zarinn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Γιατι δεν αναγραφονται σε κανενα site; Ουτε για συνεναιτικο, ουτε για αντιδικιας. Υπαρχει καποιος γνωστης η καποιος δικηγορος εδω;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοείς τιμές, δεν εχουν "τιμές" τα διαζύγια και τα δικαστήρια.
Daemonos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αναλόγως το Δικηγόρο πάνε γύρω στα 600 ευρώ νομίζω εκτός αν υπάρξουν επιπλοκές
zarinn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τιμες εννοω το κοστος για κατι τετοιο.Ο "μεσολαβητης" δικηγορος-δικηγορικο γραφειο δεν θα παρει λεφτα; Τσαμπα δεν γινεται τιποτα αγαπητε NikosKallithea. Γυρω στα 600 ειναι καλα. Αν υπαρχει καποιος δικηγορος εδω η καποιος που να "ξερει" πανω σε αυτο ας μου στειλει ενα p.m
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τιμες εννοω το κοστος για κατι τετοιο.Ο "μεσολαβητης" δικηγορος-δικηγορικο γραφειο δεν θα παρει λεφτα; Τσαμπα δεν γινεται τιποτα αγαπητε NikosKallithea. Γυρω στα 600 ειναι καλα. Αν υπαρχει καποιος δικηγορος εδω η καποιος που να "ξερει" πανω σε αυτο ας μου στειλει ενα p.m Δεν υπάρχει ταριφα για τους δικηγόρους, μετα εξαρτάτε ποσες παραστάσεις θα γινουν και τι διεκδικήσεις θα εχει από εσένα ή εσυ απο το αλλο μερος. Τα πράγματα δεν ειναι και τοσο άπλα. επισης δεν ξέρουμε αν εχεις παιδιά η παιδί, τι περιουσία υπάρχει κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 έεεεεελα πάρε-πάρε-πάρε, εδώ το καλό διαζύγιο! Μισοτιμής όλα, -50%!!! Έχουμε και κρίση ρε παδί! Τώρα σοβαρά, δε νομίζω να υπάρχει μια συγκεκριμένη τιμή για το διαζύγιο. Είναι το τι θα δώσεις στον δικηγόρο κτλ. μάλλον.
zarinn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αυτο θελω να ξεκαθαρισω. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη..ταριφα για το διαζυγιο?
kage Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) κατι μου λεει οτι γινεται για φορολογικους λογους... και με 500ε θα βρεις <<500 ευρω για το διαζυγιο οπου αναλυεται περιπου ως εξης 380 ευρω η προεισπραξη και 23% φπα συν ο φορος .>> δικηγορος το γραψε το παραπανω... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2013 από kage
caution Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Πάντως όλοι είναι αβέρτοι στους γάμους και τσιγκούνηδες στα διαζύγια ε; Κάτω από 800άρι εγώ δεν έχω ακούσει, αλλά από την άλλη δεν είμαι και στον χώρο για να έχω ακούσει και πολλλές περιπτώσεις. Να πας σε έναν δικηγόρο που να έχετε ξανα-συνεργαστεί μην σε "σφάξει", ή και σε κάποιον σχετικά νέο αν δεν διακυβεύεται κάτι σημαντικό (περιουσιακά, κηδεμονίες και τέτοια). Wellcome back to single life dude - μην στεναχωριέσαι, σε μερικά χρόνια θα κάνεις καλαμπούρια με το όλο σκηνικό 1
HERTHAN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πάντως όλοι είναι αβέρτοι στους γάμους και τσιγκούνηδες στα διαζύγια ε; Σωστος!!!!!!! 1
weird_fox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ο θείος μου, που έβγαλε συναινετικό, έδωσε 700€ μαζεμένα στο δικηγόρο και σε 2-3 μήνες είχε βγει. Αλλά δεν είχαν παιδιά και διατροφές.
bumboli Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν είναι στάνταρ οι τιμές στα διαζύγια ρε παιδιά... εξαρτάται άμα στο συναινετικό υπάρχουν παιδιά, οπότε θέλει συμφωνητικά, θέλει συμφωνίες διατροφής, θέλει ραντεβού με δικηγόρους αντιδίκων, άμα υπάρχουν περιουσιακά κλπ.... δηλαδή αν ο άλλος έχει να μοιράσει τα λυσσακά του με το έτερον ημισυ και κάνει καμιά 3-4 ραντβου για να τα βρειτε, τι θα πάρει? 300 ευρώ? Έβλεπα τις ελάχιστες αμοιβες των δικηγόρων από πολύ φιλο δικηγορο που μου εβγαλε το διαζυγιο και αυτο το 380 και η προεισπραξη που λεει ο kage πιο πάνω σωστο ειναι, δηλαδή κάπου 500 ευρω ειναι όλα τα εξοδα και ο φπα αλλά σκεφτειτε ότι σε αυτα υπάρχουν κρατησεις υπερ ασφαλιστικων ταμειων υπερ δικηγορικου συλλογου και η παρακρατηση φορου ειναι 15% στο γραμματιο αλλά ο δικηγορος εχει να πληρωνει 26% ως ελευθερος επαγγελματιας συν 13% προκαταβολη για φορο επομενης χρονιας, συνολο 39% (χεχεχεχ.. μου βγηκε το λογιστικο τα βλέπω όταν συμπληρωνω τα βιβλία τους τα γραμμάτια). Εγω ειχα πάει στα δικαστηρια μαζι του για να μην πληρωσω συμβολαιογραφο και το κανω με πληρεξουσιο προς το δικηγορο, αλλά δεν αξιζει ρε παιδια... για 50 ευρω στο συμβολαιογραφο και κατι ψιλά αν δωσεις στα κανει ολα ο δικηγορος και εκκλησια και ληξιαρχειο και δημοτολογιο. Επίσης παιζει ρολο αν πάτε οι 2 μαζι οι συζυγοι σε ενα δικηγορο ή μονν ενας και πάρετε ξεχωριστους δικηγορους... τελος πάντων εγω ειχα πληρωσει 800 ευρω σε πολύ φιλο χωρις τη διαδικασια σε εκκλησια και ληξιαρχειο που έχει και εκει παραβολα πνευματικης λυσης γαμου και παραβολο χαρτοσημου . Αλλά μετα ετρεχα σε μητροπόλεις και ληξιαρχεια και εφοριες καμια 4-5 μέρες. Άφησα και δουλεια πήρα αδεια και το εκανα... μου βγηκαν τα παραβολα καμια 70 ευρω αλλά οκ.... είχα και το χρόνο να το κάνω. φανταζομαι άμα δωσεις κανενα κατοσταρικο ακομα στα κανει ολα αυτα ενας δικηγορος... Βεβαια παιζουν και κατι κουλες τιμές χιλιοπεντακοσαρια κλπ σε πιο βαρβατα συναινετικα , που μεχρι να βγουν αλληλοσκοτωνονται τα ζευγαρια... μακρυα από εμας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα