Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω ενα λαπτοπ acer που το αγορασα το 2009. Τις τελευταιες ημερες δεν εκανε καλη επαφη το καλωδιο του φορτιστη στο σημειο που μπαινει στο λαπτοπ. 

Το αποτελεσμα ηταν απο το Σαββατο να μην κανει καμια επαφη και να μην ανοιγει καθολου το λαπτοπ.

Το πηγα στον Κωτσοβολο αλλα δεν ειχαν απαντηση (ειπαν μπορει να φταιει το καλωδιο αλλα μπορει και το λαπτοπ)

ΕΡΩΤΗΜΑ: Ξερεις κανεις αμα υπαρχει αντιπροσωπεια της εταιρειας στη Θεσσαλονικη ή αμα υπαρχει καποιο αλλο αξιολογο μαγαζι για να το παω για service?

Δημοσ.

Το πρωτο σφαλμα το εκανες και το πηγες στον Κωτσοβολο(δεν εχει service o Κωτσοφολος ή αν εχει δεν ξερει τι ειναι)και θες τωρα να κανεις και δευτερο σφαλμα να το στειλεις στην αντιπροσωπεια η οποια για ενα power jack θα σου δωσει προσφορα ολοκληρου motherboard(αν ειναι ενσωματωμενο στο motherboard).

Bρες ενα servive αξιοπιστο που να φτιαχνει laptop.

Στην Θεσσαλονικη εχουν προταθει καλα service εδω στο φορουμ(χωρις να ξερω κανενα προσωπικα)

Δημοσ.

Γι αυτο και δεν το αφησα στον Κωτσοβολο, γιατι μου φανηκαν ασχετοι... Γι αυτο ανοιξα το θεμα, για να μου προτεινει οποιος ξερει καποιο καλο service στη Θεσσαλονικη.

Δημοσ.

ψαξε λιγο εδω μεσα στα θέματα, ειναι ενα καλο παλικάρι στη σαλονικη που κανει επισκευες και εχω στειλει 2 φιλους αλλα δεν τον θυμάμαι...

το κοστος αντικατάστασης του βυσματος σου δε πρέπει να ξεπερνάει τα 25-30 ευρω σίγουρα πάντως και η αντιπροσωπεια δε μποκειται να σου πει <300...

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Οποιος ξερει κατι περισσοτερο, θα εκτιμουσα την βοηθεια του! 

Δημοσ.

εγω εχω παει δυο λαπτοπ σε αυτους και ειμαι ευχαριστημενος.

http://www.computer-systems.gr/el/services/power-supply-repair

τωρα δεν ξερω τι παιζει με τις τιμες αλλα το πας κανουν δωρεαν διαγνωση και αν θελεις μετα και σε συμφερεις το φτιαχνεις. συνυθως εχουν και εκπτωση τιμης  -20% αν θυμαμαι καλα αν εχεις φοιτικο πασο δικο σου η καποιου αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω παει δυο λαπτοπ σε αυτους και ειμαι ευχαριστημενος.

http://www.computer-systems.gr/el/services/power-supply-repair

τωρα δεν ξερω τι παιζει με τις τιμες αλλα το πας κανουν δωρεαν διαγνωση και αν θελεις μετα και σε συμφερεις το φτιαχνεις. συνυθως εχουν και εκπτωση τιμης  -20% αν θυμαμαι καλα αν εχεις φοιτικο πασο δικο σου η καποιου αλλου.

Με 50-70Ε πας βαρδαρη και παιρνεις "καινουριο" λαπτοπ απο τα πρεζονια. Ελεος 50 ευρω για ενα βυσμα.

Δημοσ.

Με 50-70Ε πας βαρδαρη και παιρνεις "καινουριο" λαπτοπ απο τα πρεζονια. Ελεος 50 ευρω για ενα βυσμα.

5 ευρω ειναι καλα για αυτη την επισκευη,οχι και 50€

Δημοσ.

να εξηγησω οτι δεν ξερω απο τιμες ουτε εργαζομαι στο καταστημα αυτο, απλα ειχα καλες εμπειριες απλα οταν πηγα τα λαπτοπ. συμφωνω οτι ειναι ακριβα οταν κοστιζει 5 euro. τωρα για αγορα απο χρηστες ουσιων και οχι ρατσιστικους χαρακτηρισμους ¨πρεζονια¨ δεν θα προτεινα μιας και ενισχυεις τους χρηστες να κανουν την χρηση τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...