολτες. οπως προειπα πηγαινε στο, συγκριτικα, πιο φθηνο. Και ασε στην ακρη κανα ευρω για ρακετα με ισοθερμικη τσαντα μεταφορας. Υγ: ελπιζω να μην εισαι ντουκι. Αν ναι, θα θελεις πιο ακριβη ρακετα...
SOADNICK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Επίσης, για ρακέτα, υπολόγιζε γύρω στα 200ε. (180-220).
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα μπει κρυφά να κόβει βόλτες μόνος του. Θα πάει να μιλήσει αρχικά με κάποιον γραμματέα και μετά με κάποιον προνονητή να του εξηγήσει πως πάει το πράμα. Και σε όποιον όμιλο του κάνει κλικ, θα πάει εκεί. Τα λεφτά δεν έχουν τον πρώτο λόγο
linkin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Επίσης, για ρακέτα, υπολόγιζε γύρω στα 200ε. (180-220). Για αρχαριο μπορεις να βρεις και με πολυ λιγοτερα.
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα μπει κρυφά να κόβει βόλτες μόνος του. Θα πάει να μιλήσει αρχικά με κάποιον γραμματέα και μετά με κάποιον προνονητή να του εξηγήσει πως πάει το πράμα. Και σε όποιον όμιλο του κάνει κλικ, θα πάει εκεί. Τα λεφτά δεν έχουν τον πρώτο λόγο Στη θεωρία όλα καλά ειναι αλλα στην πράξη όλα ειναι διαφορετικά. Τα λεφτα έχουν λόγο γιατι τους πρώτους μήνες θα είσαι εκεί για να σε σπάσουν. Οπότε θέλεις τους πιο φθηνούς για να κανεις περισσότερες προπονήσεις και να χάσεις λιγότερα ετςι και τα παρατήσεις... Επίσης Οι πιο ακριβοί σύλλογοι υπάρχουν για prestige and business connection. Αυτό δεν σημαίνει οτι ετςι και πληρώσεις θα μπορέσεις να μπεις... Just saying Για αρχαριο μπορεις να βρεις και με πολυ λιγοτερα. True
Grey Warden Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αρχαρίων μπορείς να βρεις και με 50-60 ευρώ και σχετικά καλές. Εγώ έχω μία ρακέτα δεκαετίας που είχε ο πατέρας μου η οποία κόστιζε βέβαια τότε 150+ ευρώ, όχι αρχαρίων προφανώς. Πολύ πιθανό όμως να έχουν ρακέτες αρχαρίων εκεί και να μην χρειαστεί να αγοράσεις κάποια δικιά σου μέχρι να δεις αν σου κάνει το άθλημα και θες κάτι καλύτερο σε ρακέτα. Προτείνω να πας όπου είναι πιο φθηνά. Κάνω τέννις στο δήμο της Αγίας Παρασκευής εδώ στην Αθήνα με 125 ευρώ τη χρονιά ως φοιτητής. (250 το κανονικό)
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αρχαρίων μπορείς να βρεις και με 50-60 ευρώ και σχετικά καλές. Εγώ έχω μία ρακέτα δεκαετίας που είχε ο πατέρας μου η οποία κόστιζε βέβαια τότε 150+ ευρώ, όχι αρχαρίων προφανώς. Πολύ πιθανό όμως να έχουν ρακέτες αρχαρίων εκεί και να μην χρειαστεί να αγοράσεις κάποια δικιά σου μέχρι να δεις αν σου κάνει το άθλημα και θες κάτι καλύτερο σε ρακέτα. Προτείνω να πας όπου είναι πιο φθηνά. Κάνω τέννις στο δήμο της Αγίας Παρασκευής εδώ στην Αθήνα με 125 ευρώ τη χρονιά ως φοιτητής. (250 το κανονικό) Πόςα μαθήματα την εβδομάδα έχετε; Υγ οι ρακέτες στο sportdirect ξεκινάνε απο 10 λίρες... Υγ1 στα intersport απο 40 ευρώ...
sphinxgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ρακέτα δεν αγοράζεις έτσι απλά. Πρέπει να παίξεις με 2-3 διαφορετικές να δεις τι τύπος είσαι και τι να πάρεις. Υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά στις ρακέτες και αν ο δάσκαλος είναι καλός πρέπει να ασχοληθεί μαζί σου λίγες ωρες και να σου προτείνει στγκεκριμένα χαρακτηριστικά
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ο αρχάριος που ξεκινάει από το 0, δεν θα αγοράσει ρακέτα. Κατά 99% θα του δώσουν από τον όμιλο μια από τις πολλές πουτσέικιες που έχουν για τα αρχάρια τμήματα. Τα λεφτα έχουν λόγο γιατι τους πρώτους μήνες θα είσαι εκεί για να σε σπάσουν. Οπότε θέλεις τους πιο φθηνούς για να κανεις περισσότερες προπονήσεις και να χάσεις λιγότερα ετςι και τα παρατήσεις...ΕπίσηςΟι πιο ακριβοί σύλλογοι υπάρχουν για prestige and business connection. Αυτό δεν σημαίνει οτι ετςι και πληρώσεις θα μπορέσεις να μπεις... Δεν βγάζεις νόημα, και το βλέπεις και λάθος
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ρακέτα δεν αγοράζεις έτσι απλά. Πρέπει να παίξεις με 2-3 διαφορετικές να δεις τι τύπος είσαι και τι να πάρεις. Υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά στις ρακέτες και αν ο δάσκαλος είναι καλός πρέπει να ασχοληθεί μαζί σου λίγες ωρες και να σου προτείνει στγκεκριμένα χαρακτηριστικά Στην αρχή το πιο σημαντικό ειναι η λαβή και να πάρεις και ενα vibrakiller. Επίσης Αυτές που έχουν οι σχολές ειναι πεθαμενες και φθαρμενες. Εκτός αν νομίζεται οτι ο δάσκαλος θα κουβαλάει 1500 ευρώ σε ρακέτες για παίζουν τα παιδιά και οι τσαντιλες... Υγ: η ελλαδα πάσχει στην παροχή υπηρεσιών και θα πρέπει να κατέβουμε απο το συννεφάκι μας και να δούμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Okay; Good.
linkin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ρακέτα δεν αγοράζεις έτσι απλά. Πρέπει να παίξεις με 2-3 διαφορετικές να δεις τι τύπος είσαι και τι να πάρεις. Υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά στις ρακέτες και αν ο δάσκαλος είναι καλός πρέπει να ασχοληθεί μαζί σου λίγες ωρες και να σου προτείνει στγκεκριμένα χαρακτηριστικά Για εναν αρχαριο, ουσιαστικα ο μονος παραγοντας επιλογης ειναι υψος+βαρος παικτη -> βαρος ρακετας. Σιγα μην καταλαβει ουσιαστικες διαφορες απο κατανομη βαρους ή μεγεθος κεφαλης, ή, ή, ή... Για μενα, καλο ειναι να ξεκινησει με μια ρακετα των 50-60-80 ευρω γιατι οι εντελως φθηνες δεν κανουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Θα κάνει μερικές εβδομάδες-μήνες με τις μουφέξ του ομίλου, και μετά αν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει θα πάρει μία των ~50€. Ρακέτα των 200€ θα πάρει μετά από 2-3 χρόνια. Αλλά το πρώτο που θα κάνει είναι να μιλήσει με τους προπονητές. Δεν θα πάρει ρακέτα από πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα