CloudConnected Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να στήσω ένα νέο σύστημα βασισμένο στην μητρική MSI Z87 MPower. Συνεπώς θέλω να μου προτείνετε: 1) επεξεργαστή Haswell 2) αξιόπιστο τροφοδοτικό, κατά προτίμηση full/half modular 3) μνήμες 8GB DDR3 1600MHz , κατά προτίμηση 2 modules. Έχω βρει τις Kingston HyperX στα 50€. Θεωρείτε πως θα είναι οκ; 4) ssd 120gb με καλές ταχύτητες και στο write 5) case. Εδώ να πω ότι έχω βάλει στο μάτι το CoolerMaster HAF XB (Window) για τον λόγο ότι θα επιθυμούσα άμεση και εύκολη πρόσβαση στην μητρική. Λοιπές προτάσεις δεκτές. Κάρτα γραφικών υπάρχει ήδη (όχι κάτι extreme, μια Asus Radeon HD5450 1GB). Ποσό που διαθέτουμε : Δεν υπάρχει αυστηρό όριο, όμως θα ήθελα να μην υπερβώ τα 700€. Επομένως, δεδομένου ότι η μητρική που θέλω κοστίζει κάτι λιγότερο από 200€, το αρχικό όριο είναι 500€, χωρίς να είναι απόλυτο.Χρήση υπολογιστή : I.T. tasks, administration tools, hardware troubleshooting. Overclocking ίσως μελλοντικά, εφόσον μου το επιτρέπει ο επεξεργαστής, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα.Ειδικά προγράμματα : MS Office 2010, Active Directory, Virtual Machine Applications, πολύ λίγο development με Visual Studio 2012. Ενδεχομένως και hyper-v manager.Οθόνη υπάρχει μεγάλη, νομίζω 25 ίντσες. ΔΕΝ χρειάζομαι πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι.Περιοχή : ΑθήναΤα κομμάτια που θέλω να αγοράσω ΔΕΝ με ενοχλεί αν είναι από διαφορετικά καταστήματα. Το σύστημα θα συναρμολογηθεί από εμένα. Λειτουργικό σύστημα : Windows 7 Pro 64-bit Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις ιδέες/συμβουλές σας.
cliobaccarra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ποιος ο λογος να βαλεις τοσο ακριβη μητρικη αφου δεν ενδιαφερεσαι επι το πλειστον για o.c. Eπιπλεον η καρτα που λες πως εχεις ΑΤΙ 5450 ειναι χειροτερη απο την HD 4600 που διαθετει πχ ενας 4670. 1
CloudConnected Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Για την κάρτα έχεις δίκιο, δεν το είχα κοιτάξει καν, αφού δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι στην παρούσα φάση. Τώρα για την μητρική, ομολογώ ότι πιο πολύ έχω φάει κόλλημα με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά της. Οι mpower max και xpower επικεντρώνονται περισσότερο στο overclocking.
cliobaccarra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Πιο καλα να πας σε μια πιο φθηνη μητρικη και να κρατησεις τα λεφτα αν ποτε αποφασισεις να βαλεις καρτα γραφικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα