Προς το περιεχόμενο

academic transcript

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αίτηση για πρακτική μου ζητάνε academic transcript, την βαθμολογία μου δηλαδή, με ποιον τρόπο μπορώ να την μεταφράσω και να είναι επίσημο το έγγραφο? Να το ζητήσω από το ΤΕΙ? 

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αίτηση για πρακτική μου ζητάνε academic transcript, την βαθμολογία μου δηλαδή, με ποιον τρόπο μπορώ να την μεταφράσω και να είναι επίσημο το έγγραφο? Να το ζητήσω από το ΤΕΙ? 

3 ασφαλείς  τρόποι...1ος,British Council θα κάνει 1-2 βδομάδες και θα πληρώσεις 40+ αλλά είναι από τις πλέον αξιόπιστες πηγές μετάφρασης για εξωτερικό,2ο μεταφραστικό υπουργείου εξωτερικών.....συνήθως κάνει 2 βδομάδες αλλά είναι δημόσιο οπότε δεν είσαι ποτέ σίγουρος,εκεί θα σου πάρουν πιο λίγα 20+.... και η τελευταία λύση είναι ένας δικηγόρος ο οποίος θα σου κάνει την δουλειά σε 2 μέρες το πολύ(ειδικά αν τα μεταφράσει ο ίδιος και δεν τα δώσει σε μεταφραστή ίσως και την ίδια μέρα) αλλά το πόσα θα σου πάρει είναι άγνωστο...εμένα μου είχε πάρει 45.

Οι τιμές είναι για μετάφραση και επικύρωση.Αν στα μεταφράσει και έχει και αγγλική σφραγίδα το τει τότε καλώς αλλά σχεδόν πάντα  δεν έχουν οπότε καταφεύγεις σε κάτι από τα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...