Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές αρκετός κόσμος έχασε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500 περίπου ευρώ και διευκρινίζω για τους πονηρούς το γιατί:

Αν για οποιονδήποτε λόγο μία εργασία δεν ανέβει εγκαίρως στο νέο site  –τουλάχιστον για γέλια, για όσους γνωρίζουν- τότε πρέπει να έχεις βαθμό πάνω από 5 –που αποτελεί την βάση του μαθήματος- συνολικά στις 6 εργασίες που παραδίδεις. Αν χάσεις 2 ή παραπάνω δεν έχεις το δικαίωμα να δώσεις καν εξετάσεις, το ίδιο ισχύει φυσικά για όποιον δεν πιάσει την βάση. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι αν δεν ανέβει η εργασία μέχρι το deadline για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. ο server έχει πέσει πάνω από μία ώρα) η εργασία έχει βαθμό 0 -!;- και αθροίζεται για το μέσω όρο!

Προβλήματα υπάρχουν πολλά, τα έχουν αντιμετωπίσει πολλοί και είμαι σίγουρος ότι κάποιοι τα ξέρουν πολύ καλυτέρα από μένα και μπορούν να γράψουν ολόκληρους τόμους…

Εγώ αυτό που θέλω να πω με αυτό το κείμενο (που απευθύνεται κυρίως στους νέους) είναι ότι κάποιοι άνθρωποι θα εκμεταλλευτούν το πόθος σας για γνώση, τα όνειρά σας για σπουδές και την αγωνία σας για το μέλλων, προκειμένου να οικονομήσουν! Δεν είναι μόνο στο ανοικτό πανεπιστήμιο, αλλά εκεί έχουν συσσωρευτεί πολλοί, φιλική συμβουλή ΜΑΚΡΥΑ από το Ε.Α.Π.!!!

Υ.Γ. Τα ψέματα που βγήκε και είπε στο πρωινάδικο τα πίστευε;

post-280511-0-21348600-1384294239_thumb.png

Δημοσ.

Οπως συνήθιζω να λέω και στον εαυτό μου σε πολλές περιπτώσεις, οταν αφήνω τα παντα για τη τελευταία στιγμή...ας προσεχα!

Νέο moodle που υπερφορτωθηκε από τον φοιτητή της τελευταίας στιγμής. Δε σε κατηγορώ διότι και εγω τα ίδια έκανα κάποτε...είμαι σίγουρος πάντως ότι η αιτία της αναμονής σου ήταν αυτή..

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Σημαντικός λόγος να μην ασχοληθείς ποτέ με το ανοιχτό πανεπιστήμιο οι απαράδεκτα χάλια επίσημοι δικτυακοί τόποι που πρέπει να δουλευεις. Πόσο μάλλον για το Forum. Μιλάμε για δεκαετία 90 κατάσταση. Χάλια.

Δυστυχώς και εγώ κλαίω μια πληρωμένη ενότητα.

Στατιστικά πάντως το 95% των μαθητών δεν το τελειώνει ποτέ.

Δημοσ.

μέχρι περσυ που οι εργασιες ανεβαιναν στο moodle δεν υπήρχε κανένα προβλημα. φέτος άλλαξε και εχθές όντως υπήρχε πρόβλημα. είμαι σίγουρος όμως πως δεν θα ακυρωθει η εργασια γιατι ειναι παρα πολλοι αυτοι που δε καταφεραν να ανεβασουν την εργασια τους.επικοινώνησες με τον συντονιστή της ενότητας?αν όχι κάντω άμεσα. συμβουλή μου την εργασία σου να τη στελνεις μια δυο μερες νωριτερα γιατι ποτε δε ξες τη γινετε. δλδ αν εχθες είχε διακοπή ρεύματος τι θα λέγαμε τωρα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...