-snorkel- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, είχα στην επιφάνεια εργασίας έναν φάκελο,τον μετακίνησα πιο πάνω και ξαφνικά εξαφανίστηκε.Πιστεύω ότι τον έχωσα στο πρόγραμμα Ματζέντα Αυτόματος Πολυτονιστής αλλά αυτό το πρόγραμμα δεν πιάνει.Πως μπορώ να ανακτήσω τον φακελό μου;Παρακαλώ βοηθήστε με
MaxPayne Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 aiwa σου πηρε το avatar ontopic: τι ενοεις τον μετακινησες προς τα πανω?
-snorkel- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 δεν ήξερα ότι είχε άλλος χρήστης ίδιο avatar με εμένα Τον επέλεξα και τον πήγα νομίζω μέσα σε ένα πρόγραμμα που δεν ανταποκρίνεται.
-snorkel- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να επαναφέρω τον υπολογιστή όπως ήταν χθες;
headbanger Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 τι εννοείς το "μετέφερα σε πρόγραμα" . αν το μετέφερες επάνω σε εικονίδιο δεν θα γινόταν τίποτα. πέρνει Input έναν φάκελο το Magenda?
leonidas_fs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ναι υπάρχει η δυνατότητα να τον επαναφέρεις 1-2 μέρες πριν. Τι λειτουργικό συστημα έχεις;; 7, xp? Ψάξε για "επαναφορά συστήματος"
-snorkel- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έχω windows8.Που θα βρω την επαναφορά;
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Η επαναφορά συστήματος δεν ισχύει για τα αρχεία των χρηστών, μόνο για τα αρχεία του συστήματος. Η μεταφορά που είπες, αν την έκανες πάνω σε συντόμευση προγράμματος δεν θα έπρεπε να γίνει τίποτα, ίσως ένα μήνυμα λάθους από το πρόγραμμα στην χειρότερη. Στο κάδο ανακύκλωσης έψαξες; Μπορεί να τον μετέφερες σε άλλον φάκελο, κάνε μια αναζήτηση σε όλον το δίσκο και ψάξε για το όνομα κάποιου αρχείου που θυμάσαι ότι υπήρχε μέσα στον φάκελο. Εγώ χρησιμοποιώ πολύ για αναζητήσεις σε xp και vista το pdfind (λινκ παρακάτω) το οποίο έρχεται με το power desk. Βάλτο να ψάξει στο δίσκο C για το όνομα του αρχείου και δες αν και που θα στο βρει. PDFIND.zip
-snorkel- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το είχα βάλει σε έναν φάκελο τελικά.Ουφ,παει και αυτό. Σας ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα