Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταφέρω κι εδώ μέρος του θέματος, σαν cross-relevant.

Πρόσφατα, πήγα από μια MSI790FX-GD70 (790fx-NB/SB 750), σε μια ASUS Sabertooth 990FXR2 (990fx-NB/SB950).

Αρχικά αντιμετώπισα αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/504388-extreme4-vs-sabertooth-v2-vs-990fx-gd80/?p=52732239

το οποίο απέδωσα εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/504388-extreme4-vs-sabertooth-v2-vs-990fx-gd80/?p=52732984

Μετά από κάποιες προσπάθειες όμως: http://www.insomnia.gr/topic/504388-extreme4-vs-sabertooth-v2-vs-990fx-gd80/?p=52762889

και ακολουθώντας τις συμβουλές για δοκιμές και ψάξιμο, είμαι εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/504388-extreme4-vs-sabertooth-v2-vs-990fx-gd80/?p=52763183

Υπάρχει κάποια πρόταση?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ούτε μια ανάγνωση, για το γμτ...

Τέλος πάντων, ορίστε κάποια ακόμα στοιχεία:

post-50176-0-43643000-1384454369_thumb.png

Ο "φωτισμένος" δίσκος είναι ο "προβληματικός".

Οι άλλοι 2 του συστήματος, φαίνονται κανονικά.

Νεότεροι οδηγοί, δε φαίνονται πουθενά.

Θα είχε νόημα να φτιάξω έναν κλώνο του, να τον περάσω ένα χέρι φορμάτ μπας και στρώσει (μαζί με κατάργηση από τη διαχείριση συσκευών, να τον δει σα νέο δίσκο δλδ, από την αρχή) και να επαναφέρω την εικόνα?

Δημοσ.

ειναι λιγο κουραστηκο να τα διαβασω ολα.  εκανες φορματ οταν αλλαξες μιτρικη; αν ναι εκανες διαμορφοση ολους τους δισκους;

Δημοσ.

Όχι φίλε μου. Απεγκατάσταση όλων των οδηγών, καθαρισμός, αλλαγή μητρικής, πέρασμα οδηγών.

Τα πάντα όλα λειτούργησαν απροβλημάτιστα από την 1η στιγμή, εκτός του σκληρού.

Χρόνος για φορματ δεν υπάρχει κι ούτε προβλέπεται.

Sent from my Windows Phone 8X by HTC

Δημοσ.

Μηπως, λεω μήπως , ο συγκεκριμένος σκληρος παλιοτερα, έστω και πολυ πλιοτερα ήταν μερος καποιου raid, ή χρησιμοπουταν ως βασικός δισκος του συστηματος? 

Δημοσ.

Μηπως, λεω μήπως , ο συγκεκριμένος σκληρος παλιοτερα, έστω και πολυ πλιοτερα ήταν μερος καποιου raid, ή χρησιμοπουταν ως βασικός δισκος του συστηματος? 

Κάτι ξέρεις εσύ...

Ναι, ήταν ο δίσκος του λειτουργικού μέχρι που έβαλα τον SSD και υπάρχει ακόμα η εγκατάσταση των win απάνω του.

Απλά, αντίστοιχο πρόβλημα δεν είχα στην προηγούμενη μητρική.

Δημοσ.

Καποιο μπλεξιμο γινεται με το file system και τον συγκεκριμενο sata controller... ειχα και εγώ παρμοιο θεμα με αλλαγη μητρικής προσφατα... μονο με διαγραφη ολων των partition και κατοπιν φορματ θα στρώσει...  αν παρεις ομως εικονα και την επαναφέρεις μετα θα έχεις παλι το ιδιο προβλημα διοτι θα επανελθει και το file system....

Οποτε καταλαβαινεις πια ειναι η λυση μαλλον.... 

Δημοσ.

Καποιο μπλεξιμο γινεται με το file system και τον συγκεκριμενο sata controller... ειχα και εγώ παρμοιο θεμα με αλλαγη μητρικής προσφατα... μονο με διαγραφη ολων των partition και κατοπιν φορματ θα στρώσει...  αν παρεις ομως εικονα και την επαναφέρεις μετα θα έχεις παλι το ιδιο προβλημα διοτι θα επανελθει και το file system....

Οποτε καταλαβαινεις πια ειναι η λυση μαλλον.... 

Χμμμμμ...

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα κάνω μια δοκιμή, για το γμτ και μετά απλά θα αλλάξω controller.

Δημοσ.

Γιατί οτιδήποτε άλλο, προγράμματα, παίγνια κλπ είναι εκεί...

Θέλει πολλές ώρες να τα ξαναπεράσω και να τα ρυθμίσω.

1) Βαριέμαι.

2) Βαριέμαι πολύ.

3) Αν τυχόν βρω το χρόνο, θα ισχύουν τα 1 & 2.

Δημοσ.

Γινεσαι και εσύ υπερβολικός.... μια ώρα δουλεια έιναι.... 

Τεσπα εσυ ξερεις .. αλλα αποτι εχω καταλαβει τα έχεις κανει λιγο μπουρδελακι με το συμπαθειο.... λειτουργικα και στους δύο σκληρους,,, εγκαταστασεις στον δευτερο με βασικο τον ssd ....

Οκ καταναω τα παιγνια να μπουν στον δευτερο και εγώ έτσι τα εχω αλλα ολα τα υπολοιπο στο βασικο σκληρο ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...