Themos3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ξεχασες να πεις οτι στο πλαισιο ειναι στα 159 επισης οποτε αφου το εχουν 2 μαγαζια δεν ειναι προσφορα ... δεν περιγραφω αλλο .. 1
fagoura Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ενταξει παιδια, ειρηνη υμιν. Γνωμη μου, μια χαρα προσφορα ειναι, αφου μεχρι προχτες ειχε >200 ευρω (δειτε το ιστορικο στο skroutz). Μπορει να ειχαν υπαρξει προσφορες αναλογες πριν 4-6 μηνες, αλλα για οσους θελουν τωρα το μηχανακι, δεν ειναι ωραιο να τους λεμε, περιμενε ακομη 2-3-4-5-6 μηνες για να φανει η επομενη αντιστοιχη προσφορα. Και μολις φανει καποια προσφορα να τους ξαναπουμε να περιμενουν λιγο ακομη, μηπως και φανει καλυτερη... Σαφως λογω της ελευσης του xbox one, θα υπαρξουν προσφορες στο μελλον, ισως καλυτερες αμεσως μετα τις γιορτες, αλλα για οποιον θελει τωρα να το σκισει στα παιχνιδια, δεν υπαρχει περιπτωση να βγει χαμενος απο αυτην την προσφορα. Επισης, κανοντας την αναζητηση εδω, βλεπω που εχουν ανοιξει 2 θεματα εδω για την εκδοση με τα 4GB περιπου στα 100-110 ευρω, το τελευταιο μολις στις 22 Οκτωβρη με τιμη 112 http://www.insomnia.gr/topic/504070-παιχνιδοκονσολα-χβοχ-360-11200/?hl=xbox#entry52721696. Αν συγκρινουμε τις προσφορες αυτες, τοτε η παρουσα ειναι σουπερ προσφορα. Anyway, αφου για καποιους ειναι προσφορα, αξιζει να παρουσιαστει εδω και να συζητηθει περαιτερω. Οποιος δεν συμφωνει μπορει να μην αγορασει. Ολα ομως τα επιχειρηματα και οι γνωμες ειναι καλο να λεγονται, ολοι μας μαθαινουμε κατιτις, ειτε συμφωνουμε ειτε οχι. 4
giorginho Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πραγματικα η βαρεμαρα ορισμενων ειναι εντυπωσιακη... παρτε τα λοιπον μπας και καταλαβετε τι 'παιζει'... Μιλαμε για το 360 -> 250GB + ΕΝΑ (1) ψιλοκαινουργιο (2 μηνων) παιχνιδι στα 159 ευρω, οκ; 24/6/2013 με 20 ευρω ΛΙΓΟΤΕΡΑ επαιρνες 2 παιχνιδια ελαχιστης αξιας τοτε 20+15 = 35 ευρω. Και επειδη το ειδα κι αυτο, ποσο εβγαινε λοιπον τοτε η κονσολα; 10 μερες νωριτερα στα 149 ευρω σου εδιναν σε σχεση με την προηγουμενη εξτρα ενα παιχνιδι των 28-30 ευρω (για δοκιμαστε να αφαιρεσετε απο τα 149 ευρω τα 60-65 ευρω των παιχνιδιων να μου πειτε το αποτελεσμα... ή και για αυτο βαριεστε?) Τοτε ηταν μια προσφορα που ειχε "ανεβει" απο το σετ χωρις το tomb raider, αφου ειχε πρωτα πεσει κατα 10 ευρω σε τιμη απο τα 159 ευρω (σας θυμιζουν κατι?) που ειχε μπει λιγες βδομαδες νωριτερα, ενω η ιδια τιμη (159) ειχε εμφανιστει και τον Απριλιο, παλι για 3 παιχνιδια κλπ, με παραλληλη 'απαντηση' παλι στα 149 μειον ενα εκ των παιχνιδιων... Aν παμε ακομα πιο πισω θα το δουμε και μεσα στο 2012 να παιζει στα 169 ευρω θα δουμε bundles με 4(!) παιχνιδια, ενω δεν αναφερω καν (ουπς, μολις την ανεφερα) την 'γελοια' τιμη του ΜΜ με την 4αρα βεβαια εκδοση + kinect +++ στα 149 ευρω 31/12/2011 (!) που θυμιζω στο carrefour υπηρχε εκτοτε για κανα χρονο+ στα 179. Και μετα απο ολα αυτα τι ηρθα κι εγραψα σε αυτο το θεμα εγω; Οτι ειναι μια "συνηθισμενη" προσφορα! Δηλαδη 10 παραδειγματα παραπανω για σας ΔΕΝ την καθιστουν "συνηθισμενη"?? Και φυσικα σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη, απλα "ΤΩΡΑ" ειναι 'στη μοδα' το FIFA/PES2014 οποτε 'χτυπανε' ΑΥΤΑ τα bundles για να αγορασει ο κοσμος. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΛΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ??? Αντε λοιπον πισω στα 'μαγαζακια' σας και αφηστε τον κοσμο να εχει μια ενημερωση Ολα ομως τα επιχειρηματα και οι γνωμες ειναι καλο να λεγονται, ολοι μας μαθαινουμε κατιτις, ειτε συμφωνουμε ειτε οχι. αν οντως πιανει τον παπα απο τα @@ ή πιανει ο παπας τα δικα του (ή τελος παντων αν ολοι τα πιανουν ολονων)! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2013 από giorginho 5
Themos3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Το Fifa 14 γεροντα ειναι ενα παιχνιδακι ψιλοκαινουριο που οπως λες ειναι στην μοδα " τωρα" με ελαχιστη τιμη αποκτησης αυτη τη στιγμη τα 45 γιουρια. Επισης γεροντα ειναι ενα "παιχνιδακι" που το ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ γιατι το παιζεις 12 μηνες ΜΙΝΙΜΟΥΜ. Τα αλλα παιχνιδακια γεροντα που αναφερες στο ποστ σου ειναι απ αυτα που τα νοικιαζεις 3 μερουλες και δε τα ακουμπας ξανα. Και για να σε φυγει η απορια πανε βαλε μια αγγελια με ολα τα games που εχεις αναφερει και με το Fifa και ελα στο "μαγαζακι" μου να με πεις για ποιο απ ολα ειχες εστω μια υποτυπωδη προσφορα. Βλεπεις ενα μελος με λιγα ποστ να κανει μια προσπαθεια για το section πολυ αξιολογη και το μονο που εχεις να αναφερεις ειναι οτι ειναι μια "συνηθισμενη" προσφορα. Πισω λοιπον στην σπηλια σου και αναψε φωτια γιατι θα κανει κρυο το ΣΚ. ps. Παρε και μερικα charts γιατι ετοιμος εισαι να την γραψεις παλι την trollia.(μη κανεις τον κοπο να ψαξεις τους τιτλους που εχεις αναφερει απ τις αλλες προσφορες....) 1 2 3 1
giorginho Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ε αγορασε 100 κομματια ρε νεε να τα βαλεις σε αγγελιες μπας και βγαλεις περιουσια αφου βλεπεις και περιθωριο κερδους... αιντε γιατι σα πολυ σας βαρεσε ...ο ηλιος οσους δεν ειστε σε σπηλιες... 1
basilis5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 προσέξτε κατι, ειναι το καινουργιο xbox 360 2013 κι οχι το παλιο. δεν ξερω αν εχει καποια αλλη διαφορα πλην της εμφάνισης. 1
Στεφανος123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παντως οποιος σκεφτεται να παρει το xbox 360 ,το θεωρω σε αυτη τη φαση που θα βγει και το xbox one πεταμενα λεφτα.Γιατι τωρα που ερχεται το xbox one,το xbox 360 θα παλιωσει αρκετα και θα φτασει στο επιπεδο και στην αξια του ps2 και χαμηλοτερη μη πω.Οποτε καλυτερα να μαζεψετε λεφτα για να παρετε το καινουργιο,γνωμη μου.
kostiger Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παντως οποιος σκεφτεται να παρει το xbox 360 ,το θεωρω σε αυτη τη φαση που θα βγει και το xbox one πεταμενα λεφτα.Γιατι τωρα που ερχεται το xbox one,το xbox 360 θα παλιωσει αρκετα και θα φτασει στο επιπεδο και στην αξια του ps2 και χαμηλοτερη μη πω.Οποτε καλυτερα να μαζεψετε λεφτα για να παρετε το καινουργιο,γνωμη μου. Σεβαστη η γνωμη σου , ομως το ΟΝΕ θα τιμαται στα 510 e οταν δεησει να ερθει κατα τα μερη μας... Επισης , το χασμα μεταξυ των 2 γενιων αυτη τη φορα δεν θα ειναι τοσο μεγαλο ,οσο αυτο που ειδαμε στην προηγουμενη αλλαγη σκυταλης. Με γνωμονα το οτι η τιμη του 360 θα πεσει κι αλλο και το γεγονος οτι διαθετει μια τεραστια βιβλιοθηκη ποιοτικων τιτλων οι οποιοι μαλιστα πωλουνται με το κιλο εδω και αρκετο καιρο , δεν ξερω ποσο ασυμφορη θα ειναι η αποκτηση του , απο ενα , πιεσμενο οικονομικα , μα διψασμενο για gaming , Ελληνα gamer.
Themos3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Ποσο να πεσει αλλο αυτο το Xbox 360 ειμαι πολυ περιεργος να δω.... Στην παρουσα προσφορα βγαινει στα 115ε ... λετε να το δινουν σε κανα διμηνο κανα 60αρι?
Fulgore1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Σεβαστη η γνωμη σου , ομως το ΟΝΕ θα τιμαται στα 510 e οταν δεησει να ερθει κατα τα μερη μας... Επισης , το χασμα μεταξυ των 2 γενιων αυτη τη φορα δεν θα ειναι τοσο μεγαλο ,οσο αυτο που ειδαμε στην προηγουμενη αλλαγη σκυταλης. Με γνωμονα το οτι η τιμη του 360 θα πεσει κι αλλο και το γεγονος οτι διαθετει μια τεραστια βιβλιοθηκη ποιοτικων τιτλων οι οποιοι μαλιστα πωλουνται με το κιλο εδω και αρκετο καιρο , δεν ξερω ποσο ασυμφορη θα ειναι η αποκτηση του , απο ενα , πιεσμενο οικονομικα , μα διψασμενο για gaming , Ελληνα gamer. Ο πιεσμενος οικονομικα gamer παει κατευθειαν σε gaming pc αγαπητε και κοιταζει ειτε απο τον ''θειο''παιχνιδια,ειτε απο προσφορες Steam Sales,GoG,HumbleBundle.Γιατι οπως και να το κανουμε προσφορες σαν την προσφατη του Humblebundle https://www.humblebundle.com/ δεν προκειται να δουμε πωτε σε κονσολα. Και πριν αρχισουν να λενε πολλοι οτι το Pc ειναι πιο ακριβο κτλπ κτλπ σε βαθος χρονου και με εξυπνες αγορες φθηνοτερων παιχνιδιων σε βαθος χρονου βγαινει φθηνοτερο και με λεφτα για αλλαγη καρτας γραφικων(γιατι δεν χρειαζονται τα παιχνιδια στο Pc μονο καρτες γραφικων των 300+ευρο για να παιξουν υπαρχουν και εξυπνες προσφορες πχ 7950 3gb στα 190ευρο). Και βεβαια δεν αξιζει η αγορα νεας κονσολας Day One γιατι δεν θελουμε να γινομαστε Beta testers και να τυχουμε σε ολα τα προβληματα που τυχαινουν στις νεες κονσολες,ουτε υπαρχει μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων το πρωτο διαστημα και τα παιχνιδια ειναι πανακριβα. Τα παραπανω σαν παρενθεση κατα την γνωμη μου αν αξιζει ή οχι να αγορασεις κονσολα.
Genatos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Παντως το ps2 10 χρονια μετα την κυκλοφορια του και 2-3 μετα την εκδοση του Ps3 πωλουνταν στα 99Ε με 2 παιχνιδια δωρο για παραααα πολυ καιρο. Οποτε κατι τιμες στο 50αρι και στο 60αρι δεν προκειται να συμβουν γιατι ετσι ξεφτυλλιζει και η εταιρια το προιον της.
kostiger Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ο πιεσμενος οικονομικα gamer παει κατευθειαν σε gaming pc αγαπητε και κοιταζει ειτε απο τον ''θειο''παιχνιδια,ειτε απο προσφορες Steam Sales,GoG,HumbleBundle.Γιατι οπως και να το κανουμε προσφορες σαν την προσφατη του Humblebundle https://www.humblebundle.com/ δεν προκειται να δουμε πωτε σε κονσολα. Και πριν αρχισουν να λενε πολλοι οτι το Pc ειναι πιο ακριβο κτλπ κτλπ σε βαθος χρονου και με εξυπνες αγορες φθηνοτερων παιχνιδιων σε βαθος χρονου βγαινει φθηνοτερο και με λεφτα για αλλαγη καρτας γραφικων(γιατι δεν χρειαζονται τα παιχνιδια στο Pc μονο καρτες γραφικων των 300+ευρο για να παιξουν υπαρχουν και εξυπνες προσφορες πχ 7950 3gb στα 190ευρο). Και βεβαια δεν αξιζει η αγορα νεας κονσολας Day One γιατι δεν θελουμε να γινομαστε Beta testers και να τυχουμε σε ολα τα προβληματα που τυχαινουν στις νεες κονσολες,ουτε υπαρχει μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων το πρωτο διαστημα και τα παιχνιδια ειναι πανακριβα. Τα παραπανω σαν παρενθεση κατα την γνωμη μου αν αξιζει ή οχι να αγορασεις κονσολα. Το εκμεταλλευθηκα το προσφατο humble bundle κι εγω , ομως αυτη ειναι αλλη ιστορια , οι προεκτασεις της οποιας εχουν συζητηθει πολλοστως στο φορουμ στα πλαισια της ''διαμαχης'' pc vs console gaming . Eν ταχει για να μην κουρασω, να υπενθυμισω οτι ο υποψηφιος αγοραστης ενος π.χ ΧΒΟΧ 360 , μπορει να εχει ενα χαμηλων προδιαγραφων netbook και να καλυπτει απο εκει τις οποιες αναγκες του για internet κτλ ή και να βαριεται τη διαδικασια των ρυθμισεων κ.ο.κ . Με αυτη την εννοια , κατα την προσωπικη μου παντα αποψη , εχει νοημα ακομα και τωρα η αγορα ενος 360. Αλλά εγω ειμαι εγω και γνωριζω οτι υπαρχουν αρκετα μελη τα οποια δεν θα συμφωνησουν μαζι μου... 1
zodiak bam Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 εξυπνες προσφορες πχ 7950 3gb στα 190ευρο) Πότε επεξε αυτή η τιμή και δε το πήρα χαμπάρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα