Giorgos3924 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω ένα antivirus ελαφρύ φυσικά για HP notebook Έχει διπύρηνο AMD στα 1,6 3,6GB Ram. Θα προτιμούσα free, και αν γίνεται κάποιο ολοκληρωμένο πακέτο μαζί με antivirus, firewall, anti malware, anti-spam κτλ.. Έχει εγκατεστημένα Win 8.1 Pro 64bit Έχω δοκιμάσει μόνο το kaspersky στο 4πύρηνο σύστημά μου και από την ποικιλία που προσφέρει ήμουν ευχαριστημένος, αλλά λίγο βαρύ. Σίγουρα δεν κάνει για το notebook
jek20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 To καλύτερο antivirus είναι να προσέχεις τι κατεβάζεις..
MaxPayne Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 avastt,avg σε συνδιασμο με malwarebytes/superantispyware και οτι ειπε ο φιλος
Iris_89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να βάλεις το MS Essentials, πολύ ελαφρύ σε συνδυασμό με malwarebytes, ό,τι είπαν και τα παιδιά πιο πάνω.
Giorgos3924 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 To καλύτερο antivirus είναι να προσέχεις τι κατεβάζεις.. Όχι, το καλύτερο είναι να μην κατεβάζεις τίποτα και να αγοράζεις τα πάντα. Και σίγουρα μια τέτοια συμβουλή θα ήταν εντελώς άχρηστη σε έναν πάρα πολύ αρχάριο χρήστη που μαζί με ένα free game βάζει άλλα 5 άχρηστα προγράμματα... Οπότε, κάτι εύκολο ελαφρύ και γρήγορο θα ήταν καλή λύση! avastt,avg σε συνδιασμο με malwarebytes/superantispyware και οτι ειπε ο φιλος Δοκιμάζω το avast μιας που στο αντίστοιχο poll βρίσκεται στο top της λίστας εδώ και αρκετό καιρό. Από περιέργια... Και για το MS Essentials ακούω διάφορα Αν κάνουμε σύγκριση το avast με το MS essentials ποιό είναι καλύτερο και ποιό πιο ελαφρύ;
jek20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Όχι, το καλύτερο είναι να μην κατεβάζεις τίποτα και να αγοράζεις τα πάντα. Δεν εννούσα πειρατικό περιοχόμενο, δεν κολλάς ιους μόνο απο κεί.
Giorgos3924 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δεν εννούσα πειρατικό περιοχόμενο, δεν κολλάς ιους μόνο απο κεί. Ούτε εγώ εννοώ πειρατικό. Αλλά όταν θες κάτι ασφαλές, πολυ-δοκιμασμένο και προπάντων εγγυημένο, στις περισσότερες των περιπτώσεων πρέπει να το πληρώσεις. 1
Iris_89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Όχι, το καλύτερο είναι να μην κατεβάζεις τίποτα και να αγοράζεις τα πάντα. Και σίγουρα μια τέτοια συμβουλή θα ήταν εντελώς άχρηστη σε έναν πάρα πολύ αρχάριο χρήστη που μαζί με ένα free game βάζει άλλα 5 άχρηστα προγράμματα... Οπότε, κάτι εύκολο ελαφρύ και γρήγορο θα ήταν καλή λύση! Δοκιμάζω το avast μιας που στο αντίστοιχο poll βρίσκεται στο top της λίστας εδώ και αρκετό καιρό. Από περιέργια... Και για το MS Essentials ακούω διάφορα Αν κάνουμε σύγκριση το avast με το MS essentials ποιό είναι καλύτερο και ποιό πιο ελαφρύ; Πανάλαφρο είναι το MS, το χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια και δεν είχαμε ποτέ θέμα με ιούς. Βασικά ότι θες να εγκαταστήσεις κάνε custom install αν έχεις την επιλογή.
arc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Iris το ms essentials δεν τα πάει καλα στα τεστ ανίχνευσης ιων ... χρονια τώρα. Είναι θέμα τύχης και θέμα χρηστών που δεν κολλήσατε κάτι ακομα. Θα το έβαζα ΜΟΝΟ αν δεν μπορουσα να βάλω κάποιο άλλο και αν ήθελα να υπάρχει κάτι, εστω για να μην ειναι το μηχάνημα τελειως ξεφραγο αμπέλι.
Giorgos3924 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 έβαλα τώρα το avast. Η free έκδοση δεν έχει firewall?
Milon Firikis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 To free avast δεν έχει firewall. Mπορείς να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο των windows. Καλυμένος είσαι. To Zone Alarm, επίσης δεν είναι βαρύ. Επιπρόσθετα, τρέχεις περιοδικά κάποιο antimalware/antispyware, αλλά προσοχή γιατί αν τα εγκαταστήσεις μπορεί να τρέχουν με το που ανοίγεις τον υπολογιστή. Αυτό ελέγχεται με τη διαχείρηση στην έναρξη προγραμμάτων.
nk_surfer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Συνήθως τα δωρεάν δεν έχουν firewall. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows firewall αλλά είναι πολύ βασικό firewall. Το δωρεάν Zone Alarm έχει και firewall αλλά δεν είναι και το ελαφρύτερο στον κόσμο. Βέβαια το να είναι κάποιο ελαφρύ μόνο δεν το κάνει και καλό. Είναι πιο σημαντικό να είναι ασφαλές.
mpompo13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Όχι, το καλύτερο είναι να μην κατεβάζεις τίποτα και να αγοράζεις τα πάντα. Και σίγουρα μια τέτοια συμβουλή θα ήταν εντελώς άχρηστη σε έναν πάρα πολύ αρχάριο χρήστη που μαζί με ένα free game βάζει άλλα 5 άχρηστα προγράμματα... Οπότε, κάτι εύκολο ελαφρύ και γρήγορο θα ήταν καλή λύση! Δοκιμάζω το avast μιας που στο αντίστοιχο poll βρίσκεται στο top της λίστας εδώ και αρκετό καιρό. Από περιέργια... Και για το MS Essentials ακούω διάφορα Αν κάνουμε σύγκριση το avast με το MS essentials ποιό είναι καλύτερο και ποιό πιο ελαφρύ; Βασικά αφού έχεις windows 8.1 έχεις και τα security essential... απλά τα έχουν ονομάσει "windows defender" ... τωρά καλό είναι να βάλεις και κάποιο ακόμα.
Giorgos3924 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά πάει το avast, δεν έχω καταλάβει διαφορά. Τώρα το αν έχει πάρει +10 δευτερόλεπτα στο άνοιγμα/κλείσιμο δεν είναι θέμα. Έτσι κ αλλιώς δεν έχω αντιληφθεί κάτι. Εδώ και 1 χρόνο ήταν με windows 7 home και essentials. Ψιλοσερνόταν πριν του κάνω φορματ αλλά μάλλον ήταν από τη πολύ σαβούρα που είχε. Τώρα δεν ξέρω, να βάλω κάποιο firewall ίσως λίγο καλύτερο των 8.1 ή να το αφήσω με ότι έχει στα 8.1?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα