calico Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μολις τον εβαλα στο laptop : hp pavilion dm4 1150ea Τι πρεπει να κανω για να βελτιωθει η ταχυτητα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 να ενεργοποιήσεις το AHCI από το BIOS, κατά τα άλλα το laptop έχει SATA2 οπότε μην περιμένεις πάνω από 280MB/sec
calico Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Απ οτι διαβασα σε achi ειναι απο default. Οποτε μαλλον μεχρι εδω φτανει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 checkαρέ το με το AS SSD bench... πέρνα drivers για το chipset και το Intel RST
th3ofilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Να σε ρωτησω ρε φίλε επειδή προκειτε μαλλον να τον βαλουμε σε εναν υπολογιστη φιλο μου τον εν λογω δίσκο , ειδες διαφορα με το hdd???
tselotrelo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 και εγω τον evo εχω !και ναι εχει τεραστια διαφορα και να ρωτησω το rapid mode τρωει 1 gb ραμ ? και μπορει να βλαψει τον ssd η να παιζει τπτ με την εγγυηση ?
MauMaus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Και εσυ να υποθεσω τον evo εχεις ? οποιονδηποτε ssd και να βαλεις θα δεις χαωδη διαφορα απ τον μηχανικο ! ποσο μαλλον τον evo που ειναι απο τους καλυτερους ..
calico Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 checkαρέ το με το AS SSD bench... πέρνα drivers για το chipset και το Intel RST Καμια βοηθεια για τo intel RST.
Federacion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εγώ όπως έγραψα και άλλου δεν είδα καμία διάφορα αν εξαιρέσεις άνοιγμα κλείσιμο. Σε αυτό πολύ φοβάμαι ότι ίσως φταίει και το λειτουργικό 8.1 Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 τι εννοείς βοήθεια με το intel RST? googlάρεις Intel RST πηγαίνεις στο site της Intel κατεβάζεις την τελευταία έκδοση και την installάρεις... η μεγάλη διαφορά Federacion φαίνεται όταν ανοίγεις κάμποσα πράγματα ταυτόχρονα, εκεί ένας HDD ψοφάει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα