Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκω!!!

Εδώ και καιρό στα επαγγελματικά μου τηλέφωνα (σταθερό και κινητό) δέχομαι κλήσεις από ανταγωνιστές μου, τους οποίους άλλες φορές βρίσκω με την βοήθεια της Google και άλλες μένω με την υποψία... Πρόσφατα έμαθα από κάποιον γνωστό μου ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο το έχει ο γιος του στο γραφείο  με το οποίο εντοπίζει τον κάτοχο του καλούντος σε αυτόν αριθμού. Αλήθεια αυτό κατα ποσο ειναι νομικά ορθό??  Όποια βοήθεια σας πολύτιμη!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Νόμιμο ειναι, υπάρχουν χιλιαδες τετοιες εφαρμογές στο ιντερνετ

Με την προϋπόθεση οτι, τα νουμερα που εμφανίζει δεν ειναι νούμερα μη ανακοινώσιμα ή απόρρητα.

Δημοσ.

υπάρχουν χιλιαδες τετοιες εφαρμογές στο ιντερνετ

Νίκο καταρχάς σε ευχαριστώ θερμότατα για την άμεση ανταπόκρισή σου, ουσιαστικά αυτό που χρειάζομαι είναι κάποια εφαρμογή όπου θα φιλτράρει τα τηλέφωνα που με καλούν με την προϋπόθεση ότι όταν απαντώ στο τηλέφωνο μου κυρίως στο σταθερό να βλέπω πχ με κάλεσε ο Νίκος Άστρος από την Τρίπολη πχ, ξέρεις κάποια τέτοια εφαρμογή και που μπορώ να την βρω?

Ευχαριστώ και πάλιι!!

Δημοσ.

απλα συμπληρωνεις  το πεδιο "ΠΟΙΟΣ" με τον αριθμο που ψαχνεις και στα αναφερει ολα.

η καλυτερη free on-line εφαρμογη 

http://11888.ote.gr/web/guest/home

Δημοσ.

Ναι ειναι αποσπασματικά δεν μπορείς να τα εχεις ολα σε ενα, ακόμα και τα πληροφοριακά κεντρα των οργανισμών εχουν κενα, ποσο μάλιστα μια free εφαρμογή στο ιντερνετ που ενδεχομένως να σου δινει και λαθος πληροφορίες

Δημοσ.

και λαθος πληροφορίες

Στο σταθερό των γονιών μου που είναι στον OTE η εφαρμογή, δουλεύει μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...