Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙδια να κανω μια ερωτηση?Βρηκα καποια αρχεια με office word 95 (wow!!!!) στα ελληνικα φυσικα πηγα να τα ανοιξω σε office word  365 και μου το εβγαλε καπως ετσι

1zefbpc.jpg

πως γινεται να τα δω στην κανονικη τους μορφη?

Δημοσ.

Εάν μπορείς να τα ανοίξεις με Word παλαιότερο του 2007, με την εντολή Fix broken text (Διόρθωση κατεστραμμένου κειμένου) μπορείς να τα φτιάξεις. Αυτή η δυνατότητα έχει αφαιρεθεί από τις εκδόσεις 2007 και μετά, αλλά δεν ξέρω αν την έχει και το Word 95. Επίσης, δεν εγκαθίσταται με τις προκαθορισμένες επιλογές εγκατάστασης, πρέπει να την τσεκάρεις κατά την εγκατάσταση του Office.

• Like 1
Δημοσ.

διαφορετικό encoding δοκίμασες; το wordpad/notepad σου τα ανοίγουνε;

Διαφορετικο encoding αν εννοεις δεξι κλικ και επιλογη ναι δοκιμασα αλλα τιποτα.οσο για το δευτερο δεν ανοιγει με τιποτα?

Εάν μπορείς να τα ανοίξεις με Word παλαιότερο του 2007, με την εντολή Fix broken text (Διόρθωση κατεστραμμένου κειμένου) μπορείς να τα φτιάξεις. Αυτή η δυνατότητα έχει αφαιρεθεί από τις εκδόσεις 2007 και μετά, αλλά δεν ξέρω αν την έχει και το Word 95. Επίσης, δεν εγκαθίσταται με τις προκαθορισμένες επιλογές εγκατάστασης, πρέπει να την τσεκάρεις κατά την εγκατάσταση του Office.

Να υποθεσω οτι με την εκδοση του 2013 δε θα την ανοιξω με την καμια?Και τωρα τι να κανω που δεν εχω παλιοτερη εκδοση?Σκεφτηκα να βαλω κανενα free (eg open office) τι λετε θα κανω δουλεια?

Δημοσ.

Η εντολή Fix broken text υπάρχει μόνο στο MS Office και μόνο μέχρι το Word 2003. Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι παρόμοιο σε άλλα προγράμματα τύπου Open Office.

Δες όμως και αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/236946-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-word-2007/

• Like 1
Δημοσ.

Η εντολή Fix broken text υπάρχει μόνο στο MS Office και μόνο μέχρι το Word 2003. Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι παρόμοιο σε άλλα προγράμματα τύπου Open Office.

Δες όμως και αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/236946-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-word-2007/

φιλε με την παραθεση σου και το ANTIOCH το προβλημα λυθηκε!Thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...