Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτη κίνηση αλλαγή τροφοδοτικού τελικά. :P

Αυτό λέω και εγώ... Αλλά το δίλλημα είναι άλλο...

Το corsair cx430 μου είναι εντός εγγύησης οπότε δικαιούμαι αντικατάσταση! Αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να σηκώσει το σύστημα μου!

Αν δε μπορεί και το πάρω λογικά θα ξανακάει κάποια στιγμή! Οπότε να πάω σε καινούριο xfx 550άρι;

Δημοσ.

Κανε στρεσ τεστ με του αδερφου σου πρωτα να βεβαιωθεις, το οτι εστω και μια φορα σου εβγαλε αρτιφακτς μπορει να μην ειναι και τροφοδοτικο........ λεμε τωρα.

Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει

α) τροφοδοτικο

β) μητρικη

γ) καρτα

με αυτη τη σειρα κατι απο τα παραπανω ειναι.

Δημοσ.

Μια χαρά μπορεί να το σηκώσει.

Αν θες να κάνεις μελλοντική αναβάθμιση καλύτερα θα ήταν να πας στο xfx.

Αλλά βλέπουμε.Πας πολύ μπροστά εσύ :P

Δημοσ.

Κανε στρεσ τεστ με του αδερφου σου πρωτα να βεβαιωθεις, το οτι εστω και μια φορα σου εβγαλε αρτιφακτς μπορει να μην ειναι και τροφοδοτικο........ λεμε τωρα.

Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει

α) τροφοδοτικο

β) μητρικη

γ) καρτα

με αυτη τη σειρα κατι απο τα παραπανω ειναι.

Η κάρτα αποκλείεται γιατί δοκίμασα και χωρίς κάρτα ύστερα από ένα από τα πολλά κολλήματα και δεν έστρωσε! Αν ήταν η κάρτα δε θα λειτουργούσε νορμάλ με το που την έβγαλα; Εκτός και αν είμαι τόσο γκαντέμης και χάλασαν και τα δύο, πρώτα το ένα και μετά το άλλο... :P

Δημοσ.

@veteranos123:

Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα σου 2 απορίες περάσανε απ'το μυαλό μου:

α) Γιατί ανοίγεις εσύ το θέμα & όχι ο αδερφός σου;

β) Γιατί στον κόρακα δεν έχεις κλοκάρει αυτόν τον 6600;

Εννοείται πως κάνεις τη τράμπα με το τροφοδοτικό για δοκιμή μιας & είναι ο κύριος ύποπτος.

Στρεσάρεις & αν επιβεβαιώσεις, μια μια μια είναι η λύση:

[...]

Το τροφοδοτικό είναι μέσα στην εγγύηση, μπορώ να ζητήσω πιστωτικό και να προσθέσω κάποια λεφτά και να πάρω το xfx 550?

Παίρνεις το xfx και χωρίς να πειράξεις το σύστημα του αδερφού όπως είναι μετά το stress test κουμπώνεις το νέο εργαλείο στο δικό σου σύστημα.

Κατόπιν διορθώνεις την υπογραφή σου (μαζί με το ρολόι του cpu).

• Like 2
Δημοσ.

noobs......

Αυτο με τη καρτα το διαβασα αλλα δεν προσδιορισες αν την δοκιμη με την onboard την εκανες με την PCi πανω κουμπωμενη. Για αυτο στο εγραψα επειδη παιζει το ρολο του και αυτο. Ουτως ή αλλως οι πιθανοτητες ειναι για τροφοδοτικο πιο πολυ και μετα για ολα τα αλλα.

Δημοσ.

Το άνοιξε γιατί όταν έκανε το πρόβλημα στην αρχ'η δεν είχα άλλο pc/tablet για να το ανοίξω εγώ... logic wins again :P

Και κάπως έτσι κέρδισε το δικαίωμα στο νέο τροφοδοτικό  :P

Δημοσ.

Πέρνα μια από Ομόνοια ρε και έλα να ξαναποστάρεις :P

Χωρις πλακα τωρα.... ποιοι γουσταρουν εναν ψιλοχοντροτσαμπουκα στο Συνταγμα ΤΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ?

Φερτε και τα τροφοδοτικα σας............ φραγκοκοτουλεεεεες

• Like 1
Δημοσ.

@veteranos123:

Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα σου 2 απορίες περάσανε απ'το μυαλό μου:

α) Γιατί ανοίγεις εσύ το θέμα & όχι ο αδερφός σου;

β) Γιατί στον κόρακα δεν έχεις κλοκάρει αυτόν τον 6600;

Εννοείται πως κάνεις τη τράμπα με το τροφοδοτικό για δοκιμή μιας & είναι ο κύριος ύποπτος.

Στρεσάρεις & αν επιβεβαιώσεις, μια μια μια είναι η λύση:

Παίρνεις το xfx και χωρίς να πειράξεις το σύστημα του αδερφού όπως είναι μετά το stress test κουμπώνεις το νέο εργαλείο στο δικό σου σύστημα.

Κατόπιν διορθώνεις την υπογραφή σου (μαζί με το ρολόι του cpu).

Λες να τσιμπήσω το xfx για πάρτη μου και να του δώσω το δικό μου με την δικαιολογία ότι μου έδωσαν το ίδιο? :P

γαμώτο διαβάζει και το θέμα και θα το καταλάβει.

Η μητρική μου είναι γτπ και δεν έχει καν επιλογή για overclock.

Το τροφοδοτικό έχει αγοραστεί από το πλαίσιο της Κηφισιάς. Πειράζει αν το πάω στου Πειραιά?

Αν μου αρχίσουν τις μλκ (ότι δουλεύει μια χαρά κτλ) θα έρθετε για συμπαράσταση?

Αν δεν έχουν το ίδιο τι να δεχτώ για αντικατάσταση?

Δημοσ.

Η δικιά μου όμως παίρνει o/c γατάκι, πάρ'τααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :P

Για αντικατάσταση πάρε ένα 600άρι turbo-x... να μου μείνει και για μελλοντική αναβάθμιση :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...