Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συστημα μου ειναι παλιο,(δεν εχω δοκιμασει κατι σε ultra διοτι το εμποδιζει ο επεξεργαστης μου)αλλα θα το αναβαθμισω συντομα και εχω καταληξει σε αυτον τον επεξργαστη http://www.skroutz.gr/s/3405078/Intel-Core-i5-4670K-Box.html

Με αυτη την μητρικη http://www.skroutz.gr/s/3445505/Gigabyte-GA-Z87X-UD3H.html
Και 8 gb ram.
Απλα σκεφτομαι οτι ισως δεν χρειαζομαι ακομη μια καλυτερη καρτα για να παιζω τα games σχεδον σαν του ps4 και xbox one.
Αλλα ρωταω επειδη δεν ξερω και πολλα γυρω απο τις gpu.
Επισης οποιος θελει και εχει να προτινει κατι καλυτερο οσο αφορα τον επεξεργαστη και την μητρικη μπορει να το κανει αρκει να μην ξεπερναει τα 10-15 ευρω.
Ευχαριστω πολυ  :-D 

Δημοσ.

Το επιπεδο του ps4/xbox1 ειναι χαμηλο σε θεματα αναλυσης/ποιοτητας, 720p και 1080p αναλυση, και μαλλον σε ορισμενα games 60 fps, αλλα δεν μπορουν να συγκριθουν με τα γραφικα ενος pc, γιατι δεν εχουν τις ιδιες ρυθμισεις/φιλτρα, γενικα οι κονσολες εχουν light ρυθμισεις/φιλτρα...

Αν υποθεσουμε οτι εχουμε τις ιδιες ρυθμισεις/φιλτρα, στο αναβαθμισμενο pc σου θα ειναι ευκολο να πιασεις 60 fps στα 720p (xbox1), οχι ομως 60 fps σε 1080 (ps4) σε βαρια games , αρα χρειαζεσαι μεγαλυτερη gpu. Η gpu σου εχει vram 1 gb, σε αρκετα βαρια games θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Σε τι ανάλυση είσαι και τι παιχνίδια παίζεις συνήθως; 

Οι νέες κονσόλες δεν μπορούν να κριθούν ακόμα γιατί δε βγήκαν.Το σίγουρο είναι οτι με τον καιρό θα δεις βελτιωμένα γραφικά σε αυτές και αν είναι καλά και τα ports, και στο pc.Στο θέμα των απαιτήσεων πρέπει επίσης να περάσει ένα διάστημα για να βγουν κάποια συμπεράσματα.

Δημοσ.

Δεν παιζω ακομη κατι απαιτητικο γιατι με εμποδιζει ο επεξεργαστης που ειναι παλιος αλλα συντομα θα αναβαθμισω ολο το μηχανιμα εκτος απο την καρτα γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...