azuli Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα εχω ενα emachines e525 το οποιο παρουσιαζει το εξης: Αν ανοιξω το laptop,το χρησιμοποιησω μερικες ωρες,το κλεισω και το ξανανοιξω την αλλη μερα το πρωι,θα ανοιξει παλι κανονικα,αν το ανοιξω σε οποιαδηποτε φαση και του κανω απλα ενα restart θα κολλησει στο logo του κατασκευαστη με μυνημα ''press f2 to enter setup''.Αμα πατησω f2 κολλαει και δεν γινεται τιποτα (οπως και οποιοδηποτε αλλο πληκτρο).Αν το κλεισω εντελως απο το ρευμα και το ξανανοιξω παλι θα κολλησει στο ιδιο σημειο.Αν το αφησω μερικες ωρες ησυχο και ξαναδοκιμασω θα ανοιξει κανονικα. Σα να θελει για καποιο λογο μερικες ωρες για να μπορει να περασει το bios.Ενα αλλο συμπτωμα ειναι οτι καθε φορα που ανοιγει τελικα,τα settings του bios εχουν γινει reset.Εχω αλλαξει την μπαταρια του bios (με κολλητηρι γιατι ειναι μη αποσπομενη) και η συμπεριφορα ειναι η ιδια.Εχω τσεκαρει τον σκληρο ειναι οκ,οπως και η ram,οπως και το πληκτρολογιο. Να σημειωσω οτι το laptop λειτουργει χωρις μπαταρια μονο με το καλωδιο της τροφοδοσιας,δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε αυτο να παιζει ρολο,παντως εχω παραγγειλει μια ετσι κι αλλιως. Ολες οι προτασεις καλοδεχουμενες,πλεον το χω παρει προσωπικα να βρω τι παιζει,με χει ταλαιπωρησει πολυ καιρο για να το αφησω τωρα!
SPANK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μήπως εχει που έκανες την κόλληση πειράχτηκε τιποτα ? Οταν μπει στα windows δες λιγο τις θερμοκρασίες με το hwmonitor
azuli Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μήπως εχει που έκανες την κόλληση πειράχτηκε τιποτα ? Οταν μπει στα windows δες λιγο τις θερμοκρασίες με το hwmonitor οχι,το ιδιο εκανε και πριν.Οι θερμοκρασιες ειναι ενταξειΔοκίμασε και ένα bios updateεκανα και βελτιωθηκε λιγο η κατασταση,πριν μπουταρε καθε 15 μερες..!Αλλα το προβλημα δεν εξαφανιστηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα