Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Λοιπον παιδια αναζητω εναν αφυγραντηρα για 1 δωματιο .

Αν γινεται κατι εγω 40-60 ευρω που να μην καταλαλωνει πολυ ρευμα και απο θορυβο σχεδον καθολου διοτι τον θελω για παιδικο δωματιο.

Ευχαριστω !

Δημοσ.

40-60€ που να μην καιει, να μην κανει θορυβο και να κανει δουλεια, δε προκειται να βρεις της προκοπης...εγω εχω ενα delonghi. οτι μαζευει νερο, μαζεύει αλλα ησυχο δε το λες...

ψάξε να βρεις επιπεδα θορυβου σε db γιατι όλοι αθορυβα τα ανεβαζουνε αθορυβα τα κατεβαζουνε. + δες ποσο μεγαλο ειναι το δωματιο ωστε να σε καλυψει.

πχ το δικο μου λεει Χαμηλό επίπεδο θορύβου 38-42dB(A) αλλα αμα καθεσαι μεσα στο δωματιο σου σπαει τα νευρα...

Δημοσ.

40-60€ που να μην καιει, να μην κανει θορυβο και να κανει δουλεια, δε προκειται να βρεις της προκοπης...εγω εχω ενα delonghi. οτι μαζευει νερο, μαζεύει αλλα ησυχο δε το λες...

Για δειξε το μοντελο που εχεις ;

Εχεις να προτεινεις κατι αλλο πιο ακριβο αλλα με τα στοιχεια που θελω ;

Δημοσ.

εδώ. αλλά τοχα παρει πολυ κατω απο την τιμη που ειναι τωρα, εκπτωση/προσφορα κτλ γυρω στα 150

Φιλε αυτο που εχεις εσυ ειναι ΓΑΙΔΟΥΡΙ !! Για 75 μετρα λεει !!! Εγω το θελω για 1 δωματιο παιδικο μονο δηλαδη 15 αντε 20 μετρα.

Καποια προταση παιδια ;;

Δημοσ.

Φιλε αυτο που εχεις εσυ ειναι ΓΑΙΔΟΥΡΙ !! Για 75 μετρα λεει !!! Εγω το θελω για 1 δωματιο παιδικο μονο δηλαδη 15 αντε 20 μετρα.

Καποια προταση παιδια ;;

το δικο μου σου'βαλα. δε σουπα να πα να το παρεις και συ...

Δημοσ.

Είχε βγάλει παλίοτερα μια προσφορά (φυλλάδιο) το Leroy Merlin εναν αφυγραντήρα στα 40€-50€ (αν θυμάμαι καλά), οχι κάποια συγκεκριμένη μάρκα όμως. Δες μήπως ξανα βγάλει τώρα που είναι και χειμώνας.......

Δημοσ.

Τελευταία έχει πολύ υγρασια,λόγο του νοτια...αν δεν αερισω το σπιτη το υγρομετρο δείχνει 80% υγρασία..

μουπαν κάτι συνάδελφοι ότι με τον βοριά θα πέσει η υγρασία..

Αλλά για καλό κακό θα πάρω κ εγώ έναν αφυγραντηρα για το παιδικό δωμάτιο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε εγώ έχω ένα Philco για 80τμ. Πολύ αποδοτικός αλλά από θόρυβο δεν παλεύεται! Και είναι πολύ ακριβότερος από αυτά που ζητάς.

Λένε ότι οι olimpia splendid είναι πιο αθόρυβοι αλλά είναι ακόμα πιο ακριβοί.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτούς που έχει το praktiker. Νομίζω είναι κοντά στα χρήματα που θέλεις να δώσεις. Πάντως σίγουρα να τον δοκιμάσεις πρώτα διότι δεν υπάρχει νομίζω κάποιος αθόρυβος!

Υπάρχει πάντα και η λύση με τα καλαθάκια με άλατα αλλά θα χρειαστεί να τα αλλάζεις συχνά και φυσικά δεν είναι το ίδιο αποδοτικά με αφυγραντήρα.

Δημοσ.

<p>Φίλε εγώ έχω ένα Philco για 80τμ. Πολύ αποδοτικός αλλά από θόρυβο δεν παλεύεται! Και είναι πολύ ακριβότερος από αυτά που ζητάς.</p>

<p>Λένε ότι οι olimpia splendid είναι πιο αθόρυβοι αλλά είναι ακόμα πιο ακριβοί.</p>

<p> </p>

<p>Ρίξε μια ματιά και σε αυτούς που έχει το praktiker. Νομίζω είναι κοντά στα χρήματα που θέλεις να δώσεις. Πάντως σίγουρα να τον δοκιμάσεις πρώτα διότι δεν υπάρχει νομίζω κάποιος αθόρυβος!</p>

<p> </p>

<p>Υπάρχει πάντα και η λύση με τα καλαθάκια με άλατα αλλά θα χρειαστεί να τα αλλάζεις συχνά και φυσικά δεν είναι το ίδιο αποδοτικά με αφυγραντήρα.</p>

Στο πρακτικερ τι ακριβώς έχει ;

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...