killbillkill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Γεια χαρά σε όλους σας, Έχω εγκαταστημένα τα windows7 ultimate λίγο καιρό τώρα. Ενώ λειτουργούσαν κανονικά εγκατέστησα το avg tune up 2014 trial και έκανα ένα fix του υπολογιστή. Από τότε το pc ενώ λειτουργεί κανονικά κατά τα άλλα δεν απενεργοποιείται και συνεχίζει για πάρα πολύ την λειτουργία του, δουλεύοντας τα ανεμιστηράκια με αποτέλεσμα να το κλείνω χειροκίνητα. Ξέρει κανείς τι φταίει και αν μπορώ να το φτιάξω με κάποιο τρόπο??
DarkThanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Αν τον αφήσεις πολύ ώρα χωρίς να τον χρησιμοποιείς? Αυτό το αλλάζεις στις ρυθμίσεις ενέργειας (πινακα ελέγχου).
killbillkill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 τον έχω αφήσει πάνω από τέταρτο και ενώ έχει σβήσει η οθόνη .. φαίνεται πως γίνεται αποσύνδεση χωρίς αυτή να γίνει ποτέ έχει ssd ο υπολογιστής
Gigamestin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 τον έχω αφήσει πάνω από τέταρτο και ενώ έχει σβήσει η οθόνη .. φαίνεται πως γίνεται αποσύνδεση χωρίς αυτή να γίνει ποτέ έχει ssd ο υπολογιστής κανε ενα load power options απο το bios και συνεχίζουμε.επίσης δοκίμασε το speedfan να δεις τισ στροφες των ανεμιστηρων σ.
killbillkill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 πως το κάνω αυτό..γιατί κοίταξα στο bios και δεν βρήκα κάτι..το θέμα είναι ότι δεν κλείνει ποτέ ο υπολογιστής για να κλείσουν τα ανεμιστήρια του
Sirios8e Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για διεγραψε το avg να δεις αν στο ξανακανει, πολυ πιθανων να αλλαξε καποιες ρυθμισεις το συγκεκριμενο λογισμικο και ισως χρειαστεις επαναφορα συστηματος. Eπισης κοιτα στις διεργασιες, οταν κλεινεις τον υπολογιστη, μηπως τρεχει καποιο προγραμμα στο παρασκηνιο και δεν επιτρεπει τον τερματισμο του υπολογιστη και πατα τελος διεργασιας. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2013 από Sirios8e
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα