Προς το περιεχόμενο

BlackBerry: Νέο πλάνο με χρηματοδότηση 1 δισ. δολαρίων και αλλαγή CEO


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 
 

τα εχω δοκιμάσει τα κινητά τους εντυπώσεις

πολύ καλά και όμορφα κινητά

πολύ καλο os

 

τα αρνητικά......

έχει πολύ ακριβό και ελλιπές store

δεν δίνει και πολλές δυνατότητες στους developers (να τους προσελκύσει)

ακριβές συσκευές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Το ΒΒ ήταν το must παλιότερα σε στελέχη λόγω και της άριστης συνεργασίας με το Lotus Notes, που επίσης χρησιμοποιούσαν πολλές επιχειρήσεις.</p>

<p>Το trend τα τελευταία χρόνια είναι οι επιχειρήσεις να εγκαταλείπουν εντελώς αυτή την πλατφόρμα. Πέρα από την προσωπική πείρα, έχω ήδη αρκετά άλλα παραδείγματα εταιρειών που κατήργησαν τα ΒΒ και πλέον δίνουν iphones ή και android κινητά στα στελέχη τους.</p>

Και για τα push notifications, που πλέον έχουν όλες οι συσκευές... Και για τα BB δίκτυο που υποστήριζαν κάποιοι πάροχοι... Και για το encryption των μαιλς (στο iOS έχει ανεβεί επίπεδο)... Και γενικά για όλα εκείνα που θεωρούνται στάνταρ και ειναι built in στα καινούργια λογισμικά. Εχασε στο design και στα specs των συσκευών...

 

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα BleckBerry έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής όπως και τα Nokia στις δόξες τους. Έχουν εξαιρετικό λειτουργικός για συγκεκριμένες επαγγελματικές ανάγκες.

Αλλά ένα τεράστιο μειονέκτημα. Ο μέσος χρήστης εάν δεν είναι ψώνιο να το παίζει businessman, έχει πολύ καλύτερες επιλογές.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι εκπληκτικό το οτι υπάρχουν επενδυτές που έχουν τόσα λεφτά για πέταμα. Εντάξει οι πατέντες τους αξίζουν αρκετά, αλλά γιατί να ξοδεύεις τόσα λεφτά σε μια εταιρία που έχει πλέον μείνει τραγικά πίσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι τραγικα πισω; Εχετε "παιξει" με το BB10 OS? Μονο πισω δε το λες, ισα ισα ισως να ειναι και μπροστα. Δεν εχω,δεν ειχα και δεν νομιζω να εχω συσκευη ΒΒ ποτε γιατι δεν ειναι του γουστου μου αλλα καποια πραγματα να τα αναγνωριζουμε. Δεν επαιξε μονο η Apple μεγαλο ρολο στο να φτασουν τα smatrtphones εδω που ειναι σημερα.

 

Παντως με ενα σχετικο search ευκολα βρισκεις οτι κυβερνησεις σχεδον παντου χρησιμοποιουν ΒΒ συσκευες αποκλειστικα, λογω του security που δε θα βρεις πουθενα αλλου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και  αυτοί πλέον με iPhone κυκλοφορούν...

και καπου πεταγομαι εγω και σε λεω πως στην εταιρεια που δουλευα στο ντουμπαι (etisalat) μεχρι κι η καθαριστρια εχει bb. αλλη φαση αλλη νοοτροπια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι τραγικα πισω; Εχετε "παιξει" με το BB10 OS? Μονο πισω δε το λες, ισα ισα ισως να ειναι και μπροστα. Δεν εχω,δεν ειχα και δεν νομιζω να εχω συσκευη ΒΒ ποτε γιατι δεν ειναι του γουστου μου αλλα καποια πραγματα να τα αναγνωριζουμε. Δεν επαιξε μονο η Apple μεγαλο ρολο στο να φτασουν τα smatrtphones εδω που ειναι σημερα. Παντως με ενα σχετικο search ευκολα βρισκεις οτι κυβερνησεις σχεδον παντου χρησιμοποιουν ΒΒ συσκευες αποκλειστικα, λογω του security που δε θα βρεις πουθενα αλλου.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .

Εφυγα απο το iphone 5 ,χρόνια χρήστης ios και πήγα σε BB.

 

Πραγματικα πιστεύω οτι ειναι το πιο ολοκληρωμένο λειτουργικο αυτήν την στιγμή το os 10.2 στην αγορα ,χωρις να χρειάζεται rootαρισματα και jailbreak .

 

Ποιότητα κατασκευής θεωρώ κορυφαία επίσης .

Κάποιοι μιλούν για το παλαιό ΒΒ os ,καμία σχέση το os 10.2xx

Σε αυτήν την θέση εχουν βρεθεί πολλές εταιρίες π.χ κάποτε η μεγάλη και τρανή apple.......

Η Blackberry με τον Νεο CEO και με το έξτρα 1δις πιστεύω θα ανακάμψει .

Ηδη το BBM βρισκεται στις πρώτες θέσεις σε όλες τις πλατφόρμες και μολις δώσει και το voice call και video κλήση σε όλα τα λειτουργικά ,θα αλλάξουν πολλά πράγματα .

Το μονο βασικό μειονέκτημα ειναι οι λίγες εφαρμογές στο store του ,αν και με sideload τις έχεις σχεδόν όλες απο android μεριά ....

Δοκιμάστε ενα BB σε os 10.2 και τα ξανα λέμε ......

Buy buy apple και android ,χαιρετισμούς στην NSA .

 

Υ.Γ α .....και ετσι για να περνάει η ώρα, ο Ομπάμα με Blackberry κυκλοφορεί .

 

From My Sexy Blackberry Q10.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...