Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια απο ολες ομως μου βγαζει πολλες κουρευτικες μηχανες

Δεν το εξήγησα σωστά. Δες αυτές που σου προτείναν τα παιδιά παραπάνω και πάρε. Αν δεις οτι μετα από καιρό το έχεις και θές να κουρεύεσαι μόνος σου, επένδυσε σε μια Moser που εκτός απροόπτου, θα σου κρατήσει πολλά χρόνια!

Προσώπικά θα διάλεγα μια philips ή remington με καλώδιο για αρχή.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν το εξήγησα σωστά. Δες αυτές που σου προτείναν τα παιδιά παραπάνω και πάρε. Αν δεις οτι μετα από καιρό το έχεις και θές να κουρεύεσαι μόνος σου, επένδυσε σε μια Moser που εκτός απροόπτου, θα σου κρατήσει πολλά χρόνια!

Προσώπικά θα διάλεγα μια philips ή remington με καλώδιο για αρχή.

Έτσι,δες τα 4 Link που έχω βάλει στην 2η σελίδα.Είχε πάρει η μάνα μου μια rennington με 16 ευρώ πριν 5 χρόνια και ακόμα δουλεύει χωρίς να έχει αλλάξει ούτε κεφαλή...με μέτρια χρήση...(2 κουρέματα τον μήνα)

Δημοσ.

3 χρόνια(καλά και όταν ήμουν φοιτητής το ίδιο έκανα αλλά δε το μετράω) κουρεύομαι μόνος μου μόνο με μηχανή κουρευτική.

Πρόσφατα αγόρασα http://www.skroutz.gr/s/388946/Panasonic-ERGC50K503.html αυτή τη μηχανή, για τα λεφτά  της είναι πολύ καλή αν και κολλάει λίγο το κουμπί που αλλάζεις τις σκάλες.

Τα κάνω κοντά (οχι military) και για τα πίσω τα κάνω στα τυφλά. Δλδ ξεκινάω και κουρεύομαι χωρίς να βλέπω ώστε να πάρω τα πολλά και όταν έρθει η ώρα για να κάνω τη γραμμή έχω ένα καθρέφτη και σιγά σιγά βγαίνει κομπλέ.

Είναι καθαρά θέμα συνήθειας και εμπειρίας.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την κομμωτική και αν με δεις δε θα καταλάβεις ότι είναι από χέρι άσχετου.

Βέβαια όπως είπαν και τα παιδιά αν θες κάτι παραπάνω από ένα απλό κοντό σχετικά κούρεμα τότε ο κομμωτής είναι σχεδόν μονόδρομος.

Έχω να πάω σε κομμωτήριο 3 χρόνια πλέον και κατάφερα να μειώσω άλλο ένα πάγιο έξοδο. 

• Like 2
Δημοσ.

Ενας φιλος μου κουρευοταν μονος του και οχι με μηχανη αλλα με ψαλιδι :shock: :shock: :shock: !!!

Οχι γουλι και υπερβολικα κοντα δηλαδη, αλλα ψιλοκανονικα. Επαιρνε καθρεφτακι και εκοβε! Τωρα πως το καταφερνε ειναι αλλο θεμα...

Και γω όταν είχα πάει ERASMUS στο Λονδίνο κουρευόμουν μόνος μου με ψαλίδι. Εμπειρία ζωής.

Δημοσ.

Παλιά είχα γνωρίσει ένα παλικάρι ο οποίος ήταν μόνιμα τόσο καλοκουρεμένος που μου έκανε εντύπωση. Εν τέλει τον ρώτησα που κουρεύεται και κάθε πότε. Μου απάντησε πως κουρευόταν μόνος του. Δεν τον πίστεψα μέχρι που τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια. 

Αλλά ο τύπος είχε απίστευτο skill με ότι καταπιανόταν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...