Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάποια εθελοντική δραστηριότητα η οποία να συμπεριλαμβάνει βοήθεια προς ανθρώπους που την χρειάζονται αλλά δεν έχω ιδέα που να απευθυνθώ και θα ήθελα αν ξέρει κανένας κάτι να μου προτείνει.

Δεν ενδιαφέρομαι για περιβαλλοντικές δραστηριότητες όπως κάνει για παράδειγμα ο ΣΚΑΙ, δεν θέλω να είναι σε κάποια γνωστή οργάνωση που διαφημίζεται και πιο πολύ χρησιμοποιεί την εθελοντική δράση για PR.

Θέλω κάτι ουσιώδες και κάτι που θα βοηθήσει συνανθρώπους μας ασχέτως φυλής, χρώματος. Θα με ενδιέφερε κυρίως κάτι το οποίο θα μου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσω άστεγους ή χτυπημένους από την μοίρα ανθρώπους χωρίς να με νοιάζει τι έγινε στην ζωή τους και έφτασαν στο σημείο να χρειάζονται βοήθεια.

Πιστεύω ότι έτσι όπως έχουμε καταντήσει σαν χώρα και κοινωνία είναι υποχρέωση όλων όσων μπορούν ακόμα να τα φέρουν βόλτα και έχουν τον χρόνο να δώσουν κάτι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Και να μπορέσω να βρω τον παππούλη που ζητιάνευε στα φανάρια στην Καλλιρρόης και Φρατζή (στην κάθοδο) που πέρασα τις προάλλες με πράγματα να του δώσω, και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν τον είδα να είναι εκεί.

Υ.Γ. όσοι το δουν σαν ευκαιρία για τρολάρισμα είναι άξιοι της μοίρας τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...