Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή του ανηψιού μου.

Επιγραμματικά είναι:

Q8300, Asus P5P43TD, 2X2GB  Kingston PC3-10700(667), ΑΤΙ 5750 και τροφοδοτικό ένα Tagan 600W.

Ενημερώνω ότι παίζει παιχνίδια,(κυρίως από Steam).

Δίνει 150€(Υπολογίζω 115 κάρτα+ 35 μνήμες).

Σκέφτομαι να του βάλω άλλα 4 GB Ram και μια 7790. 

Οι απορίες μου είναι οι εξής: 

1) Το τροφοδοτικό με βγάζει ασπροπρόσωπο?

2) Οι υπάρχουσες μνήμες δουλεύουν σε dual channel. Πρέπει να πάρω τις ίδιες για να είναι όλα ΟΚ? Έχει νόημα να πάρω πιο γρήγορες?

3) Την 7970 την επέλεξα διαβάζοντας κυρίως εδώ. Είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά?

4) Εάν όντως είναι η καλύτερη επιλογή, μπορεί να μου πει κάποιος ποια η διαφορά σε όλες αυτές που βγάζει όταν γράφω 7790 στο skroutz? 

HD7790 1GB OC, HD7790 1GB DirectCU II OC, HD7790 1GB Core Edition, HD7790 1GB Dual-X OC, HD7790 1GB '13Series, HD7790 1GB TurboDuo OC

Ευχαριστώ Πολύ

Δημοσ.

Εντάξει θα'ναι το psu με τέτοιο σύστημα.

Δεν έχει νόημα να πάρεις γρηγορότερες μνήμες γιατί θα συγχρονιστούν με τις πιο αργές.Να κοιτάξεις να'ναι ίδια volt τουλάχιστον.

Ναι σε αυτά τα χρήματα προτιμάς 7790.Να πας στην Asus λόγω υλοποίησης/εγγύησης/τιμής με την Gigabyte πολύ κοντά.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. 

Είμαι μεταξύ των: 

GRA PCX Asus HD7790-DC2OC-1GD5( 90YV03T1-M0NA00 ) 115€

και

GRA PCX GBT ATI HD7790 OC 2GB( GV-R779OC-2GD ) 135€

Αξίζει η διαφορά 20€ για τα 2GB αντί για 1GB ή είναι χειρότερη η gigabyte σε σχέση με την Asus?

Δημοσ.

Καλυτερα να δωσει τα 150 ευρω για μια καρτα γραφικων και αργοτερα αν χρειαστει ram, να βαλει και αλλη...

GTX 650 ti boost 2 gb

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=GTX+650+ti+boost+2+gb

Θα μείνω σε μία από τις 2 που προανέφερα. Πρέπει να μπει μνήμη οπωσδήποτε.

Ήδη με τα 135€ κάνω υπέρβαση. 

Παλιά θυμάμαι σε μια 4670 που είχα δεν έπαιζε κανένα ρόλο εάν θα ήταν 512ΜΒ ή 1GB. Γιατί να παίζει τώρα τόσο πολύ ρόλο εάν η 7790 θα είναι 1GB ή 2GB? Έχουν αλλάξει τα πράγματα?

Δημοσ.

Θα μείνω σε μία από τις 2 που προανέφερα. Πρέπει να μπει μνήμη οπωσδήποτε.

Ήδη με τα 135€ κάνω υπέρβαση. 

Παλιά θυμάμαι σε μια 4670 που είχα δεν έπαιζε κανένα ρόλο εάν θα ήταν 512ΜΒ ή 1GB. Γιατί να παίζει τώρα τόσο πολύ ρόλο εάν η 7790 θα είναι 1GB ή 2GB? Έχουν αλλάξει τα πράγματα?

Δεν χρεαζεται παραπανω ram, αλλα κανε οτι θελεις...

Παντα επαιζε ρολο η vram, με 1 gb ram δεν εχει μελλον και αναλογα την αναλυση ουτε παρον...

Οι Ram που εχει τωρα ειναι dd3 στα 1333 mhz , οχι στα 667 που γραφεις, και πες του οτι αν κανει overclock τις ram στα 1600 mhz, η μητρικη δεχεται 1 ram ανα καναλι, συνολικα 2 ram (τεμαχια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...