Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το community. Σκοπευω τις επομενες μερες να αγορασω καινουργιο κινητο ( θα ναι το 1ο μου android), μιας και ενα παλιο ΝΟΚΙΑ μας αφησε υστερα απο 2,5 χρονια και θα ηθελα τις γνωμες/γνωσεις σας . Για να μην πολυλογω επομενως , ψαχνω ενα κινητο μεχρι 200 ευρω το ανωτερο και κατα προτιμηση απο γνωστο καταστημα λογω επιδοτησης που εχω. Εχω κανει και εγω μια προσωπικη ερευνα και το samsung galaxy core εχει κερδισει το ενδιαφερον μου αν και εχω διαβασει οτι εχει καποια προβληματακια σχετικα με το wifi και το μενου των κλησεων. Ζηταω λοιπον ενα κινητο που να χει καλο ακουστικο , να μην μου βγαινει η ψυχη να ακουω τι μου λενε στο ακουστικο , καλο ραδιοφωνο , καλη καμερα , καλο ιντερνετ για κανα youtube ,κανα game , να παιζει καμια ταινια (δεν ζηταω και τρελη αναλυση) και να δεχεται skype και να μην κολαει !! Δεν σκοπευω να το τιγκαρω στις εφαρμογες αλλωστε.... Σημειωση:ημουν ετοιμος να αγορασω το Core αλλα τωρα πια υστερα απο αναζητηση αρχιζω και γλυκοκοιταζω και το Nokia lumia 820 που το δινει σε προσφορα η vodafone ή καποιο αλλο...

Οποιαδηποτε αποψη ειναι παραπανω απο καλοδεχουμενη !

Δημοσ.

Από ποιά εταιρία έχεις επιδότηση; :)

Απο cosmote οποτε μπορω να την χρησιμοποιησω σε γερμανο και σε καποια αλλα μαγαζια....καμια ιδεα κανεις , εστω να μου προτεινει ενα κινητο με αυτα που θελω?

Δημοσ.

Το core που ειπες ειναι πολυ καλη επιλογη. Και επεξεργαστη καλο αλλα και με ram 1gb που θα τη χρεισατεις (ειδικα για το skype).... To lumnia πανω κατω τα ιδια αλλα εχει περισσοτερα mp και δυνατοτητα εγγραφης full hd βιντεο. Απο εκει και μερα ειναι και θεμα λογισμικου, android ή windows...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...