apostolosg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους- εχω στην ακρη 200 ευρω και θελω να παρω ενα καλο κινητο - εμφανιση,τηλ,μηνυμα και λιγο ιντερνετ... το iphone 4 -μου αρεσει παρα πολυ το design-σχεδιασμος- το βρηκα καινουργιο απο φιλο 200 ευρω με 1 χρονο εγγυηση sony xperia T- και αυτο μου αρεσε πολυ και τα χαρακτηριστικα του παρα πολυ καλα- 230 ευρω καινουργιο τι λετε?ποιο απο τα 2?
TheLordOne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Νομιζω πρεπει να πας σε xperia..Το iphone ειναι πολυ παλιο πια και με τα ios 7 θα σερνεται..
apostolosg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ο φιλος μου ειπε οτι εβαλε την 7.0.3 και παει μια χαρα.....απο την αλλη λεω να παω στο Τ μιας και εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα... απλα εχω κολλησει και λιγο με design iphone 4..... η χρηση μου τηλ,μηνυμα και λιγο ιντερνετ-με εφαρμογες δεν ασχολουμαι καθολου,,,,,.....αλλα και η τιμη του Τ ειναι 230 δελεαστικη...
TheLordOne Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εχω δει 10 4αρια με ios 7 και απλα δεν παλευονται! Εγω λεω σιγουρα xperia!
michalisv Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Sony Xperia T και από μένα.Καλή κάμερα, και αρκετά γρήγορο αποτι έχω δει σε Xperia t φίλου.
manik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Sony Xperia T και από μένα.Καλή κάμερα, και αρκετά γρήγορο αποτι έχω δει σε Xperia t φίλου. Και θα πάρει και 4.3 τον επόμενο μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα