Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εδω και καιρο σκεφτομαι να κοψω το να πηγαινω να κουρευομαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι και ποσο αποτελεσματικο την 1.2.3. Φορα... Να κουρεφτω μονος.Μην γινουμε και οπως να ναι υπαρχου μικρα παιδια εξω...τελος παντων αμα ειναι ευκολο να γινει αυτο θα θελα να ρωτησω και το εξης θελει κουρευτικη η

ξυριστικη μηχανη λογικα καποιος θα πει το λεει

και η λεξη κουρευτικη αλλα μερικοι χρησιμξοποιουν και ξυριστικη τελος παντων αμα ειναι ευκολο και θα ηθελα να μου προτηνειται μια κουρευτικη η και ξυριστικη οποια ειναι η καταληλη μεχρι 25 ευρω αμα υπαρχει ευχαριστω α και θα θελα καλυτεεα να γινεται να λειτουργει οταν ειναι και στην μπριζα

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κουρευτικη μηχανη εκτος αν τα θες γουλι.

β.δεν ειναι κατι δυσκολο να κουρεψεις τον αλλον αν μιλαμε οτι θελει ενα απλο κουρεμα πχ καρφακια και οχι κατι εξειδικευμενο.σε 10 χρονια αν εχω παει 2 φορες σε κουρειο ειναι θαυμα.παντα αγγαρευω αλλα ατομα απο τον bro μεχρι δεν ξερω ποιο και με κουρευουν.οσο πιο καλη κουρευτικη παρεις τοσο καλυτερα.δενειμαι ψειρας ουτε ζηταω κατι το απαιτητικο στο κουρεμα.

Δημοσ.

βρες ενα φιλο για 5 λεπτα να σε κουρεψει με μηχανη

κατι αλλο καλυτερο δε νομιζω να καταφερει

αλλιως ψαξε στο youtube

• Super Moderators
Δημοσ.

κουρευτικη μηχανη εκτος αν τα θες γουλι.

β.δεν ειναι κατι δυσκολο να κουρεψεις τον αλλον αν μιλαμε οτι θελει ενα απλο κουρεμα πχ καρφακια και οχι κατι εξειδικευμενο.σε 10 χρονια αν εχω παει 2 φορες σε κουρειο ειναι θαυμα.παντα αγγαρευω αλλα ατομα απο τον bro μεχρι δεν ξερω ποιο και με κουρευουν.οσο πιο καλη κουρευτικη παρεις τοσο καλυτερα.δενειμαι ψειρας ουτε ζηταω κατι το απαιτητικο στο κουρεμα.

Έλα πες την αλήθεια πως είσαι καραφλός! :P

Δημοσ.

Kage θα προτημουσα καποια που να μπορει να λειτουργει εν ωρα που ειναι στην μπριζα κρα εννωεις να ειναι λιγες τριχες πανω στο κεφαλι οχι γουλι δλδ τεσπα οποιοε ξερει και κατι καλο στα 25 γιατι οχι ευχαριστωω

Δημοσ.

Αμα τα παιρνεις ολα γουλι,ολα στα πλαγια-πισω,λιγο τα πανω ή κατι τετοιο ευκολο τεσπα,μπορεις αλλα αμα ειναι για κατι πιο περιπλοκο καλυτερα να βαλεις καποιον αλλον.

Υγ.Πριν χρονια ενας φιλος μου ειχε δοκιμασει να κανει στο κεφαλι του σχεδια αλλα αντι για μαλλι πηρε και λιγο κρεας :-D

Δημοσ.

Παιδια καλη η πλακα καλα ολα αλλα μην το εξευτελιζουμαι δωσται καμκα προταση περη κουρευτικη μιχανη μεχρι 25 δεν υπαρχει ? Και προτιμαω να δουλευει οταν ειναι στην μπριζα

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να προτιμήσεις κάποιον επαγγελματία. Σίγουρα έχει δει πολλά κεφάλια και ξέρει πως να κουρεύει καλύτερα. Στο λέω γιατί και ο πατέρας μου αποφάσισε να κουρεύεται μόνος του και ας μην σου πω τα αποτελέσματα. Εκτός και αν έχεις κάποιον στην οικογένεια που το κάνει χρόνια.

Δημοσ.

Κοιταχτε δεν θελω να κανω και το τρελο κουρεμα κατι απλο για αρχη πχ να τα ξυρισω να αφησω δλδ λιγο τριχα πανω στο καεφαλι αυτο ειναι δυσκολο?

Δημοσ.

Αν πρόκειται να βάλεις μια κλίμακα στην μηχανή και να τα πάρεις όλα στο ίδιο στυλ θεωρητικά μπορεί να γίνει. Αυτή η παρακάτω μηχανή έχει περιστρεφόμενη κεφαλή που βοηθάει: http://www.e-expert.gr/ProductDetails/QC5530.aspx

Λίγο μόνο θα δυσκολευτείς στον σβέρκο...

Καλύτερα βέβαια να βάλεις κάποιον φίλο-συγγενή να σε κουρέψει, με μηχανή είναι δουλειά 2-3 λεπτών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...