Προς το περιεχόμενο

H LG ανακοίνωσε την κυκλοφορία του LG Optimus L9II στην Ελλάδα


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LG Optimus L9II στην ελληνική αγορά. Η νέα έκδοση σχεδιάστηκε για να ενσωματώσει κάποια βασικά νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και να κάνει ακόμη πιο εύκολη και αποδοτική την καθημερινή χρήση της συσκευής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και ταιριάζοντας σε κάθε περίσταση.

Συγκεκριμένα, χάρη στην τεχνολογία IPS HD, τη μεγάλη διαγώνιο των 4.7 ιντσών και το πολύ λεπτό πλαίσιο του LG Optimus L9II, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει ολόκληρα web pages ή e-mails χωρίς να πρέπει να τα μετακινεί ή να τα μεγεθύνει διαρκώς προκειμένου να χωρέσουν στην οθόνη για να μπορέσει να τα διαβάσει, ενώ η λειτουργία QSlide 2.0 επιτρέπει το άνοιγμα και την ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο ή περισσότερων εφαρμογών. Έτσι ο χρήστης μπορεί να ανοίξει μια σελίδα στο διαδίκτυο τη στιγμή που παρακολουθεί ένα βίντεο, ή να τσεκάρει το ημερολόγιό του ενώ στέλνει ένα SMS.

 

L9%20II%20Single%20White_photo%201.jpg

Η κάμερα 8MP και η μοναδική λειτουργία Time Catch Shot επιτρέπουν τη λήψη πεντακάθαρων φωτογραφιών τη στιγμή που ο χρήστης επιθυμεί, καθώς η κάμερα κάνει αυτόματα διαδοχικές λήψεις πριν ο χρήστης πατήσει το κλείστρο. Με αυτό τον τρόπο του δίνεται η δυνατότητα να διαλέξει αυτήν που πραγματικά θέλει και στη συνέχεια να διαγράψει τις υπόλοιπες. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης της κάμερας από απόσταση με μια λέξη της επιλογής του χρήστη, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με αυξημένο επίπεδο θορύβου.

Επιπλέον, το QTranslator 2.0 αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τα ταξίδια, καθώς ο χρήστης μπορεί να πληκτρολογήσει στη γλώσσα του και να ζητήσει από το LG Optimus L9II να ‘μιλήσει’ στην ξένη γλώσσα, μεταφράζοντας αυτόματα οποιαδήποτε λέξη και φράση, ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ με την τεχνολογία QRemote, οι χρήστες μπορούν χρησιμοποιούν τη συσκεή τους για να ελέγχουν τις οικιακές ηλεκτρονικές συσκευές χωρίς τη χρήση πολλών διαφορετικών τηλεκοντρόλ.
Το LG Optimus L9II διατίθεται στην ελληνική αγορά, στην τιμή των 249 ευρώ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...