VasKag Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αν και ειπες οτι εχεις βαλει αποστατες, δοκιμαστε να ξεβιδωσεις τις βιδες και να τις βιδωσεις μεχρι εκει που θα συναντησεις την πρωτη αντισταση. μηπως ειναι πολυ σφιγμενες. ακομα και το τροφοδοτικο του κιλου (με τα σωστα ρευματα) θελω να πιστευω οτι θα δουλευε για μια μερα
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παντως παρομοιες καταστασεις που εχω δει στο παρελθον ηταν η σκαρτο τροφοδοτικο η ανεπαρκες. 1
nikos_91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αν και ειπες οτι εχεις βαλει αποστατες, δοκιμαστε να ξεβιδωσεις τις βιδες και να τις βιδωσεις μεχρι εκει που θα συναντησεις την πρωτη αντισταση. μηπως ειναι πολυ σφιγμενες. ακομα και το τροφοδοτικο του κιλου (με τα σωστα ρευματα) θελω να πιστευω οτι θα δουλευε για μια μερα Τα έβγαλα όλα και τα έβαλα πάλι από την αρχή αλλά πάλι το ίδιο κάνει
nikos_91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ εκεί καταλήγω αλλά το θέμα είναι ότι πήγα και έδωσα 86€ για αυτό το τροφοδοτικό και τώρα ούτε να το επιστρέψω γίνετε γιατί δεν νομίζω ότι έχει κάποιο ελάττωμα απλά δεν κάνει και είναι ανεπαρκές.
nikos_91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 για αυτό http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/trofodotika/pow-sup-bitmore-silent-power-850w
VasKag Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 στο πλαι του τροφοδοτικου που εχει το αυτοκολλητο για γραψε μας ποσα Αmpere βγαζει στην καθε γραμμη.
cliobaccarra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αν εχεις τσεκαρει και εισαι σιγουρος πως το 4πινο του cpu ειναι βαλμενο, δοκιμασε και με αλλες ram, αν εχεις δυο dimmakia βαζε ενα καθε φορα και δοκιμαζε. Η 3η και τελευταια περιπτωση ειναι να εχεις στραβωση καποιο pin στην μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα