Cernic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 παιδια η κοπελα μου μου λερωσε το τζιν με οζα (μανο)....ξερει κανενας πως βγαινει και αμα βγαινει;
mary Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Τριψτο με βαμβακι βρεγμενο με ασετον. Λογικα θα φυγει
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αν είναι αγαπημένο ρούχο και δεν θέλεις να ρισκάρεις, πήγαινέ το σε καθαριστήριο, χωρίς να κάνεις τίποτε άλλο απολύτως.
Cernic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αυτο με το ασετον το εκανε η κοπελα μου στα μποτακια της και πανε... κατι αλλο; αλλα μαλλον στο καθαριστιριο θα παει εκει λετε να το καταφερουν η δεν θα γινετε;
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Προφανώς θα πας σε καθαριστήριο της προκοπής. Με αυτό το δεδομένο, αν όντως δεν μπορούν σε καθαριστήριο, είναι 100% σίγουρο ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ στο σπίτι. Απλά, αν σου πουν με τη μία όχι, ρώτα και σε κανένα άλλο, πολλές φορές αν είναι κάτι μπελαλίδικο (αλλά εφικτό) δεν ασχολούνται γιατί κρίνουν ότι δεν αξίζει ο χρόνος που θα ξοδέψουν.
Cernic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστω παιδια θα παω να ρωτησω αυριο...
tehAllantin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αυτο με το ασετον το εκανε η κοπελα μου στα μποτακια της και πανε... παιδια η κοπελα μου μου λερωσε το τζιν με οζα (μανο)....ξερει κανενας πως βγαινει και αμα βγαινει; να βάζει άλλον να της βάφει τα νυχια Eπίσης, μπορεί να το κάνει "άποψη" αυτό με το μανό.
Cernic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αυτο με το ασετον το εκανε η κοπελα μου στα μποτακια της και πανε... παιδια η κοπελα μου μου λερωσε το τζιν με οζα (μανο)....ξερει κανενας πως βγαινει και αμα βγαινει; να βάζει άλλον να της βάφει τα νυχια Eπίσης, μπορεί να το κάνει "άποψη" αυτό με το μανό. τι εννοεις να το κανει αποψη αυτο με το μανο?προφανος και δεν της εβαφα τα νυχια της...κοιτουσε στο μαγαζι και της επεσε απο το χερι...
Superuser Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 vanish;; Αν όχι καθαριστηρίο κ κρατά τον λεκε νωπό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα