firewalker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μόλις είπαν στο ραδιόφωνο πως πέθανε ο Γιάννης Καλαμίτσης. Είχε καιρό που είχε πρόβλημα και πρόσφατα είχε σταματήσει και την ραδιοφωνική του εκπομπή. :( R.I.P.
firewalker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ήταν το ξυπνητήρι μου. Από τα μαθητικά χρόνια, μέχρι πριν λίγους μήνες. 2
kirileman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Χαρακτηριστική φωνή, χαρακτηριστική πένα. Κρίμα.
Rabican Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 κριμα. θυμαμαι τον ακουγα χρονια οταν με κατεβαζε ο πατερας μου στο σχολειο.. θυμαμαι τη φωνη του σαν μια αναμνηση. δεν ξερω αν τα ελεγε σωστα η οχι. απλα ηταν χαρακτηριστικοτατος. απιστευτη φωνη... αυτο το zoom zoom zoom zoom το τραγουδακι, ακομη το θυμαμαι... πρεπει να ηταν εξαιρετικος ανθρωπος. low profile, ποτε δε φοβοταν να τα λεει εξω απο τα δοντια γιαυτο τον εδιωχναν απο οποιο σταθμο πηγαινε.. πρωινες χειρηλασιες! 1
qsis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 κριμα. θυμαμαι τον ακουγα χρονια οταν με κατεβαζε ο πατερας μου στο σχολειο.. μία από τα ίδια
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Eχω χρονια που ασκω την εξουσία, έχω πλουτο και χαρά δε θελω να ξερω αν πεινάς, δε θελω να ξερω αν πεθαίνεις, αχ αφου ολα θα τα υπομένεις, προτεκτοράτο δε φευγει απ το πατο..ζουμ ζουμ ζουμ ζουμ ζουμ ζουμ κυβερνω αυτο το τοπο εδω και χρονια, βολεμενα και τα εγγονια εχω εμπνεύσεις κανω και εκμυστηρεύσεις ζουμ ζουμ ζουμ ζουμ... Respect και rest in peace στον άνθρωπο που άκουγα σε τόσες εξεταστικές κάθε πρωί, και γενικά σε ολη την ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου καριέρα. Υ.Γ- Εκπλήσσομαι πάντως που άκουγε τόσος κόσμος απο το φόρουμ, Καλαμίτση. 4
walkerr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 κριμα. θυμαμαι τον ακουγα χρονια οταν με κατεβαζε ο πατερας μου στο σχολειο.. θυμαμαι τη φωνη του σαν μια αναμνηση. δεν ξερω αν τα ελεγε σωστα η οχι. απλα ηταν χαρακτηριστικοτατος. απιστευτη φωνη... αυτο το zoom zoom zoom zoom το τραγουδακι, ακομη το θυμαμαι... πρεπει να ηταν εξαιρετικος ανθρωπος. low profile, ποτε δε φοβοταν να τα λεει εξω απο τα δοντια γιαυτο τον εδιωχναν απο οποιο σταθμο πηγαινε.. πρωινες χειρηλασιες! "Χειριλασιες" ελεγε ή σφυριλασιες? (τι θα πει χειριλασιες?) Και στο τελος ελεγε "Ευχαριστουμε που μας επιλεξατε και σημερα για τη μη δημοσιοκαφρικη εναγριωση σας"?
firewalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Χαίρομαι που στο Insomnia έχουμε συνιστώσα 13! Από τα αγαπημένα μου:
Highlander Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Κρίμα. Μάλλον ηρέμησε. Είχε μεγάλη ταλαιπωρία.
pournaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 "Χειριλασιες" ελεγε ή σφυριλασιες? (τι θα πει χειριλασιες?) Και στο τελος ελεγε "Ευχαριστουμε που μας επιλεξατε και σημερα για τη μη δημοσιοκαφρικη εναγριωση σας"? Χειρηλασία = η διεργασία της κινήσεως και τραβήγματος, με το χέρι.
ParhsG Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 τον ειχα γνωρίσει απο κοντά στο σπιτι του με παρεα στο κηπο του. Τα ελεγε πολυ ωραια αλλα ειχε κυριολεκτικα μαυρισει απο το πολυ τσιγαρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα