therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια επειδη σε οτι προκυρυξη θεσεων και επιδοτηση προγραμματων διαβαζω ζητανε ανεργια απο τον ενδιαφερομενο, πως μπορω εγω να συμπεριλαμβανομαι ενω συμμετεχω σε εταιρια. Ειμαι δηλωμενος σε μια, η οποια απλα συσταθηκε αλλα δεν εχει ουτε εσοδα ουτε τπτ. Επιπροσθετως η εταιρια βρισκεται υπο εκκαθαριση και εγω σαν μηχανικος εχω κανει αδρανεια και παυση εργασιων στην εφορια. Δικαιουμαι αυτην την καρτα μπας και βρω καμμια θεση η καμμια επιδοτηση επιτελους?
makfil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για να βγάλεις κάρτα ανεργίας πρέπει να έχεις χαρτί απόλυσης από τη δουλειά που είχες.
therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειχα ποτε δουλεια σαν υπαλληλος. Ημουν ελευθερος επαγγελματιας στο επαγγελμα μου (μηχανικος) αλλα περα απο τον χρονο που δουλεψα μολις πηρα πτυχιο (2010) δεν ξαναειχα ποτε εσοδα. Απο 2011 η εταιρια βρισκεται υπο εκκαθριση και εχω κανει αδρανεια στην εφορεια. Αυτα αρκουν?
makfil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ρώτησε στον ΟΑΕΔ αν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόγραμμα για τους επαγγελματίες.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τι εταιρεία είναι; Κατά τα άλλα: ΟΑΕΔ faq Ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας και έκανα διακοπή της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας. Τώρα είμαι άνεργος και θέλω να εγγραφώ στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να βγάλω δελτίο ανεργίας; Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να εκδοθεί το δελτίο ανεργίας είναι τα ακόλουθα: Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος, ή ελλείψει αυτού, αντίγραφο κατατεθειμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος – Ε1, ή Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ. εφόσον δεν υποχρεούται να υποβάλει φορολογική δήλωση. Λογαριασμό ΔΕΚΟ ή εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας, ή αντίγραφο συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας, κατατεθειμένου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Παραστατικό ταυτοπροσωπίας σε ισχύ (Δελτίο ταυτότητας, Διαβατήριο κ.λ.π.) Επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ Άδεια διαμονής ή εργασίας προκειμένου περί ανέργων πολιτών υπηκόων τρίτων χωρών. Απόφαση Διακοπής της δραστηριότητας από την εφορία Απόφαση Διακοπής από τον ΟΑΕΕ Προσωπική απάντηση: Μπορείς.
therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Οκ θα περασω απο Δευτερα να ρωτησω απο τα γραφεια τους, μπας και καταφερουν και μου βγαλουν τελικα. Βεβαια το τελευταιο με προβληματιζει επειδη το ΤΕΒΕ συνεχιζω και το πληρωνω, θελει να διακοψω και την ασφαλεια δλδ?
fatsas1990 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 <p>Οκ θα περασω απο Δευτερα να ρωτησω απο τα γραφεια τους, μπας και καταφερουν και μου βγαλουν τελικα. Βεβαια το τελευταιο με προβληματιζει επειδη το ΤΕΒΕ συνεχιζω και το πληρωνω, θελει να διακοψω και την ασφαλεια δλδ?</p> Νομιζω πως ναι. 2 μηνες μετα την έκδοση της κάρτας δικαιούσαι ασφάλεια απο το ΙΚΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα