Manson_1848 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Με ολους αυτούς τους τρόπους δεν θα χαλάσει έτσι??? Γιατί ότι περισσέψει θα ξαναμπεί και θα συνεχίσω να μαζεύω... Sent from my MT11i using Insomnia
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 με το δικο μου τροπο δε χαλαει... ακομα τον εχω
cris41 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ε αμα το σπασεις θα χαλασει. Λογικο δεν ειναι; Το πας στο ΤΤ στο ανοιγουν και στο ξαναδινουν. Το εχω και εγω αυτο και ετσι το ειχα κανει. Δωρεαν.
Muchacho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το πολύ πολύ παίρνω ένα τσιμπιδάκι και τα βγάζω... Θα με βγει η πίστη αλλά θα τα βγάλω! Sent from my MT11i using Insomnia Πηγαινε 2 λεπτα να στο ανοιξουν,δωρεαν ειναι. Παντως το κλειδι αυτο το σχημα εχει, Μπορεις να τον ανοιξεις και με ενα τρυπανι αμα εχεις μια μυτη με μικρη διαμετρο ωστε να ανοιξεις μια τρυπα..
achilles_g_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 πάντως μπορείς να μου το στείλεις να το ανοίξω :) 1
Manson_1848 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ok παίδες θα πάω να μου το ανοίξουν τελικά γιατί μέχρι τώρα έσπασα δύο στιλο και στραβωσα το ψαλίδι μου... Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως<br><br> Sent from my MT11i using Insomnia
zaccki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 http://www.lockshop.gr/kleidi-koumpara-taxydromikoy-tamiefthriou.html Εδω εισαι. Αλλα καλυτερα να πας στο TT να το ανοιξουν. Γιατι μετα μπαινεις στον πειρασμο. Ερωτηση παιδια: Τετοιο κουμπαρα απο που μπορω να προμηθευτω? Απο τα ΕΛΤΑ? Απο καπου αλλου? Εν τω μεταξυ στο παραπανω link γραφει: "Η τράπεζα κατέχει το κλειδί του κουμπαρά και οταν πάτε για να πάρετε τα χρήματα που περιέχει μέσα, σας ενημερώνουν οτι θα πρέπει να μείνουν μέσα κατ΄ ελάχιστο ενα μήνα. - WTF? Ισχυει κατι τετοιο?
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Και γιατί να μην πάρεις έναν κανονικό κουμπαρά; Θα πρέπει να τρέχεις τώρα να σου ανοίξουν οι άλλοι τα λεφτά σου; Μαλακία
zaccki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Γιατι στον κανονικο κουμπαρα που εχω γινονται "αναγκαστικες αναληψεις"!
walkerr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Το πας στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο και στο ανοίγουν. Ευκαιρία να σου κάνουν και τα ψιλά - χοντρά να πας έτοιμος για αγορά Και εκει που τα μετραει ο υπαλληλος, με ταχυδακτυλουργικο τροπο σου βουταει και 2-3 χαρτονομισματα... Εν τω μεταξυ το τελευταιο καιρο παιζει η διαφημιση του Ταχ.Ταμιευτηριου οτι σε οσους πανε και ανοιξουν λογ/σμο ταμ/ριου θα τους φδωθει απο ενας τετοιος κουμπαρας, σε 200 απ τους οποιους θα υπαρχουν μεσα και 200€.
Manson_1848 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει παιδιά μην αγχώνεσται το ανοίξα... Το πήγα στο ΤΤ και όλα καλά... Μου είπαν και κάτι περίεργα για λογαριασμούς κλπ αλλά τους είπα ότι δεν θέλω... Ευκαιρία ψάχνουν οι αλήτες! Sent from my MT11i using Insomnia
cris41 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει παιδιά μην αγχώνεσται το ανοίξα... Το πήγα στο ΤΤ και όλα καλά... Μου είπαν και κάτι περίεργα για λογαριασμούς κλπ αλλά τους είπα ότι δεν θέλω... Ευκαιρία ψάχνουν οι αλήτες! Sent from my MT11i using Insomnia Δηλαδη οσοι σου προτεινουν κατι ειναι αλητες; Για να καταλαβω δηλαδη. Ολοι το κανουν αυτο. Και εσυ αν ερχοταν καποιος στο μαγαζι σου για κατι θα προτεινες και κατι.
Manson_1848 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Με παρεξηγήσες φίλε!!! Δεν το είπα κυριολεκτικά το αλήτες... Χαριτολογώντας!!! Sent from my MT11i using Insomnia
walkerr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει παιδιά μην αγχώνεσται το ανοίξα... Το πήγα στο ΤΤ και όλα καλά... Μου είπαν και κάτι περίεργα για λογαριασμούς κλπ αλλά τους είπα ότι δεν θέλω... Ευκαιρία ψάχνουν οι αλήτες! Προσωπικα αγχωθηκα τοσο πολυ που δυσκολευτηκα να κοιμηθω το μεσημερι. Γιατι αλητες? 3.3% σου δινουν για το απλο ταμιευτηριο(οι υπολοιπες τραπεζες 0,05)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα