Captain Nemo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ο πρώτος που θα ενδιαφερθεί θα το δεί σήμερα 20:30 στου ψωρή.
tsifotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Σορυ, αλλα το ειδα χθες (αν και ουτως η αλλως ειναι αργα) Οχι το καλυτερο με καταλοιφο που εχω δει, ουτε το καλυτερο του μαμετ που εχω δει. Αλλα αξιζε, εσενα πως σου φανηκε;
Captain Nemo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μου άρεσε πολύ είχα χρόνια να δώ θέατρο και δεν πιστεύω να είχα δεί και ποτέ τίποτα το σοβαρό και έμεινα πολύ ευχαριστημένος με αυτή την παράσταση αν και δεν είμαι και ο ποιό ικανός για να κρίνω το έργο.Εμείς τους βγάλαμε 3 φορές έξω απο το χειροκρότημα εσείς ;
tsifotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εμείς τους βγάλαμε 3 φορές έξω απο το χειροκρότημα εσείς ; Δεν σου κρυβω οτι χαμογελασα λιγο στην ερωτηση. Κοιτα και σε εμας τοσο βγηκαν. Αυτα ειναι λιγο πολυ στανταρ, σχεδον (αλλα οχι τοσο πολυ) οπως τα encore μετα το live. Ειδικα πολλες φορες εχεις να αντιμετωπισεις μια awkward!!!! φαση που ξεκαθαρα εκβιαζουνε το χειροκροτημα οταν σχεδον εχει κοπασει αλλα ξαναβγαινουν οι ηθοποιοι και (αναγκαστικα) ολοι δεν μπορουν να κανουνε κι αλλιως και ξανα δωστου. Βεβαια εδω δεν γινεται κατι τετοιο. Ωραια παρασταση παντως. Αν και συντομη θα μπορουσαν να ειχανε κοψει λιγο απο τους φανφαραδικου λογους του Καταλειφου. Οταν ειναι ηδη ξεκαθαρο οτι ειναι ενας πομπωδης φλυαρος αυτος συνεχιζει να παπαρολογει, γιατι; Αλλα και η Μιχαλοπουλου τελεια ως αντιπαθητικη εκβιαστικη φεμινιστρια. Γενικα ηταν ιδιατερο το οτι δεν συνεπασχες με κανεναν χαρακτηρα. Δεν ηταν σε καμια περιπτωση μετρια η παρασταση αλλα δεν ειχε κατι το απογειωτικο για να με κανει να την προτεινω ανεπιφυλακτα οπως αλλες. Κριμα δεν υπαρχει κανενα θρεντ για θεατρα, αλλα μαλλον δεν σηκωνει αλλο ενα official thread
Captain Nemo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Κριμα δεν υπαρχει κανενα θρεντ για θεατρα, αλλα μαλλον δεν σηκωνει αλλο ενα official thread Ναί έψαχνα τομέα για θέατρα όταν ήταν να προσφέρω την πρόσκληση και δεν έβρισκα τίποτα ούτε κάν την λέξη θέατρο πόσο μάλλον σελίδα.Ευτυχώς πάντως έπεσα σε καλό κοινό και δεν είχαμε καθυστερημένους και θορυβώδεις τύπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα