Demon Lord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πρώτη κίνηση αλλαγή τροφοδοτικού τελικά. Αυτό λέω και εγώ... Αλλά το δίλλημα είναι άλλο... Το corsair cx430 μου είναι εντός εγγύησης οπότε δικαιούμαι αντικατάσταση! Αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να σηκώσει το σύστημα μου! Αν δε μπορεί και το πάρω λογικά θα ξανακάει κάποια στιγμή! Οπότε να πάω σε καινούριο xfx 550άρι;
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κανε στρεσ τεστ με του αδερφου σου πρωτα να βεβαιωθεις, το οτι εστω και μια φορα σου εβγαλε αρτιφακτς μπορει να μην ειναι και τροφοδοτικο........ λεμε τωρα. Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει α) τροφοδοτικο β) μητρικη γ) καρτα με αυτη τη σειρα κατι απο τα παραπανω ειναι.
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά μπορεί να το σηκώσει. Αν θες να κάνεις μελλοντική αναβάθμιση καλύτερα θα ήταν να πας στο xfx. Αλλά βλέπουμε.Πας πολύ μπροστά εσύ
Demon Lord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κανε στρεσ τεστ με του αδερφου σου πρωτα να βεβαιωθεις, το οτι εστω και μια φορα σου εβγαλε αρτιφακτς μπορει να μην ειναι και τροφοδοτικο........ λεμε τωρα. Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει α) τροφοδοτικο β) μητρικη γ) καρτα με αυτη τη σειρα κατι απο τα παραπανω ειναι. Η κάρτα αποκλείεται γιατί δοκίμασα και χωρίς κάρτα ύστερα από ένα από τα πολλά κολλήματα και δεν έστρωσε! Αν ήταν η κάρτα δε θα λειτουργούσε νορμάλ με το που την έβγαλα; Εκτός και αν είμαι τόσο γκαντέμης και χάλασαν και τα δύο, πρώτα το ένα και μετά το άλλο...
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών, ο rfc δε ξέρει από h/w. Μαθαίνει ακόμα 1
άδικος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 @veteranos123: Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα σου 2 απορίες περάσανε απ'το μυαλό μου: α) Γιατί ανοίγεις εσύ το θέμα & όχι ο αδερφός σου; β) Γιατί στον κόρακα δεν έχεις κλοκάρει αυτόν τον 6600; Εννοείται πως κάνεις τη τράμπα με το τροφοδοτικό για δοκιμή μιας & είναι ο κύριος ύποπτος. Στρεσάρεις & αν επιβεβαιώσεις, μια μια μια είναι η λύση: [...] Το τροφοδοτικό είναι μέσα στην εγγύηση, μπορώ να ζητήσω πιστωτικό και να προσθέσω κάποια λεφτά και να πάρω το xfx 550? Παίρνεις το xfx και χωρίς να πειράξεις το σύστημα του αδερφού όπως είναι μετά το stress test κουμπώνεις το νέο εργαλείο στο δικό σου σύστημα. Κατόπιν διορθώνεις την υπογραφή σου (μαζί με το ρολόι του cpu). 2
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 α) Γιατί ανοίγεις εσύ το θέμα & όχι ο αδερφός σου; Αδελφική αλληλεγγύη.
Demon Lord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το άνοιξε γιατί όταν έκανε το πρόβλημα στην αρχ'η δεν είχα άλλο pc/tablet για να το ανοίξω εγώ... logic wins again
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 noobs...... Αυτο με τη καρτα το διαβασα αλλα δεν προσδιορισες αν την δοκιμη με την onboard την εκανες με την PCi πανω κουμπωμενη. Για αυτο στο εγραψα επειδη παιζει το ρολο του και αυτο. Ουτως ή αλλως οι πιθανοτητες ειναι για τροφοδοτικο πιο πολυ και μετα για ολα τα αλλα.
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 noobs...... Πέρνα μια από Ομόνοια ρε και έλα να ξαναποστάρεις 1
άδικος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το άνοιξε γιατί όταν έκανε το πρόβλημα στην αρχ'η δεν είχα άλλο pc/tablet για να το ανοίξω εγώ... logic wins again Και κάπως έτσι κέρδισε το δικαίωμα στο νέο τροφοδοτικό
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πέρνα μια από Ομόνοια ρε και έλα να ξαναποστάρεις Χωρις πλακα τωρα.... ποιοι γουσταρουν εναν ψιλοχοντροτσαμπουκα στο Συνταγμα ΤΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ? Φερτε και τα τροφοδοτικα σας............ φραγκοκοτουλεεεεες 1
Demon Lord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ρε θα σου έρθω σούζα από Ναύπακτο λέμε... 2
veteranos123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 @veteranos123: Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα σου 2 απορίες περάσανε απ'το μυαλό μου: α) Γιατί ανοίγεις εσύ το θέμα & όχι ο αδερφός σου; β) Γιατί στον κόρακα δεν έχεις κλοκάρει αυτόν τον 6600; Εννοείται πως κάνεις τη τράμπα με το τροφοδοτικό για δοκιμή μιας & είναι ο κύριος ύποπτος. Στρεσάρεις & αν επιβεβαιώσεις, μια μια μια είναι η λύση: Παίρνεις το xfx και χωρίς να πειράξεις το σύστημα του αδερφού όπως είναι μετά το stress test κουμπώνεις το νέο εργαλείο στο δικό σου σύστημα. Κατόπιν διορθώνεις την υπογραφή σου (μαζί με το ρολόι του cpu). Λες να τσιμπήσω το xfx για πάρτη μου και να του δώσω το δικό μου με την δικαιολογία ότι μου έδωσαν το ίδιο? γαμώτο διαβάζει και το θέμα και θα το καταλάβει. Η μητρική μου είναι γτπ και δεν έχει καν επιλογή για overclock. Το τροφοδοτικό έχει αγοραστεί από το πλαίσιο της Κηφισιάς. Πειράζει αν το πάω στου Πειραιά? Αν μου αρχίσουν τις μλκ (ότι δουλεύει μια χαρά κτλ) θα έρθετε για συμπαράσταση? Αν δεν έχουν το ίδιο τι να δεχτώ για αντικατάσταση?
Demon Lord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Η δικιά μου όμως παίρνει o/c γατάκι, πάρ'τααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Για αντικατάσταση πάρε ένα 600άρι turbo-x... να μου μείνει και για μελλοντική αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα