Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι εγινε κατα συνεννοησει με τον κουριερ...αυτος εφυγε φανταρος οποτε η το πηρε και το πουλησε στα καπακια η το πηρε και εδωσε κατι και στον κουριερ.....500+ ευρω εφυγαν κατι....δν φταιει αυτος οχι......η κ....λα η κουριερ που δν σου παρεχει ασφαλεια.......να κανω μυνηση?δν θα βρω το δικιο μου.....να βρεθει η συσκευη μεσω imei?ειμαστε ελλαδα μονο εξωτερικο αυτα....να το δηλωσω κλεμενο????και????κατι τρεχει στα γυφτικα....

Φιλε μου σου ειπα ενα σεναριο που μπορει να εγινε ΑΝΕΤΑ.

Δεν νομιζω να προτεινε κατι τετοιο στον Κουριερ μη ξεροντας αν θα ενδωσει ή οχι και με τον φοβο οτι "αν ειναι κανενας τυπος που δεν γουσταρει απατεωνιες θα μπορουσε να του κανει καταγγελια εκεινη την στιγμη"

Δεν νομιζω να διακινδυνευε κατι τετοιο ή ακομα και ο κουριερ την δουλεια του (γιατι αν γινει μια καταγγελια απο εσενα για τον υπαλληλο ισως αυτος χασει την δουλεια του ακομα και αν δεν αποδειχθει οτι ειναι μπλεγμενος ο κουριερ.Φτανει μονο και μονο η "βρωμα" που ισως βγει οτι υπαρχει υπαλληλος που ισως να κανει λαμογιες,και ειναι καλος λογος για απολυση)

Πιστευω κατι τετοιο που σου ειπα εγω ειναι πιο εφικτο και χωρις να υπαρξει προβλημα για κανεναν,εκτος απο εσενα φυσικα που εχασες το κινητο σου..Και πιστεψε με,αν εχει γινει κατι τετοιο δεν προκειται να βρεις το δικιο σου ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΕΚΤΟΣ βεβαια αν εισαι τυχερος,και υπαρχει καποια καμερα στο καταστημα (αν πηγες εκει για την παραλαβη και δεν ηρθε σπιτι σου ο κουριερ) που ισως αν κανεις μηνυση να μπορεσεις να ζητησεις το βιντεο,να δεις τι ακριβως εγινε..

Δημοσ.

δεν εχουν καμερα εκει.....και δν γινεται,η γκομενα στο τηλεφωνο μου ειπε ανοιχτηκε μπροστα σε 3 ατομα...θες και το αλλο?οταν του ειπα να του στειλω το δεμα με acs μου ειπε οχι γιατι δν ειναι κοντα στην περιοχη μου η δν εχει (δν θυμαμαι καλα) και να το στειλω με γενικη ταχυδρομικη και θα περασει αυτος απο εκει γιατι ειναι πελατης τους.......βγαλε συμπερασμα

βεβαια την πεμπτη εγινε το συμβαν σαββατο πηγα να το παραλαβω και μου ειπαν να ξαναπερασω δευτερα απο εκει και δν εχω παει,

αλλα και να παω τι θα μ πουν θα μ δωσουν τα κεντρικα τηλεφωνα και παει λεγοντας και αποζημιωσει δεν περνω.....

να κανω μυνηση?100 ευρω τσαμπα και μετα ισως να βρω και εγω τον μπελα μου

Δημοσ.

δεν εχουν καμερα εκει.....και δν γινεται,η γκομενα στο τηλεφωνο μου ειπε ανοιχτηκε μπροστα σε 3 ατομα...θες και το αλλο?οταν του ειπα να του στειλω το δεμα με acs μου ειπε οχι γιατι δν ειναι κοντα στην περιοχη μου η δν εχει (δν θυμαμαι καλα) και να το στειλω με γενικη ταχυδρομικη και θα περασει αυτος απο εκει γιατι ειναι πελατης τους.......βγαλε συμπερασμα

βεβαια την πεμπτη εγινε το συμβαν σαββατο πηγα να το παραλαβω και μου ειπαν να ξαναπερασω δευτερα απο εκει και δν εχω παει,

αλλα και να παω τι θα μ πουν θα μ δωσουν τα κεντρικα τηλεφωνα και παει λεγοντας και αποζημιωσει δεν περνω.....

να κανω μυνηση?100 ευρω τσαμπα και μετα ισως να βρω και εγω τον μπελα μου

Ας υποθεσουμε οτι ο κουριερ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γνωστος με τον "απατεωνα",τι περιμενες να σου πει? Οτι ναι,ανοιξε το δεμα εκεινος αλλα εγω ημουν στο fb και δεν ειδα τι εκανε? Ειναι σαν να σου λεει,δεν εκανα σωστα την δουλεια μου,διωξε με,και οτι εγω φταιω.

Σαφως και θα σου ελεγε οτι ανοιχτηκε μπροστα του (και εσυ αντε κοψε τον λαιμο σου,την δουλεια του κοιτουσε αυτος/η.

Επισης σου ειπε οτι ανοιχτηκε μπροστα σε 3 ατομα.Ρωτησες ποια ατομα ηταν αυτα τα αλλα δυο?

Δημοσ.

Σου εκλεψαν κινητο 550+ ευρω και σε ολα τα ποστ σου λες "αυτο αλλα δν θυμαμαι καλα,το αλλο αλλα δεν θυμαμαι ακριβως,το αλλο μου ειπαν αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως"

Φιλε μου παρε τηλ,πηγαινε αυριο απο εκει και ρωτα τι εγινε ακριβως. Και μετα ζητα και τους 3 παροντες που ηταν στον ελεγχο να τους μιλησεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.Να το απαιτησεις αυτο

Δημοσ.

φιλε μου εχεις καταλαβει οτι ΕΓΩ ειμαι ΑΘΗΝΑ αυτος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?????και δν θυμαμαι καλα δν το ειπα πολλες φορες το ειπα μια μονο οταν μου ειπε για την acs....αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπαει και τον νοικοκηρη.....παρουσιαστηκε αυτος θηβα χτες.....εβαλα ενα μεσω και θα μου κανονισει να μπω στρατοπεδο (δν με ξερει καν πως ειμαι φατσικα) τι πιθανοτητες εχω απο κοντα αν το εχει ακομα και επανω του το πηρα....το θεμα ειναι θα το εχει η θα το πουλησε λογο στρατου????

Δημοσ.

φιλε μου εχεις καταλαβει οτι ΕΓΩ ειμαι ΑΘΗΝΑ αυτος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?????και δν θυμαμαι καλα δν το ειπα πολλες φορες το ειπα μια μονο οταν μου ειπε για την acs....αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπαει και τον νοικοκηρη.....παρουσιαστηκε αυτος θηβα χτες.....εβαλα ενα μεσω και θα μου κανονισει να μπω στρατοπεδο (δν με ξερει καν πως ειμαι φατσικα) τι πιθανοτητες εχω απο κοντα αν το εχει ακομα και επανω του το πηρα....το θεμα ειναι θα το εχει η θα το πουλησε λογο στρατου????

Τα τηλ γιατι υπαρχουν?

Δημοσ.

Ρε φιλε με δουλευεις??????θα παρεις τον αλλον τηλ και θα σου παραδεχτει οτι το πηρε?πηρα τηλεφωνο την γενικη ταχυδρομικη της σινδου και μ ειπε οτι το δεμα ανοιχτηκε μπροστα σε 3 ατομα και δν εγινε το παραμικρο......για διαβαζε καλυτερα πιο πανω

Δημοσ.

Ρε φιλε με δουλευεις??????θα παρεις τον αλλον τηλ και θα σου παραδεχτει οτι το πηρε?πηρα τηλεφωνο την γενικη ταχυδρομικη της σινδου και μ ειπε οτι το δεμα ανοιχτηκε μπροστα σε 3 ατομα και δν εγινε το παραμικρο......για διαβαζε καλυτερα πιο πανω

Φιλε σου ειπα,παρε τηλ το καταστημα στην Θεσ/νικη και ζητα να μιλησεις ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ που σου ειπαν οτι ανοιχτηκε το δεμα μπροστα τους.Να στο πουν οι ιδιοι για να εχεις καποιο στοιχειο.Οτι δηλαδη ΚΑΙ ΟΙ 3 αποδεκτηκαν και σου ειπαν οτι ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

Γιατι ετσι μπορει αυριο μεθαυριο να σου πουν οτι κοιτα,η κοπελα που σου ειπε οτι ανοιχτηκε το δεμα μπροστα σε 3 ατομα ελεγε αρλουμπες και οτι να'ναι.Την απολυει και αντε γεια μετα..

Αλλο να σου εχει πει η κοπελα οτι ανοιχτηκε το δεμα σε 3 ατομα και αλλο να σου που ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ οτι ναι ανοιχτηκε μπροστα μας.Αλλο να εχεις μαρτυριες δια στοματος και των τριων και αλλο ενος ατομου που ισχυριζεται οτι ανοιχτηκε μπροστα σε δευτερα και τριτα ατομα.Αλλο να εχεις τον υπευθυνο και να σου παραδεχτει ο ΙΔΙΟΣ οτι ναι ημουν παρων και αλλο μια υπαλληλος που σημερα ειναι ενω αυριο δεν ειναι..

Δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο να παρεις 2 τηλ και να ζητησεις αυτο το πραγμα.5 Λεπτα υποθεση ειναι.Αν δεν θελεις τωρα τι να σου πω,εγω συμβουλη σου δινω και μαλιστα που μπορεις να πραγματοποιησεις αφιερωνοντας 5-10 λεπτα απο τον χρονο σου.

Δημοσ.

εχεις ενα ποιοντ δν αντιλεγω,βρηκα ομως μια ακρη οπως ειπα....μολις τωρα.....παρουσιαστηκε θηβα εχει ενεργοποιημενο imessage και θα κανονισει ο αποστρατηγος να παω στο στρατοπεδο.....ποσο ποσοστο μ δινεις (αν το εχει μαζι του) να το παρω πισω εκεινη την στιγμη?η ποσο μαλλον να τον κανω να πει ολοι την αληθεια? (κανεις αλλος δν ηξερε το δεμα τι ειχε μεσα καθως δν εγραφε iphone εγραφε 520 ευρω)

Δημοσ.

εχεις ενα ποιοντ δν αντιλεγω,βρηκα ομως μια ακρη οπως ειπα....μολις τωρα.....παρουσιαστηκε θηβα εχει ενεργοποιημενο imessage και θα κανονισει ο αποστρατηγος να παω στο στρατοπεδο.....ποσο ποσοστο μ δινεις (αν το εχει μαζι του) να το παρω πισω εκεινη την στιγμη?η ποσο μαλλον να τον κανω να πει ολοι την αληθεια? (κανεις αλλος δν ηξερε το δεμα τι ειχε μεσα καθως δν εγραφε iphone εγραφε 520 ευρω)

ΚΑΜΙΑ γιατι πολυ απλα δεν θα εχει το κινητο μαζι μου πρωτον,και κατα δευτερον,αντε να αποδειξεις οτι εγιναν τα πραγματα οπως λες.Και αντε να σου κανει μια μηνυση αυτος μετα να τρεχεις και να μην φτανεις..

Αλλα ολα αυτα δεν θα εχουν σημασια γιατι σου ειπα,πολυ απλα δεν θα εχει το κινητο μαζι,ποσο μαλλον στο στρατο.

Και τελος,εγω σου ειπα την αποψη μου που ειναι πιο ευκολη,ωστε να εχεις ενα point παραπανω στην περιπτωση που δεν βγαλεις ακρη.Γιατι πιο ευκολο ειναι να παρεις 2 τηλ διαρκειας 5-10 λεπτων,παρα να φυγεις απο Αθηνα και να πας Θηβα ισως και χωρις αποτελεσμα.

Σου ειπα,προσεξε γιατι μπορει να σου κανει καμια μηνυση γιατι πολλα παιζουν στον κοσμο μας.

Εχω δει ατομο να τραβιεται στην φυλακη,και που μαλιστα απο θυτης κατεληξε να ειναι αυτος το θυμα και το αντιθετο για αυτον που ηταν εξαρχης το πραγματικο θυμα.

Εγω στην θεση σου θα εκανα αυτο που σου ειπα για το τηλεφωνημα χωρις να χανω αλλο χρονο,θα το ειχα κανει απο την πρωτη στιγμη βασικα.Ασχετα αν ειχα βρει την ακρη με το στρατοπεδο οπως στην προκειμενη περιπτωση.

Αλλο το ενα,αλλο το αλλο..

Και πες αυτος οτι συνεχισει να ισχυριζεται οτι το κινητο που του σταλθηκε (και που δεν παρελαβε εν τελη) ηταν ψευτικο,εσυ μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο? ΟΧΙ.

Οποτε μαλλον αδικα θα πανε τα εξοδα Αθηνα-Θηβα

Δημοσ.

ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ. Είχες ιδέα οτι ο τύπος παρουσιάζεται φαντάρος; ΟΧΙ (υποθέτω). Κανεις λογικός άνθρωπος δεν σκάει στη Θήβα με iphone 5 κλπ.. Έβγαλε ένα χαρτζιλίκι για το φανταριλίκι εγώ υποθέτω με τα λεγόμενά ΣΟΥ.

Δημοσ.

Και μετα καποιοι θεωρουν οτι η αντικαταβολη ειναι ασφαλής συναλλαγη.

Επρεπε να του πεις να βαλει πρωτα τα λεφτα σε λογ/σμο σου.

Δημοσ.

Τουλάχιστον η συσκευασία του κινητού που έχεις αναγράφει πάνω το ΙΜΕΙ της συσκευής που σου φάγανε;

Αποστολή από το HTC One με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

είτε συνεργάζεται με άτομα από την γενική ταχυδρομική..

εδω σταματησα να διαβαζω !

ετσι εγινε η δουλεια .. αν δεν ειναι στο κολπο καποιος απο αυτους ουτε ταχυδακτυλουργος δε μπορει να αλλαξει το τηλ !

οτι και να κανεις δε βγαζεις ακρη ,γιατι ολοι θα ισχυριστουν πως αυτο που παρελαβες πισω ειχες βαλει μεσα ! 

ειτε ειναι στο κολπο , ειτε δεν ειναι για να μη χασουν την δουλεια τους !

τσαμπα χρονο χανεις οσο ασχολησε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...