Matrix7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω ένα πιστό c2duo σύστημα με έναν 8600,striker 2 formula και 2 gtx 280.Το τελευταίο καιρό παρουσιάζει προβλήματα καθώς ενίοτε δεν διάβαζε τη 2η κάρτα και έπρεπε να τη βγάλω κ να τη ξαναβάλω,μετά λειτουργούσε κανονικά για κανά μήνα κ πάλι τα ίδια.Ωστόσο πλέον εάν προσπαθήσω να ενεργοποιήσω το sli κολάει,ενώ όταν ενεργοποιηθεί λειτουργεί κανονικά μέχρι να κάνω επανεκκίνηση,ακόμη κ μετά από πολύωρο gaming.Μπορεί να ξεκινήσει κανονικά,τις περισσότερες φορές όμως κολάει μετά το logo των windows,ή μπορεί να μπει αλλά να κολήσει ή να βγάλει ροζ οθόνη,τν έχει βγάλει ακόμη κ σε bios.Στην αρχή νόμιζα ότι κάποια κάρτα παρέδωσε το πνεύμα αλλά τις δοκίμασα ξεχωριστα και πάλι έχω προβλήματα,λιγότερα όμως.Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?Νομίζω ότι είναι η μητρική,αλλά βεβαίως δν έχω άλλη να δοκιμάσω.Σκέφτομαι κ τις μνήμες αλλά επίσης δν υπάρχουν άλλες.. Sorry για το διπλο post,το κιν μου φταίει..Κάποιος διαχειριστής να σβήσει το δεύτερο Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από Matrix7
Antwni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Στείλε αναφορά για να σβήσουν το άλλο θέμα. Τροφοδοτικό πες μας ποιο έχεις και αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο αρχικά.
Matrix7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) corsair tx 850 watt modular,ενός έτους.Δυστυχώς είναι δύσκολο να βρω άλλο σαυτά τα κυβικά αλλά δν νομίζω να φταίει αυτό.. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από Matrix7
WalkerSW Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Κάτσε λίγο ... Δοκιμασες την κάθε μια κάρτα ξεχωριστά και σου εμφάνισε το προβλημα και στις δυο?
Matrix7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Όχι μόνο ξεχωριστά,και σε διαφορετικές θύρες.Έδειχνε οκ για 1 μέρα,μετά τα ίδια.Αυτό π με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι αν καταφέρει να ανοίξει,κ δν μου πετάξει στο πρώτο λεπτό τν <ροζ> οθόνη,όλη μέρα να δουλεύει δν παρουσιάζει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα