xristina20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Θέλω να στείλω λεφτά μικρού ποσού σε συγγενικό μου πρόσωπο στο εξωτερικό και μου πρότεινε να τα στείλω με την υπηρεσία SEPA μια και δεν υπάρχει χρέωση. Πήγα το πρωί να στείλω από Εθνική αλλά δεν υποστηρίζουν την υπηρεσία και μου ζήτησαν κι ένα ποσό των 8 ευρώ για να στείλω τα χρήματα. Εκτός αυτού πήγα και στην εμπορική που μου ζήτησαν λογαριασμό, κάτι που μου είπε ο συγγενής μου δεν είναι απαραίτητο για αποστολή SEPA, εκτός αυτού μου ζήτησαν 15 ευρώ για την υπηρεσία. Γνωρίζει κανείς κάτι έγκυρο;
isim Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το SEPA θα το υποστηριζουν οι ελληνικες τραπεζες απο του χρονου φεβρουαριο και μετα (λογικα), και αυτο γινεται λογω του οτι ο ΔΙΑΣ εχει ακομα θεμα με τα συστηματα του και δεν υποστηριζει SEPA. Ισως εαν πηγαινες σε μια Citi να μπορουσαν να σε εξυπηρετησουν... Να ξερεις οτι ο ΔΙΑΣ ειναι μονοπωλειο στην Ελλαδα και θα αργησει να εναρμονισει τα συστηματα του με το SEPA.
xristina20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Εκτός από citybank ποια άλλη τράπεζα δεν έχει σχέση με το ΔΙΑΣ; Barclaycard, millenium, marfin, ing; Επίσης γνωρίζεις αν είναι υποχρεωτικό να έχω λογαριασμό στην τράπεζα που θα γίνει η κατάθεση;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Θέλω να στείλω λεφτά μικρού ποσού σε συγγενικό μου πρόσωπο στο εξωτερικό και μου πρότεινε να τα στείλω με την υπηρεσία SEPA μια και δεν υπάρχει χρέωση. Πήγα το πρωί να στείλω από Εθνική αλλά δεν υποστηρίζουν την υπηρεσία και μου ζήτησαν κι ένα ποσό των 8 ευρώ για να στείλω τα χρήματα. Εκτός αυτού πήγα και στην εμπορική που μου ζήτησαν λογαριασμό, κάτι που μου είπε ο συγγενής μου δεν είναι απαραίτητο για αποστολή SEPA, εκτός αυτού μου ζήτησαν 15 ευρώ για την υπηρεσία. Γνωρίζει κανείς κάτι έγκυρο; Aν ειχες ebanking και τραπεζικό λογαριασμό (εννοείται) θα μπορουσες να τους κανεις την μεταφορά με λιγοτερα απο ενα ευρω
xristina20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Λογαριασμό έχω στην Εθνική αλλά μου είπαν για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία e-banking είναι απαραίτητη μια συσκευή "icode" ή κάπως έτσι, η οποία δίνεται δωρεάν αλλά κάνει περίπου 10 ημέρες να ενεργοποιηθεί.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Λογαριασμό έχω στην Εθνική αλλά μου είπαν για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία e-banking είναι απαραίτητη μια συσκευή "icode" ή κάπως έτσι, η οποία δίνεται δωρεάν αλλά κάνει περίπου 10 ημέρες να ενεργοποιηθεί. Ναι ισχυει, Αυτο γινεται μια φορα και τελος, μετα μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα απο τον υπολογιστη σου, γρήγορα και με οικονομια.
xristina20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Επειδή αυτό θα καθυστερήσει, μ' ενδιαφέρει να γίνει η διαδικασία αποκλειστικά με SEPA. Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας μου πει παρακαλώ πολύ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα