CROM271 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ξερει κανενας τι παιζει με αυτην την μαρκα? Αν κυκλοφορουν ελλαδα, τι τιμη εχουν κλπ Τα εκανε ενας γνωστος μου σημερα. Πρωτη φορα τα ειδα. Αυτος τα βρηκε αφορολογητα απο καπου. Δεν μου ειπε λεπτομερειες γιατι δεν τον ξερω και καλα... Απο λιγη αναζητηση μαλλον απο κινα μερια ειναι. Ελλαδα προσωπικα δεν τα εχω δει πουθενα... Να το πακετο. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Και εγω ειχα βρει σε ενα καλαθι στο σπιτι, καποιος θα τα ειχε δωσει στον πατερα μου προφανως....η μαρκα ηταν η ιδια αλλα το πακετο χρυσο-μπλε. Παντως απο ο,τι θυμαμαι τα γραμματα για πισσα,νικοτινη κλπ ηταν στα αγγλικα, οποτε λογικα δεν κυκλοφορουν εδω.EditΠαντως τα γραμματα πανω στο πακετο που εβαλες μοιαζουν αραβικα.
CROM271 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ναι την συγκεκριμενη φωτο την βρηκα στο internet. Στο πακετο του γνωστου μου αγγλικα εγραφε... Παντως πολυ λιγες πληροφοριες εχω βρει στο internet... Βρηκα αυτο το site που τα πουλαει 3 ευρω το πακετο ενω το marlboro το πουλαει 3,5. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ιδια μαρκα βεβαια μιας και ειναι αλλο πακετο... http://www.tabac-online.eu/page.php?value=opis&id=277&promo=0
status Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ναι την συγκεκριμενη φωτο την βρηκα στο internet. Στο πακετο του γνωστου μου αγγλικα εγραφε... Παντως πολυ λιγες πληροφοριες εχω βρει στο internet... Βρηκα αυτο το site που τα πουλαει 3 ευρω το πακετο ενω το marlboro το πουλαει 3,5. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ιδια μαρκα βεβαια μιας και ειναι αλλο πακετο... http://www.tabac-online.eu/page.php?value=opis&id=277&promo=0 30 Ευρώ είναι.;ρ
sphinxgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κάποιος μου είχε δώσει και μένα. Κινέζικα είναι και θυμάμαι είχα δει ότι ήταν φοβερά φθηνά στην κίνα (του τύπου 30 λεπτά το πακέτο ή ΄κατι τέτοιο) Last Applicant/Owner: CHINA TOBACCO HUBEI INDUSTRIAL CO., LTD NO. 1355, JINSHAN ROAD, DONGXIHU DISTRICT, WUHAN CITY, HUBEI PROVINCE CN
sapil21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 τα πουλάνε (παράνομα) προς 1 ευρώ το πακέτο σε διάφορες λαικές - παζάρια . έχουν χαρακτηριστικό καφέ φίλτρο. υπάρχουν και άλλες μάρκες σε αυτή την τιμή. Μάπα τσιγάρα είναι
HERTHAN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 30 λεπτά το πακέτο ή ΄κατι τέτοιο) 30 λεπτα!!!!!!!
status Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κάποιος μου είχε δώσει και μένα. Κινέζικα είναι και θυμάμαι είχα δει ότι ήταν φοβερά φθηνά στην κίνα (του τύπου 30 λεπτά το πακέτο ή ΄κατι τέτοιο) Last Applicant/Owner:CHINA TOBACCO HUBEI INDUSTRIAL CO., LTDNO. 1355, JINSHAN ROAD, DONGXIHU DISTRICT, WUHAN CITY,HUBEI PROVINCE CN Ξέρεις ε, οι κινέζοι χρησιμοποιούν και σκουπίδια για να κάνουν τσιγάρα.. 2
CROM271 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 30 Ευρώ είναι.;ρ 30 ευρω τα 10 πακετα...
Sadamiraq Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 τα πουλάνε (παράνομα) προς 1 ευρώ το πακέτο σε διάφορες λαικές - παζάρια . έχουν χαρακτηριστικό καφέ φίλτρο. υπάρχουν και άλλες μάρκες σε αυτή την τιμή. Μάπα τσιγάρα είναι Λοιπον μιας και τα εκανα καποιο καιρο( πριν τα χαλασουν) 1 ευρω το πακετο αφορολογητα,Κινεζικη εταιρια τα εχει,αλλα τον καπνο τον παιρνει απο την philip morris αν θυμαμαι καλα,βυσσινι ειναι το φιλτρο και γενικα ειναι αρκετα πιο μουρατο απο τα κλασικα τσιγαρα αλλα οπως ειπα και πριν τα χαλασανε σε τετοιο βαθμο που δεν καπνιζονται πια οπως τα περισσοτερα αφορολογητα 3
marios1983-g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πρόσφατα βρήκα κ εγώ με αγγλικά γράμματα κ από οτι κατάλάβα ειναι από Αμερική η ο καπνός μόνο δεν ξερω!. Τα πήρα με 1.50 το πακέτο. Έχω συνηθίσει σε καπνό κ τσιγάρο camel, Marlboro, old holborn. Δεν μπορώ να τα κάνω μου φαίνεται ελαφριά! Με αποτέλεσμα να βγάλω το φίλτρο!!!!! Έκλεισε ο λαιμός μου. Πριν αγοράσετε δοκιμάστε προσωπικά τα βρίσκω χαλί μαύρο καλητερα next!!!!! Αν υπάρχει ακόμα αυτό δεν ξερω!. Αν ξέρει καποιος άλλη Μάρκα που κυκλοφορούν αφορολόγητα(παράνομα) ας μας πει. Κατι σε ποιο βαρύ να μην είναι σανος!!!!!!!!
Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν φτάνει που καρκινιάζετε, παίρνεται και αφορολόγητα και μάπες απο Κίνα που ποιός ξέρει τί "extra" θα έχει. Άρε και να ήμουν πρωθυπουργός, θα τα απαγόρευα τελείως. 2
0Annou0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Από αφορολόγητα προτιμώ Royal blue. Όλα τα άλλα έχουν περίεργη γεύση. 1
Runner25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Από αφορολόγητα προτιμώ Royal blue. Όλα τα άλλα έχουν περίεργη γεύση. τα royal καλα τσιγαρα για το εναμιση ευρω που δινεις, οταν ειχα οικονομικες δυσκολιες τα εκανα αρκετο διαστημα
MT60RS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Από αφορολόγητα προτιμώ Royal blue. Όλα τα άλλα έχουν περίεργη γεύση. απο αφορολογητα το καλυτερο ειναι η κοκκινοφουντα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα