veteranos123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Η δικιά μου όμως παίρνει o/c γατάκι, πάρ'τααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Για αντικατάσταση πάρε ένα 600άρι turbo-x... να μου μείνει και για μελλοντική αναβάθμιση Ναι αλά εμένα χωρίς να πειράξω ρεύματα πάει χαλαρά στα 3,00ghz . Τσίμπα τον.
Demon Lord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλά αν δεν το υποστηρίζει καν η μητρική σου πως θα τον πας στα 3.0ghz; Ε; Ε; τσίμπα τον εσύ τώρα
άδικος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Η δικιά μου όμως παίρνει o/c γατάκι, πάρ'τααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Για αντικατάσταση πάρε ένα 600άρι turbo-x... να μου μείνει και για μελλοντική αναβάθμιση Wait... η ίδια δεν είναι....; Ναι πάρε 2 κιλά turbox psu (600w). Βετεράνε το ότι τα διαβάζει το ξέρουμε, δε κρύβουμε κάτι. Το δικαίωμα στο τροφοδοτικό το κατοχύρωσες όμως με το σπαθί σου. Τράβα εσύ Πειραιά, εξήγησε τους, δες τι θα σου πουν, λογικά θα το πάρουν για έλεγχο και ερχόμαστε εμείς για συμπαράσταση αν υπάρχει πρόβλημα. Ναι αλά εμένα χωρίς να πειράξω ρεύματα πάει χαλαρά στα 3,00ghz . Τσίμπα τον. Καλά τότε τι λες πως δεν υποστηρίζει O/C η μητρική; Να μας ζουρλάνεις τέλεις; Εννοείται πως ο 6600 τριχιλιαρίζει άνετα χωρίς ρεύματα.
veteranos123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Wait... η ίδια δεν είναι....; Ναι πάρε 2 κιλά turbox psu (600w). Βετεράνε το ότι τα διαβάζει το ξέρουμε, δε κρύβουμε κάτι. Το δικαίωμα στο τροφοδοτικό το κατοχύρωσες όμως με το σπαθί σου. Τράβα εσύ Πειραιά, εξήγησε τους, δες τι θα σου πουν, λογικά θα το πάρουν για έλεγχο και ερχόμαστε εμείς για συμπαράσταση αν υπάρχει πρόβλημα. Όχι. Η δικιά μου είναι κάτι σαν lite έκδοση από του demon. Ούτε καν υποδοχή για byzzer δεν έχει. Δεν πιστεύω να μου ζητήσουν λεφτά για τον έλεγχο ακόμα και αν αποδειχτεί ότι δεν έχει πρόβλημα.
veteranos123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλά αν δεν το υποστηρίζει καν η μητρική σου πως θα τον πας στα 3.0ghz; Ε; Ε; τσίμπα τον εσύ τώρα Βρε δεν μας γ@@@@@@@. Κανόνισε μην σου βάλω κανένα turbo-x γιατί στο χέρι μου είναι και όχι στο δικό σου. Α και θα σου τσιμπήσω το 1dimm των 4giga και θα σου βάλω 2 2αρες
άδικος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Όχι. Η δικιά μου είναι κάτι σαν lite έκδοση από του demon. Ούτε καν υποδοχή για byzzer δεν έχει. Δεν πιστεύω να μου ζητήσουν λεφτά για τον έλεγχο ακόμα και αν αποδειχτεί ότι δεν έχει πρόβλημα. Οκ now I get it. Όχι όσο είναι στην εγγύηση
Demon Lord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Άδικε δεν είναι ακριβώς η ίδια με του βετεράνου... πλάκα κάνω με το turbo-x! Και γιατί να μου πάρει μωρέ το τροφοδοτικό; Εκείνος έχει ήδη ένα λειτουργικό και η μητρική του δεν υποστηρίζει o/c! Άρα τι να το κάνει το xfx;
Demon Lord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Βρε δεν μας γ@@@@@@@. Κανόνισε μην σου βάλω κανένα turbo-x γιατί στο χέρι μου είναι και όχι στο δικό σου. Α και θα σου τσιμπήσω το 1dimm των 4giga και θα σου βάλω 2 2αρες Ρε αντε να δεις αν έρχομαι... γατακι! Ακόμα δε βγήκες απ'τ'αυτγό μας θες και εκβιασμούς
veteranos123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ρε αντε να δεις αν έρχομαι... γατακι! Ακόμα δε βγήκες απ'τ'αυτγό μας θες και εκβιασμούς Όταν έλυνα και έδενα hardware εσύ ούτε πάστα δεν άλλαζες Του Γιώργου του χτύπησε ο σκληρός στον μεγάλο.
Demon Lord Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Όταν έλυνα και έδενα hardware εσύ ούτε πάστα δεν άλλαζες Του Γιώργου του χτύπησε ο σκληρός στον μεγάλο. Σωστά αλλά τώρα και λύνω και δένω hardware και πάστα αλλάζω... Επίσης, κάποτε ούτε εσύ τα ήξερες αυτά... Απλά εγώ ξεκίνησα να μαθαίνω πιο αργά από εσένα... Στέλνε μου pm να λέμε τέτοια σαν και το δεύτερο γιατί το offtopic πάει σύννεφο! Καιρός ήταν να χτυπήσει... Τι εννοείς; Τα κακάρωσε τελείως ή πέταξε bad sectors?
veteranos123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά μου ήρθε σήμερα το pc και η πρώτη μου κίνηση χωρίς να πειράξω τπτ από μέσα ήταν να τον στρεσάρω. Πέρασε με επιτυχία 15 pass που είχα βάλει στο intel burn test και αυτή την στιγμή στρεσάρω το τροφοδοτικό με occt και δεν έχει κλείσει ακόμα. Τι γίνεται? Έχει σημασία που το pc πριν ήταν συνδεδεμένο σε οθόνη 1680Χ1050 και τώρα το έβαλα σε μια παλιά τηλεόραση ,ε μετατροπή από s-video σε rca?
veteranos123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δαίμονες.τι στο καλό καλό γίνεται?
Antwni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δε ξέρω.Μπορεί ο αδελφός σου να είναι γρουσούζης. Πούλα τον να πιάσετε λεφτά τουλάχιστον. Πέρα από την πλάκα, άμα τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις θα κάνει (π)τοστ ή κολλάει? (Γιατί κάτι τέτοιο σαν να είχε πει ο bro σου χτες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα