Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με λαπτοπ και καλώδιο ethernet


pente

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω στην κατοχή μου το λαπτοπ probook 4545s της HP και μια μέρα το είχα αφήσει κλεισμένο αλλά χωρις να το έχω απενεργοποιήσει και χωρίς να είναι κουμπωμένη η μπαταρία, και κάποιος στο σπίτι αφαίρεσαι το φορτιστή και ξεκίνησαν τα προβλήματα. Αρχικά άνοιγε και κόλλαγε ύστερα από κάποια λεπτά αλλά σε safe mode (ακόμα και σε safe mode με network) λειτουργούσε κανονικά. Έπειτα από restore και σάρωση με malware λογισμικό κατάφερα να το λειτουργήσω κανονικά αλλά κάθε φορά που συνδέω το καλώδιο ethernet freezάρει. Τί μπορώ να κάνω; Δοκίμασα άλλο καλώδιο αλλά νομίζω έχει να κάνει με software.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασα να εγκαταστήσω και να απεγκαταστήσω τους drivers και επιπλέον έκανα και update το bios και επαναφορά σε default ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Πλέον το ενδεχόμενο για φορμάτ αυξάνεται αλλά φοβάμαι μήπως στο μέλλον ξαναπαρουσιαστεί κάποιο τέτοιο πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ειρωνία είναι πως σε safe mode με network συνδέεται κανονικότατα και δουλεύει και το ίντερνετ και κάθε λειτουργία. Θα δοκιμάσω με το cd και θα ξαναγράψω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανε ανακτηση απο τον σκληρο δισκο d:\ που ειναι ο σκληρος δισκος του recovery λογικα δεν πιστευω πως θα καταστραφηκε και αυτος αφου τα windows περαστικαν στον c:\ λογικα και μεινε μακρια απο τα 8.1 μεχρι να  τα δουλευουν να δουν προβληματα να τα διοθρωθουν κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το laptop τρέχει windows 7 ultimate. Χθες έπειτα από δυο-τρία restart και με το καλώδιο του ethernet μόνιμα συνδεδεμένο στο laptop, λειτούργησε κανονικά αλλά στο άνοιγμα νέου παραθύρου στον browser (mozilla) ξανασταμάτησε. Με νέο restart και ώντας πιο προσεκτικός έκανα σερφάρισμα κανονικά αλλά μου βγήκε αυτόματη ενημέρωση για τα windows και σήμερα που ξανάνοιξα το laptop με το καλώδιο πάλι συνδεδεμένο πριν την εκκίνηση, freezαρε. Τώρα, για να συνδεθώ στο ίντερνετ δοκίμασα το connectify (hotspot) μέσω ενός laptop φίλου και συνδέομαι οπότε το wifi λειτουργεί κανονικά. Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην μπορεί να ανταποκριθεί ο επεξεργαστής σε κάποια βασική λειτουργία κατά την έναρξη και να μπλοκάρει με κάποιο τρόπο την λειτουργία του, ωστόσο δεν δοκίμασα το restore μέσω του cd των windows 7 ακόμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...