Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παράγγειλα ένα Nexus 5 από το αγγλικό Google Play και το έστειλα σε έναν γνωστό μου στην Αγγλία για να μου το στείλει κι αυτός με τη σειρά του σε μένα, στην Αθήνα.

Ποιός είναι ο ασφαλέστερος και οικονομικότερος τρόπος να μου το στείλει; Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο χρόνος που θα κάνει να φτάσει σε μένα, αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια (ξέρω 'γω να μου έρθει σε 5-6 εργάσιμες από τη στιγμή που θα μου το στείλει). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και η τιμή να είναι σε νορμάλ επίπεδα. Ρώτησα στην DHL, μου είπαν 85 ευρώ και κόντεψε να με βαρέσει εγκεφαλικό (85 ευρώ είναι εξαιρετικά πολλά για ένα πακέτο που αξίζει 340 λίρες ακόμα κι αν έρχεται την επόμενη εργάσιμη - πράγμα που δεν με ενδιαφέρει).

Το πακέτο θα είναι κάτω από μισό κιλό και μικρό σε διαστάσεις.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Παράγγειλα ένα Nexus 5 από το αγγλικό Google Play και το έστειλα σε έναν γνωστό μου στην Αγγλία για να μου το στείλει κι αυτός με τη σειρά του σε μένα, στην Αθήνα.

Ποιός είναι ο ασφαλέστερος και οικονομικότερος τρόπος να μου το στείλει; Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο χρόνος που θα κάνει να φτάσει σε μένα, αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια (ξέρω 'γω να μου έρθει σε 5-6 εργάσιμες από τη στιγμή που θα μου το στείλει). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και η τιμή να είναι σε νορμάλ επίπεδα. Ρώτησα στην DHL, μου είπαν 85 ευρώ και κόντεψε να με βαρέσει εγκεφαλικό (85 ευρώ είναι εξαιρετικά πολλά για ένα πακέτο που αξίζει 340 λίρες ακόμα κι αν έρχεται την επόμενη εργάσιμη - πράγμα που δεν με ενδιαφέρει).

Το πακέτο θα είναι κάτω από μισό κιλό και μικρό σε διαστάσεις.

Καμιά ιδέα;

κοιταξες τις υπηρεσιες της royal mail?

Δημοσ.

Βρε αρχηγέ, να το στείλει κανονικά με το ταχυδρομείο, άντε το πολύ πολύ συστημένο. Δε καταλαβαίνω γιατί τόσος κόσμος νομίζει πως χάνονται όλα τα δέματα με το ταχυδρομείο, δε συμβαίνει αυτό.

Κατά σύμπτωση, αυτή την εβδομάδα μου έχουν έρθει 5 μικρά δεματάκια από UK κι ούτε καν θέλησα να πληρώσω για συστημένο. Περισσότερο ανησυχούσα μη μου τα βουτήξει κάποιος από το γραμματοκιβώτιο εδώ στη πολυκατοικία, παρά μη δεν έρθουν. Το ακριβότερο είχε κάτι αξίας 100£, θα μπορούσαν να έχουν μέσα οτιδήποτε, μόνο κινητά μεταφέρονται σε κουτάκια; Αν υποθέσουμε πως κάποιος υπάρχει που τα ανοίγει, θα πρέπει να χαλάσει 100άδες δεματάκια για να πετύχει κινητό να βουτήξει, θα τον πάρουν χαμπάρι, δεν έχει νόημα.

Συνήθως σε 5 εργάσιμες φτάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...