SR20DET Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 από προσωπική πείρα με ένα coolermaster 550, θεωρώ ότι τα φτύνει σιγά σιγά το τροφοδοτικό. όλα κάτι τέτοια παράξενα μου έκανε και εμένα για 1 χρόνο, ώσπου μια μέρα δεν άνοιγε το pc. Συγκεκριμένα μία φορά το μήνα-δίμηνο (όποτε γούσταρε- καμία συνέπεια στο πότε) πατούσα το power on και ανάβανε στιγμιαία τα fans χωρίς να γίνεται boot και μετά έσβηναν πάλι. Έλυνα και έδενα όλο το σύστημα εκτός κουτιού, πάλι τα ίδια. Το ξανάδενα μέσα στο case, άναβε... αλλιώς το άφηνα 2-3 μέρες και μετά έπαιρνε χωρίς να το πειράξω...Γενικά δεν μου το χε κάνει πάνω απο 4-5 φορές και ήξερα ότι θα φτιαχνε μόνο του και το άφηνα. Άραγε ένας ηλεκτρονικός να μπορούσε να δώσει λογική εξήγηση, αν π.χ έχει να κάνει με την υγρασία ή την θερμοκρασία? (εκτός του ότι βέβαια είναι προβληματικό κομμάτι) πώς εξηγείται η μη σταθερή λειτουργία του;
veteranos123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ίσως σε κάποιον χαλασμένο πυκνωτή, αλλά και να τα φτύσει έχω εγγύηση. Πάντως δουλεύει κομπλέ και σε αρκετά stress που του έχω κάνει,.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα