Προς το περιεχόμενο

Blue screen - windows 7 ultimate 32bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι καινούρια εδώ στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής θέμα που έχει προκύψει στο desktop μου.

Μετά από format και αναβάθμιση στις μνήμες, ο υπολογιστής δουλεύει άψογα, παρόλο που σαν μηχάνημα δεν είναι καινούριο. Με τα 4gb μνήμη οι ανοχές του σε προγράμματα που χρησιμοποιώ όπως (illustrator, indesign, dreamweaver klp) είναι ικανοποιητικές και με το παραπάνω.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, έκανε την εμφάνιση της "μπλε οθόνη"! ( Σε διάστημα 10 ημερών 3 φορές) Επισυνάπτω την εικόνα για να δείτε το σφάλμα που βγάζει και ταυτόχρονα όλα τα στοιχεία του υπολογιστή (μνήμες, μητρική, επεξεργαστής κλπ) με print screen.

Το μόνο θέμα που μου έχει δημιουργήσει σκέψεις είναι ότι κατά το άνοιγμα του Photoshop μου βγάζει το εξής "Photoshop detected graphics hardware that is not oficially supported.If you experience problems please unchek the Use Graphics Processor checkbox in the performance panel of the preference dialog."

Πράγμα που έχω κάνει ...

1.Οι μνήμες λειτουργούν κανονικά...

2.Επαναφορά συστήματος μόλις έκανα για να δω μήπως φταίει κάποιο Update drivers Κλπ

3. Τώρα θέλω να τσεκάρω για τυπικούς λόγους θερμοκρασίες να το κάνω λίγο Monitoring για μία μέρα να παρακολουθώ αν ανεβάζει θερμοκρασία κλπ

Επίσης, ακόμα και όταν έχω ανοικτά 2-3 προγράμματα μαζί (illustrator, indesign) δεν αντιμετωπίζω θέμα... μπλε οθόνης... Την τελευταία φορά που είχα μπλε οθόνη παρατήρησα ότι είχα ανοικτό photoshop και Pdf reader, κοίταζα ένα αρχείο. έβγαλε μπλε οθόνη (δεν έκανε restart μόνο του) και το έκανα εγώ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Εκτός αν ετοιμάζεται να χτυπήσει ο δίσκος... Ψάχνοντας λίγο για το error που μου βγάζει δεν μπόρεσα να λάβω κάποια πληροφορία πλην αυτών που ανέφερα...

Οπότε θα χρειαστώ τα φώτα σας...

Ευχαριστώ ανεξαρτήτου αποτελέσματος...

post-279831-0-14358700-1383747631_thumb.jpg

post-279831-0-00762800-1383747637_thumb.jpg

Δημοσ.

τσεκαρε κ την υγεια του sκληρου σου με το Hard Disk Sentinel

τεσταρες τις μνημες κ ξερεις οτι δουλευουν σωστα ?

Δημοσ.

Με πρόγραμμα όχι...υπάρχει υποθέτω κάποιο ναι? Μπορείς να μου προτείνεις... Υπέθεσα ότι αφού τις αναγνωρίζει στο cpu-z ως 4Gb ότι είναι οκ... Οπότε αν μπορείς και γνωρίζεις κάποιο πρόγραμμα να τις τεστάρω θα το εκτιμούσα.

Επισυνάπτω εικόνα από αποτέλεσμα ελέγχου σκληρού δίσκου... Κανένα πρόβλημα δεν βρέθηκε... 

post-279831-0-59008700-1383749281_thumb.png

Δημοσ.

το περνας σε ενα στικακι και κανεις boot απο εκει ! δεν ειναι σιγουρο ετσι κ αλλιως πρεπει να το τσεκαρεις ομως για να το αποκλισεις ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...