nikos_91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπών έστησα ένα pc από την αρχή, σύνδεσα όλα τα κομμάτια και μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα, όταν ώμος πήγα να το δοκιμάσω και μετά να περάσω το λειτουργικό, άνοιξε κανονικά και μετά από 3,4 δευτερόλεπτα έκλεισε (χωρίς να προλάβει να εμφανιστεί τίποτα στην οθόνη) και οι ανεμιστήρες σταμάτησαν να λειτουργούν. Μετά από 1,2 δευτερόλεπτα ανοίγει και μετά πάλι το ίδιο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και μπορεί να βοηθήσει γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
nikos_91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αποστάτες έβαλες στο κουτί; Αν εννοείς κάτω από την μητρική ναι έβαλα
karmen1983 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ναι αυτό εννοώ. Βγάλε μία τη μπαταρία απο τη μητρική και ξαναβάλε την μετά απο περίπου 1 λεπτό αφού έχεις κλείσει Psu και έχεις πατήσει το Power κουμπί. Κάνε εκκίνηση και δες αν επιμένει. Πες μία και το σύστημα για να πάρουμε μια ιδέα
άδικος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Η ψήκτρα του cpu έχει τοποθετηθεί σωστά με ο,τι αυτό συνεπάγεται (σωστό κούμπωμα, τοποθέτηση θερμαγώγιμης πάστας ή αφαίρεση πιθανού καλύμματος στην ήδη υπάρχουσα κλπ); Η μητρική/bios υποστηρίζει το cpu;
rounsmith Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Συνέδεσες κάρτα γραφικών με τροφοδοσία? Έβαλες σωστά το 4-pin του επεξεργαστή? Είναι λίγο περίεργη η περίπτωση...
nikos_91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ναι αυτό εννοώ. Βγάλε μία τη μπαταρία απο τη μητρική και ξαναβάλε την μετά απο περίπου 1 λεπτό αφού έχεις κλείσει Psu και έχεις πατήσει το Power κουμπί. Κάνε εκκίνηση και δες αν επιμένει. Πες μία και το σύστημα για να πάρουμε μια ιδέα Δυστυχώς πάλι το ίδιο
karmen1983 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 δε μου απάντησες στο τελευταίο όμως και δες τι έγραψε ο άδικος αν και δε νομίζω σε 2-3 Sec να σου κλείνει λόγω ψύκτρας
nikos_91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Σύστημα CPU : intel core i7 4770k Motherboard: Z87 HD3 PSU : Bitmore silent power 850w Κάρτα Γραφικών: SAPHIRE HD 7970
άδικος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 δε μου απάντησες στο τελευταίο όμως και δες τι έγραψε ο άδικος αν και δε νομίζω σε 2-3 Sec να σου κλείνει λόγω ψύκτρας Τόσο γρήγορα μόνο αν δεν πατά κάποιο πόδι (σπασμένο/ξεκούμπωτο)
karmen1983 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 bitmore, bit bit bit Πιάσε βγάλε το απο το κουτί και αν επιμένει τότε δοκίμασε με άλλο psu να το ανοίξεις. Αλλά πριν το βγάλεις ΓΙΑ ΜΙΑ στο εκατομμύριο να είναι κολλημένο το power κουμπί άνοιξε τον με ένα κατσαβίδι αν ξέρεις. Αν δεν ξέρεις άστο να το ψάξει άλλος
nikos_91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Η ψήκτρα του cpu έχει τοποθετηθεί σωστά με ο,τι αυτό συνεπάγεται (σωστό κούμπωμα, τοποθέτηση θερμαγώγιμης πάστας ή αφαίρεση πιθανού καλύμματος στην ήδη υπάρχουσα κλπ); Η μητρική/bios υποστηρίζει το cpu; θερμαγώγιμη πάστα είχε πάνω η ψήκτρα, ο επεξεργαστής ήταν καινούριος οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό
άδικος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 θερμαγώγιμη πάστα είχε πάνω η ψήκτρα, ο επεξεργαστής ήταν καινούριος οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό Δεν είπα να έχει χαλάσει, αλλά αν τον υποστηρίζει. Που στην τελική φάνηκε πως το κάνει. Δες το τροφοδοτικό τότενες
nikos_91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλο τροφοδοτικό για να το δοκιμάσω, αλλά δεν είναι περίεργο καινούριο τροφοδοτικό και να έχει πρόβλημα?
karmen1983 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 καινουριο είναι τροφοδοτικό δεν είναι. Τεσπα δε του έχω εμπιστοσύνη. εδωσες ένα σκασμό λεφτά σε cpu+gpu και πήρες psu του κιλού. Οπως σου είπα όμως δοκίμασε το pc να το ξεκινήσεις αρχικά εντός κουτιού αλλά χωρίς το power button και μετά αν συνεχίσει εκτός κουτιού ΜΠΑΣ ΚΑΙ. Αλλά αυτά ΑΝ ξέρεις τι κάνεις μην έχουμε θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα