nicoc89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Οχι δεν ειναι σιγουρος θανατος, οπως και με τα υπολοιπα ναρκωτικα αλλωστε. Ειναι ομως υποβαθμιση της ζωη σου. Δεν ειναι λιγο αστειο απο τη μια να προσεχεις τη λευκαδα των δοντιων σου, απο την αλλη να εισαγεις καθημερινα δηλητηριο στον οργανισμο? πρώτα απ όλα το τσιγάρο δεν ειναι ναρκωτικό προκαλεί εθισμό εξαιτίας της νικοτίνης κ ειναι βλαβερό αλλα μη τα μπερδεύεις (Ο όρος ναρκωτικό πιστεύεται ότι προτάθηκε από τον Γαληνό για να περιγράψει δραστικές ουσίες που μουδιάζουν ή νεκρώνουν, προκαλώντας απώλεια αισθήσεων ή παράλυση. Ο όρος νάρκωση χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον Ιπποκράτη για τη διαδικασία ή την κατάσταση της έλλειψης αισθήσεων. Ο Γαληνός ανέφερε τη ρίζα μανδραγόρα, τους σπόρους του φυτού altercus και το χυμό παπαρούνας(όπιο) σαν βασικά παραδείγματα.) μένεις Αθηνα κ εγώ σε χωριό εγώ που καπνίζω είμαι σε καλύτερη θέση απο εσένα που δεν καπνίζεις κ ζεις μεσα στο καυσαέριο κ αν δεν πιστεύεις ψάξτο . τέλος το αν έχεις βλαβερές συνήθειες δεν σημαίνει οτι σταματάς να υπάρχεις , δεν καταλαβαίνω την λογική σου , αλλα αφού χαρακτηρίζεις το τσιγάρο ναρκωτικό , στο μυαλό σου θα φαντάζεσαι τους καπνιστές σαν πρεζάκια με άλουστα μαλλιά κ βρόμικα ρούχα. αυτό δεν πάει για εσένα ούτε ειναι σπόντα γιατι δεν σε ξέρω αλλα απλά για να δεις πόσο λάθος μπορεί να σκέφτεται κάποιος , στο στρατό είχαμε εναν παχύσαρκο (σε επικίνδυνο level παχυσαρκίας για ανακοπές κλπ) και μας έλεγε να κόψουμε το τσιγάρο γιατι μας χαλάει την υγεία ενω αυτός που δεν καπνίζει κ δεν πίνει ειναι υγιέστατος όπως έλεγε . ε ντάξ τώρα ..
Salonikios933 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το τσιρότο λειτουργεί ως αντί καταθλιπτικό για πολλά άτομα. Αν και το έχω κόψει πριν 10 χρόνια εχω να δηλώσω πως ο προ παππούς μου κάπνιζε έως τα 79 χωρίς εφραγμα η εγκεφαλικό. Αρα δεν παίζει ρόλο το τσιγάρο. Επίσης ο παππούς μου δεν κάπνιζε πότε και έπαθε 2 φορές εγκεφαλικό. Κατι άλλο μας κάνει και πεθαίνουμε όχι το τσιγάρο. Σίγουρα οι τροφές πιο πολύ έτσι πιστεύω. Όπως και να έχει είμαι χαρούμενος που το έκοψα λόγο τσέπης
walkerr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 πρώτα απ όλα το τσιγάρο δεν ειναι ναρκωτικό προκαλεί εθισμό εξαιτίας της νικοτίνης κ ειναι βλαβερό αλλα μη τα μπερδεύεις Το τσιγαρο εχει χαρακτηριστει επισημως ναρκωτικο και μαλιστα πιο βλαβερο απο καποια των γνωστων και απαγορευμενων ελαφρων ναρκωτικων. Μην το βλεπεις ομως ετσι. Δεστο ως εξαρτηση. μένεις Αθηνα κ εγώ σε χωριό εγώ που καπνίζω είμαι σε καλύτερη θέση απο εσένα που δεν καπνίζεις κ ζεις μεσα στο καυσαέριο κ αν δεν πιστεύεις ψάξτο . τέλος το αν έχεις βλαβερές συνήθειες δεν σημαίνει οτι σταματάς να υπάρχεις , δεν καταλαβαίνω την λογική σου................... , στο μυαλό σου θα φαντάζεσαι τους καπνιστές σαν πρεζάκια με άλουστα μαλλιά κ βρόμικα ρούχα. αυτό δεν πάει για εσένα ούτε ειναι σπόντα γιατι δεν σε ξέρω αλλα απλά για να δεις πόσο λάθος μπορεί να σκέφτεται κάποιος , στο στρατό είχαμε εναν παχύσαρκο (σε επικίνδυνο level παχυσαρκίας για ανακοπές κλπ) και μας έλεγε να κόψουμε το τσιγάρο γιατι μας χαλάει την υγεία ενω αυτός που δεν καπνίζει κ δεν πίνει ειναι υγιέστατος όπως έλεγε . ε ντάξ τώρα .. Μενω σε ησυχο προαστιο της Αθηνας και αποφευγω να κατεβαινω στο κεντρο με τα καυσαερια(τα οποια εχουν ελαττωθει απο τοτε που μπηκε ο καταλυτης στα αυτοκινητα). Βεβαιως δε παυεις να υπαρχεις, ειπαμε, απλα υποβαθμιζεις τη ζωη σου. Δεν τη καταλαβες τη λογικη μου, εγω δεν ειπα οτι ο καπνιστης δε πρεπει να προσεχει τα δοντια του. Ειπα οτι περισσοτερο πρεπει να ενδιαφερει καποιον το σημαντικοτερο, παρα το ησσονος σημασιας. Οι καπνιστες δεν εχουν ολοι αλουστα μαλλια και βρωμικα ρουχα, πως σου ηρθε αυτο? Οι παχυσαρκοι εχουν ολοι διαβητη(ζαχαρο) ή ειναι σε προδιαβητικο σταδιο. Δε σημαινει οτι αν κοψεις το τσιγαρο και το ποτο καθαρισες απ ολα.
vk13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα. Ισχυει οτι βουρτσιζοντας τα δοντια με σοδα, αυτα ασπριζουν; Το εχετε δοκιμασει; Αν ναι, μειγμα σοδα - νερο ή μειγμα σοδα-λεμονι; Ισχυει, πως ειναι καταστροφικα για τα δοντια; Ποσο συχνα, ειναι οκ για να μη παθουν τιποτα; Aπέφυγε τη σόδα αν και όντως ασπρίζουν. Η σόδα είναι ήπιο αλκαλικό αλλά κάνει κακό μακροπρόθεσμα στο σμάλτο... Τώρα αν τη χρησιμοποιεις 1-2 φορές το μήνα πχ δεν θα πάθεις και κάτι, αλλά μην κάνεις πειράματα όπως και να χει. Δοκίμασε μια οδοντόκρεμα whitening aim, crest ή άλλη μάρκα. Σε εμένα τουλάχιστον κάνουν δουλειά. Τώρα αν είναι πολύ κίτρινα τα δόντια δεν κάνει σχεδόν τπτ η οδοντόκρεμα (ούτε η σόδα). Το καλύτερο είναι να πας για καθαρισμό σε οδοντίατρο (ειδικά αν είναι σε κακή κατάσταση η οδοντοστοιχία σου πρέπει να κάνεις για λόγους υγείας) και μετά αν θες κάνεις και λεύκανση... Το πρώτο γύρω στα 30-40 ευρώ κοστίζει το άλλο από 80 ευρώ ξεκινάνε τιμές για λεύκανση με ναρθηκάκια στο σπίτι*... Α επίσης μη ξεχνάμε και το οδοντικό νήμα (ή το μεσοδόντιο βουρτσάκι). Επιβάλλεται επίσης για την υγεία των μεσοδόντιων περιοχών.... *Οι τιμές γενικά παίζουν και φυσικά βγαίνουν και προσφορές αν ψάξεις.
walkerr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Aπέφυγε τη σόδα αν και όντως ασπρίζουν. Η σόδα είναι ήπιο αλκαλικό αλλά κάνει κακό μακροπρόθεσμα στο σμάλτο... Τώρα αν τη χρησιμοποιεις 1-2 φορές το μήνα πχ δεν θα πάθεις και κάτι, αλλά μην κάνεις πειράματα όπως και να χει. Δοκίμασε μια οδοντόκρεμα whitening aim, crest ή άλλη μάρκα. Σε εμένα τουλάχιστον κάνουν δουλειά. Τώρα αν είναι πολύ κίτρινα τα δόντια δεν κάνει σχεδόν τπτ η οδοντόκρεμα (ούτε η σόδα). Το καλύτερο είναι να πας για καθαρισμό σε οδοντίατρο (ειδικά αν είναι σε κακή κατάσταση η οδοντοστοιχία σου πρέπει να κάνεις για λόγους υγείας) και μετά αν θες κάνεις και λεύκανση... Το πρώτο γύρω στα 30-40 ευρώ κοστίζει το άλλο από 80 ευρώ ξεκινάνε τιμές για λεύκανση με ναρθηκάκια στο σπίτι*... Και τα κανεις λευκα σαν του Αλεξανδρου Πετριδη?
vk13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλά τέτοιο άσπρο δεν παίζει... Ο τύπος μάλλον έχει κάνει laser ή κάτι σαφώς πιο "δυνατό" από τα κοινά που έχουν στα οδοντιατρεία...
walkerr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το πιθανοτερο ειναι να εχει εχει βαλει μια λευκη μασελα.
vk13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Είπαμε κανείς δεν θέλει κίτρινα δόντια αλλά αυτό παραείναι ψεύτικο. Ο συγκεκριμμένος έχει κάνει και μεταμόσχευση μαλλιών.
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Είπαμε κανείς δεν θέλει κίτρινα δόντια αλλά αυτό παραείναι ψεύτικο. Ο συγκεκριμμένος έχει κάνει και μεταμόσχευση μαλλιών. Να υποθέσω δεν έχεις δει την ταινία;
vk13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Φυσικά την έχω δει την ταινία και τη σκηνή τη θυμάμαι. Δεν αναφερόμουν στην ταινία όμως αλλά στον Πετρίδη
walkerr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ο συγκεκριμμένος έχει κάνει και μεταμόσχευση μαλλιών. Ο Ματαου ή ο Πετριδης?
vk13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 O Πετρίδης ωρέ. Και για να μείνουμε στο θέμα χρησιμοποίησα πρόσφατα τη white now gold της aim. Αρκετά καλή όντως δίνει λευκότερο χαμόγελο με τον καιρό. Βέβαια γενικά τα δικά μου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση τα τελευταία χρόνια λόγω λεύκανσης προ διετίας και καθαρισμού μια φορά το χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα