Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει μπεί κάποιο κακόβουλο λογισμικό στο λάπτοπ με το όνομα dosearches.com (όταν είσαι άτακτος αυτά παθαίνεις) στην αρχική σελίδα του mozila και δεν μπορώ να το αφαιρέσω με τίποτα έχω γκουγκλάρει για το θέμα όμως δεν έχω βρεί λύση μέχρι στιγμής, χρησιμοποίησα και κάποια free προγράμματα για malware όμως τίποτα μήπως είναι εδώ στο φόρουμ κάποιος ''ομοιοπαθείς'' που το έχει λύσει; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Scan και clean με το AdwCleaner και θα είσαι ok. Επίσης κάνε και reset το προφιλ στον firefox.

Για να βεβαιωθείς ότι δεν έχει μείνει κανένα απομεινάρι malware στο pc κατέβασε το EEK κάνε update και μετά σε safe mode κάνε ενα deep scan.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο Antivirus έχεις άτακτε; Δεν διευκρινίζεις όμως ποια προγράμματα χρησιμοποίησες; 

Τρέξε αρχικώς Link.png Site: Malwarebytes Anti-Malware FreeLink.png Site: SUPERAntispyware .

Antivirus: AVG Internet security 2014

Προγράματα που έτρεξα malwarebytes (αυτό που μου απέδειξες κι εσύ)  και το spyhunter.

Δημοσ.

Antivirus: AVG Internet security 2014

Προγράματα που έτρεξα malwarebytes (αυτό που μου απέδειξες κι εσύ)  και το spyhunter.

Άξιο απορίας πως διαπέρασε τη συγκεκριμένη σουίτα ασφαλείας, εκτός και αν την έχεις από το "θείο" - κάτι το οποίο δεν θα συνιστούσα σε καμία περίπτωση. Είχες κανένα αποτέλεσμα με το SuperAntispyware ή το Emsisoft Emergency Kit;

Μάλλον πρόκειται για κάποιο toolbar με μίξη spyware / browser hijacker. 

Δημοσ.

Άξιο απορίας πως διαπέρασε τη συγκεκριμένη σουίτα ασφαλείας, εκτός και αν την έχεις από το "θείο" - κάτι το οποίο δεν θα συνιστούσα σε καμία περίπτωση. Είχες κανένα αποτέλεσμα με το SuperAntispyware ή το Emsisoft Emergency Kit;

Μάλλον πρόκειται για κάποιο toolbar με μίξη spyware / browser hijacker. 

Γιατί απορίας άξιο; Ακόμα και πολύ καλύτερα προγράμματα όπως το kaspersky δεν καταφέρουν πάντα να εντοπίσουν τέτοιου είδους αλλαγές στον browser, γιατί όπως σωστά είπες είναι hijacker.

Αυτά φέυγουν ή χειροκίνητα, ή επειδή καμιά φορά είναι πολύ βαθιά χωμένες οι αλλαγές, με το adwcleaner καθαρίζουν. Και με το hijackthis, αλλά το adwcleaner είναι πολύ πιο δυνατό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...