Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα πιστό c2duo σύστημα με έναν 8600,striker 2 formula και 2 gtx 280.

Το τελευταίο καιρό παρουσιάζει προβλήματα καθώς ενίοτε δεν διάβαζε τη 2η κάρτα και έπρεπε να τη βγάλω κ να τη ξαναβάλω,μετά λειτουργούσε κανονικά για κανά μήνα κ πάλι τα ίδια.

Ωστόσο πλέον εάν προσπαθήσω να ενεργοποιήσω το sli κολάει,ενώ όταν ενεργοποιηθεί λειτουργεί κανονικά μέχρι να κάνω επανεκκίνηση,ακόμη κ μετά από πολύωρο gaming.Μπορεί να ξεκινήσει κανονικά,τις περισσότερες φορές όμως κολάει μετά το logo των windows,ή μπορεί να μπει αλλά να κολήσει ή να βγάλει ροζ οθόνη,τν έχει βγάλει ακόμη κ σε bios.

Στην αρχή νόμιζα ότι κάποια κάρτα παρέδωσε το πνεύμα αλλά τις δοκίμασα ξεχωριστα και πάλι έχω προβλήματα,λιγότερα όμως.

Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?Νομίζω ότι είναι η μητρική,αλλά βεβαίως δν έχω άλλη να δοκιμάσω.Σκέφτομαι κ τις μνήμες αλλά επίσης δν υπάρχουν άλλες..

Sorry για το διπλο post,το κιν μου φταίει..Κάποιος διαχειριστής να σβήσει το δεύτερο

Επεξ/σία από Matrix7
Δημοσ.

Στείλε αναφορά για να σβήσουν το άλλο θέμα.

Τροφοδοτικό πες μας ποιο έχεις και αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο αρχικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

corsair tx 850 watt modular,ενός έτους.Δυστυχώς είναι δύσκολο να βρω άλλο σαυτά τα κυβικά αλλά δν νομίζω να φταίει αυτό..

Επεξ/σία από Matrix7
Δημοσ.

Όχι μόνο ξεχωριστά,και σε διαφορετικές θύρες.Έδειχνε οκ για 1 μέρα,μετά τα ίδια.Αυτό π με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι αν καταφέρει να ανοίξει,κ δν μου πετάξει στο πρώτο λεπτό τν <ροζ> οθόνη,όλη μέρα να δουλεύει δν παρουσιάζει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...