Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις να θελω να κανω διαφημιση... Υπαρχει ενα μεζοδοπολειο στην Αθηνα που καθε κυριακη εχει απεριοριστο φαγητο με κοστος 10ε!!! ΤΟ μαγαζι διαθετει ζωντηνη μουσικη με πολυ καλο ρεπερτοριο,ευχαριστο και ζεστο περιβαλλον. ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ φαγητο ειναι με self service.Πηγαινεις στον μπουφε και βαζεις οσο φαγητο θελεις και οσες φορες θελεις..!!! Ο μπουφες διαθετει μεγαλη ποικιλια φαγητων απο σαλατες,τυρια,ζυμαρικα και κρεατικα:μπριζολακια,κοτοπουλο,λουκανικα,κεμπαπ.. Ολα τα φαγητα του ειναι καλης ποιοτητας και πολυ καλα μαγειρεμενα.. τα κρεατικα του ειναι στα καρβουνα και τα μπριζολακια του ειναι ολα τα λεφτα...!!! Ο μπουφες ξεκιναει απο τις 14:00-20:00. Εγω με την παρεα εφαγα μεχρι σκασμου και μας κερασανε υπεροχους λουκουμαδες με σοκολατα.. Με φαγητο απο το μπουφε,2 λιτρα κρασι και γλυκο 11.5ε το ατομο! τσαμπα-τσαμπα-τσαμπα!!!!

Εχει και ξεφαντωμα... χορευουν στην πιστα και πανω στα τραπεζια και ανοιγωκλεινουν τα φωτα.. στοιχεια απο μπουζουξιδικα!

http://www.oinosxoleio.gr/

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μπραβο σας! απο ολα αυτα που εγραψα μονο αυτο κρατησατε.. ειστε ωραιοι.. συγχαρητηρια για την νοοτροπιας σας.. και προφανως για να σχολιαζετε ετσι πρεπει να υπαρχουν πολλα μαγαζια στην Αττικη τετοιου στυλ.. οποτε μπορειτε να πεσετε στο επιπεδο μου και να κανετε την δικη σας διαφημιση..!!!

Δημοσ.

Θα παιξει και στην τηλεοραση?

Ναι θα βγει διαφημιση η εξυπνη σιτ.. εεε μασα.

Στο ρολο του σπαστικου τυπου μπορει να μπει ο ts...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν εγραφες αυτη την κλισε προταση <<ΤΟ μαγαζι διαθετει ζωντανη μουσικη με πολυ καλο ρεπερτοριο,ευχαριστο και ζεστο περιβαλλον.Ο μπουφες διαθετει μεγαλη ποικιλια φαγητων...>> θα παλευοταν οτι ηθελες να προσφερεις
Αλλα με 8ποστ +το παραπανω δεν αφηνει πολλα περιθωρια.Μαλιστα παρελλειψες να γραψεις απ οτι ειδα οτι το σκηνικο αυτο ειναι μονο παρασκευη κ κυριακη.Εντυπωση μου κανει γιατι βλεπω στο fb εχει 11χιλ Like οποτε κανονικα δεν θα χρειαζοταν πελατες(μπας και ειναι fake-αγορασμενα Likes)
anyway ξερω και γω 2 μαγαζια παρομοια. "ποντος" στο φαληρο και "ντο μινορε" βουλιαγμενης.

Επεξ/σία από kage
  • Like 2
Δημοσ.

Εχει και ξεφαντωμα... χορευουν στην πιστα και πανω στα τραπεζια και ανοιγωκλεινουν τα φωτα.. στοιχεια απο μπουζουξιδικα!

http://www.oinosxoleio.gr/

Φίλε θα μπορούσες να γράψεις ότι υπάρχει πιθανότητα να γ@μ1σ31ς κιόλας εκεί μέσα.Κάθε μέρα τίγκα θα ταν το μαγαζί...

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν εγραφες αυτη την κλισε προταση <<ΤΟ μαγαζι διαθετει ζωντανη μουσικη με πολυ καλο ρεπερτοριο,ευχαριστο και ζεστο περιβαλλον.Ο μπουφες διαθετει μεγαλη ποικιλια φαγητων...>> θα παλευοταν οτι ηθελες να προσφερεις

Αλλα με 8ποστ +το παραπανω δεν αφηνει πολλα περιθωρια.Μαλιστα παρελλειψες να γραψεις απ οτι ειδα οτι το σκηνικο αυτο ειναι μονο παρασκευη κ κυριακη.Εντυπωση μου κανει γιατι βλεπω στο fb εχει 11χιλ Like οποτε κανονικα δεν θα χρειαζοταν πελατες(μπας και ειναι fake-αγορασμενα Likes)

anyway ξερω και γω 2 μαγαζια παρομοια. ποντος στο φαληρο και ντομινορε βουλιαγμενης κοντα σε αγ.δημητριο ή δαφνη.

Ναι ετσι ειναι.. δεν ειμαι υπερβολικος.. οποιος παει ας μας πει τις εντυπωσεις του ανεξαρτητα απο τα 10ε που θα δωσει.. Για μενα προσωπικα ηταν κατι πρωτογνωρο για τα σημερινα δεδομενα..
Δημοσ.
Ναι ετσι ειναι.. δεν ειμαι υπερβολικος.. οποιος παει ας μας πει τις εντυπωσεις του ανεξαρτητα απο τα 10ε που θα δωσει.. Για μενα προσωπικα ηταν κατι πρωτογνωρο για τα σημερινα δεδομενα..

Σας τρωνε ομως τα IKEA με τα αλογισια κεφτεδακια...Με 3 ευρω τρως ολοκληρο το αλογο και πινεις κοκα-κολα μεχρι να

κατουρηθεις...

• Like 5
Δημοσ.

Φίλε θα μπορούσες να γράψεις ότι υπάρχει πιθανότητα να γ@μ1σ31ς κιόλας εκεί μέσα.Κάθε μέρα τίγκα θα ταν το μαγαζί...

ετσι ακριβως.. οχι καθε μερα ομως.. μονο την κυριακη με τον απεριοριστο μπουφε..

ετσι ακριβως.. οχι καθε μερα ομως.. μονο την κυριακη με τον απεριοριστο μπουφε..

οπως θα μπορουσα να εγραφα οτι μαζευει και κομπλεξικους για να πηγαινεις καθε μερα!
Δημοσ.
οπως θα μπορουσα να εγραφα οτι μαζευει και κομπλεξικους για να πηγαινεις καθε μερα!

Απαντας στον εαυτο σου αρα εσυ εισαι ο κομπλεξικος? Εχεις θεματακι? Μηπως στο προκαλεσε το φαι στο μαγαζι...?

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...