thelos257 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Την καλησπερα μου εδω και ωρες προσπαθω να ξανα κανω dvds ανακτησης για τον φορητο μου υπολογιστη αλλα ματαια μου εμφανιζει μηνυμα πως τα εχω κανει σε μια ημερομηνια και απο τοτε δεν με αφηνει να τα ξανα κανω. Ο λογος που θελω να τα ξανα κανω ειναι γιατι οταν τελιωνε το τελευταιο dvd δεν μου εμφανιζε μηνυμα οτι τελιωσε με αποτελεσμα να βγαλω το dvd απο την μοναδα οπτικου δισκου και τωρα χωρις να ξερω αν θα δουλευει αυτο το dvd αφου δεν μ εμφανισε κανενα μηνυμα οπως ειδα σε αυτο το βιντεο εδω: (http://www.youtube.com/watch?v=-zcdzJt0ikI) και το εβγαλα και εκλησα το προγραμμα απο το close. Τι θα μπορουσα να κανω για να ξανα δημιουργησω εργοστασιακα dvds ανακτησης επαναφορας συστηματος ; Εβαλα την ημερομηνια πισω αλλα δεν γινεται τιποτα Το laptop ειναι HP Pavilion 17 amd a4 cpu.
thelos257 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καποιος να βοηθησει ρε παιδια ;;;;;;;
kvnm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά αν θες να κάνεις επαναφορά συστήματος Πήγαινε: Έναρξη Αναζήτηση αρχείων Επαναφορά συστήματος
thelos257 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά αν θες να κάνεις επαναφορά συστήματος Πήγαινε: Έναρξη Αναζήτηση αρχείων Επαναφορά συστήματος Να στο πω με απλα ελληνικα φιλε μου θα ηθελα να ξανα κανω πανω σε dvds την ανακτηση ολου του εργοστασιακου συστηματος ομως δεν με αφηνει παρολο που γυρισα το ημερολογιο πισω τι θα μπορουσα να κανω για να τα ξανα κανω copy σε dvd ολο το recovery manager ; Μου το εμφανιζει αυτο:
iniohos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 κουλο.....πρωτη φορα το βλεπω!Εψαξες καθολου στον γουγλη μηπως βρεις κατι?Φανταζομαι πως θα εχουν αρκετοι προβλημα, οποτε ριξε μια ματια και στο hp forum μηπως υπαρχει κανενα workaround
thelos257 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 κουλο.....πρωτη φορα το βλεπω! Εψαξες καθολου στον γουγλη μηπως βρεις κατι? Φανταζομαι πως θα εχουν αρκετοι προβλημα, οποτε ριξε μια ματια και στο hp forum μηπως υπαρχει κανενα workaround Φιλε μου αγγλικα δεν ξερω οποτε ψαξε εσυ για μενα και πες μου οταν βρεις κατι δεν ξερω πως θα το συνταξω σε παρακαλω.
thelos257 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τελικα βρηκα την λυση εδω: http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-Systems-and-Software/This-is-how-to-make-a-2nd-set-of-recovery-disks/m-p/2978599 Παρολο που δεν ξερω αγγλικα εκανα μεταφραση μεσω του google ας ειναι καλα Σας ευχαριστω ολους-ες σας για την βοηθεια να στε καλα για ακομα μια φορα.
thelos257 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τελικα επιβεβαιωθηκε οτι δουλευει μια χαρα δοξα τον θεον να λεω που βρηκα την λυση μεσω της HP υποστιριξη φορουμ.
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 1) Delete the file RMCStatus.bin (hidden) from two places: C:\Program Files(x86)\Hewlett-Packard\Recovery Manager\ The root of a drive D:\ (RECOVERY partition) 2) Remove Rebecca.dat ( hidden) from: C:\Windows\System32\ EDIT: το βρήκες και μόνος σου βλέπω. Επίσης για τα Lenovo (για όποιον το χρειαστεί) ο τρόπος έχει ως εξής: Open the colsole echo 0 > Q:\FactoryRecovery\RECOVERY.INI:Done Run the Thinkpad Factory Recovery Disks again 1
thelos257 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 EDIT: το βρήκες και μόνος σου βλέπω. Επίσης για τα Lenovo (για όποιον το χρειαστεί) ο τρόπος έχει ως εξής: Το μονο που δεν βρησκω αυτα τα δυο αρχεια: 1) Delete the file RMCStatus.bin (hidden) from two places: C:\Program Files(x86)\Hewlett-Packard\Recovery Manager\ 2) Remove Rebecca.dat ( hidden) from: C:\Windows\System32\ παρολο που εχω εμφανισει τους κρυφους φακελλους-αρχεια. Τωρα πως δουλευε; Απορο να μαθω :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα