krispos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα, Εχω την nvidia Gtx 550 Ti point of view και εχω θέμα με το ανεμιστηρακι και θελω να το αλλάξω. Μπορεί κανείς να προτείνει μια καλή λύση ;; Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia
LifeScarcity Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 H λακωνικοτητα δεν ειναι παντα η καλυτερη οδος. Οποτε ας κανω την υποθεση μου.Κανει σαματα το ανεμιστηρακι με το που ανοιγεις τον υπολογιστη ή ανοιγεις παιχνιδι; Καθαρισε το ανεμιστηρακι για πρωτη φαση.Αν συνεχισει το προβλημα μαλλον θα ειναι επειδη θελει λιγο λαδι/γλασο εσωτερικα. Γιατι και γω τα ιδια ελεγα και τελικα το γλυτωσα το καινουργιο ανεμιστηρακι.
krispos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Το ανεμιστηράκι κάνει συνέχεια θόρυβο σαν να χτυπάει κάπου πράγμα που δεν γίνεται όταν βγάζω την κάρτα και το κινώ με το χέρι. Προχτές όταν άνοιξα ένα βαρύ παιχνίδι (π.χ.assassinn's creed ) λόγω αύξησης ταχύτητας στο ανεμιστηράκι ο ήχος ήταν αρκετά έντονος και ξαφνικά απλά σταμάτησε το ανεμιστηράκι με αποτέλεσμα μετά από λίγο ο υπολογιστής να κολλήσει και χρειάστηκε να περιμένω να κρυώσει η κάρτα γραφικών για να ανοίξει ο υπολογιστής . Όταν κρύωσε η vga το ανεμιστηράκι ξανάδουλευε όπως πριν, αλλά δεν δοκίμασα να ξανατρλεξω το ίδιο παιχνιδι για να μην προκαλεσω πρόβλημα. Στο League of legends ποθ δοκίμασα χτές η vga έκανε θόρυβο αλλά δεν κόλλησε. Να δοκιμάσω ούτως ή άλλως το γράσο ή δεν έχει σημασία? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα