temeteron Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Έχω έναν 2TB Western Digital 2.5" εξωτερικό φορητό. Τελευταία όταν πάω να κάνω ασφαλή κατάργηση δεν μου την κάνει λέει ότι χρησιμοποιείται κάποιο πρόγραμμα, σε όποιο λειτουργικό και να το βάλω μόλις ανοίξω το σκληρό και δω τους φακέλους του και κλείσω το παράθυρο αυτό ήταν δεν μπορεί αν κάνει ασφαλεί κατάργηση, επίσης παρατήρησα πως όταν τον συνδέω στα Windows καθυστερεί να τον αναγωρίσει κάνει γύρω στα 20 με 30 δευτερόλεπτα ενώ παλία το έκανα γύρω στα 5". Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ; Είναι πρόβλημα του δίσκου αυτό ; Στο HD Sentinel δεν μου δείχνει κάποιο πρόβλημα. Κάποιος που να έχει εμπειρία με αυτό και του έχει τύχει κάτι παρόμοιο ;
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν εχεις πράγματα σημαντικά μεσα η μπορείς να τα περάσεις καπου αλλου κανε ενα format μηπως τρώσει , απο εκει και πέρα δοκίμασε και με αλλο καλώδιο usb και καλύτερα στις πισω usb στην motherboard οχι στις μπροστά 1
temeteron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν εχεις πράγματα σημαντικά μεσα η μπορείς να τα περάσεις καπου αλλου κανε ενα format μηπως τρώσει , απο εκει και πέρα δοκίμασε και με αλλο καλώδιο usb και καλύτερα στις πισω usb στην motherboard οχι στις μπροστά Το θέμα δεν νομίζω να είναι στις θύρες διότι το έχω δοκιμάσει σε διαφορετικούς υπολογιστές και πάντα όπως λες στις πίσω θύρες. Τώρα αυτό το format θέλει χρόνο για να μεταφέρω γύρω στα 1,3 TB που έχω αλλα το καλώδιο δεν είναι το συνηθισμένο είναι τις Westernd Digital τι να πάω να αγοράσω καλώδιο ; Α ρε WD και την έχω για αξιόπιστη.
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ενα κλασσικό usb καλώδιο ειναι φαντάζομαι οχι τιποτα ιδιαίτερο οποτε βρες αν εχεις καποιο αλλο να δοκιμάσεις
temeteron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ενα κλασσικό usb καλώδιο ειναι φαντάζομαι οχι τιποτα ιδιαίτερο οποτε βρες αν εχεις καποιο αλλο να δοκιμάσεις Αν ήταν κλασικό δεν θα το συζήταγα απο κλασικά έχω είναι ένα ποιό μεγάλο σε πλάτος από τα συνιθισμένα και έχει ένα βύθισμα σαν δοντάκι.
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Παρε τοτε ενα καλώδιο να δοκιμάσεις γιατι μπορει να ειναι αυτο και να ψάχνεις άδικα αλλου το πρόβλημα
temeteron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ε ναι προκειμένου να μεταφέρω τα 1,3TB σίγουρα μια λύση είναι να αντικαταστήσω το καλώδιο να δω αν διορθωθεί το πρόβλημα. Αυτό είναι το καλώδιο: http://www.amazon.com/Western-Passport-Essential-WDCA042RNN-Connector/dp/B005K6G7BU
MauMaus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 πριν πας για αγορα καλωδιου , δοκιμασε τον σκληρο κ σε ενα αλλο πισι !
temeteron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 πριν πας για αγορα καλωδιου , δοκιμασε τον σκληρο κ σε ενα αλλο πισι ! Το αναφέρω παραπάνω πως σε άλλο PC μου έκανε τα ίδια. Θα δοκιμάσω ακόμα μερικές μέρες την συμπεριφορά του και θα δω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα