Udaba Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό το πρόγραμμα ; Το έχω και το τρέχω και σαν μόνιμο anti-virus . Οι λειτουργίες του μπορόυν να προκαλέσουν ζημιά στον υπολογιστή;
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα αν και πολύ μικρή. Το καλύτερο είναι άμα θες να ασχοληθείς με το πρόγραμμα να ξετσεκάρεις την επιλογή για registry γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Σαν anti-virus δεν νομίζω να αξίζει πάντως. Καλύτερα να πας σε ένα από αυτά http://chart.av-comparatives.org/awardslist.php Με προσωπική προτίμηση στα Avast, Avira, Bitdefender και 360 Internet Security. 3
ondoin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Παλια την ειχα σε υποληψη σαν εταιρεια αλλα διαβαζωντας μερικα πραγματα στο Internet και βλεπωντας καποιες πρακτικες (οπως οτι προσπαθει να σου αλλαξει αρχικη σελιδα στον browser η' να εγκαθιστα διαφορα στην ζουλα), αλλαξα γνωμη. Για Antivirus παντως θα σου ελεγα να βαλεις καποιο αλλο. (Avast, Avira). H Malwarebytes μαλιστα την κατηγορησε οτι αντιγραφει την δικη της βαση δεδομενων. Προσωπικα εχω το Advanced System Care 6 Pro, και αυτο μονο και μονο επειδη το βρηκα δωρεαν. Το εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες. Εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη σε αλλα προγραμματα που ειναι και δωρεαν.
flik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ως antivirus; Δεν χρειάζεται. Άλλαξε σε ένα απο τα γνωστά free, ακόμα και με το mse θα είσαι πιο ασφαλής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα